boomeey Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Boom cred ca ar trebui sa fii ultimul care zice: Acel lucru apare cand folosesti elite ca sa adune de pe jos iteme. In regulament scrie ca adminii trebuie sa va prinda cand va miscati ca sa adunati iteme (ceea ce se si intampla). In cazul de mai sus cel care a postat se autodenunta si a primit suspendul cuvenit. pai si daca ai dat closed la topic cum as putea sa-ti mai raspund? nu e un pumn bagat in "gura" utilizatorilor acestui forum? parca forumul pentru a se purta anumite discutii in functie de fiecare sectiune in parte. topicul asta a fost facut pentru a se discuta pe baza regulamentului. si raspunsul tau la reply-ul meu este "Boom cred ca ar trebui sa fii ultimul care zice:" ce as putea sa inteleg eu din reply-ul tau?
Bobby Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 pai si daca ai dat closed la topic cum as putea sa-ti mai raspund? nu e un pumn bagat in "gura" utilizatorilor acestui forum? parca forumul pentru a se purta anumite discutii in functie de fiecare sectiune in parte. topicul asta a fost facut pentru a se discuta pe baza regulamentului. si raspunsul tau la reply-ul meu este "Boom cred ca ar trebui sa fii ultimul care zice:" ce as putea sa inteleg eu din reply-ul tau? Are dreptate boom, ca pe forumul dela mu-linkmania, moderatori inchid imediat orice topic la care sa dat 1-2 replyuri.Forumul este pt a discuta un subiect si nu sa fie inchisa cu un raspuns sec,este un regulament pe forum dc cineva posteaza aiurea se da avertizment(avertisment ce pe mu-linkmania nu se cunoaste)pt ca voi moderatori imediat dati ban.De cand a revenit bny durata unei topic deschis la informati sau diverse este max 1 zi.Am citit odata la Diverse un subiect destul de important(legat de mu) care a fost inchis de un moderator cu ,,inchid topicul ca o dati in diverse"a fost cel mai banal raspuns pe care am vazut pana acuma. Sunt curios acest topic cat o sa dureze :tiphat:
-GUNIT- Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 sunt de parere ca ar trebui sa ramana interzisa folosirea clickerului care aduna singur dar macar sa fie precizat regulament sa stie lumea... ca omu poate nu citeste plangerile sa stie ca e interzis, poate a citit doar regulamentul unde nu se precizeaza ca nu e permis
FinuCCi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 eu stiu ca nu e voie cu acel clicker ...deci ..nu-i voie cred:-s :dontknow:
ija4ok Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 boom ai vazut acest lucru? pana la urma e interzis sa folosim clickerul chiar daca nu fuge dupa iteme ? Este un semn "?" care se pune la sfarsitul unei intrebari. Era un topic facut la informatii, nui asa? A facut acel topic ca sa primeasca raspuns: Acel lucru apare cand folosesti elite ca sa adune de pe jos iteme. In regulament scrie ca adminii trebuie sa va prinda cand va miscati ca sa adunati iteme (ceea ce se si intampla). In cazul de mai sus cel care a postat se autodenunta si a primit suspendul cuvenit. Daca inchideam un astfel de topic la Diverse poate se putea interpreta ca un pumn in "gura" (daca asa ai inteles tu). Te-am lamurit? Oricum puteai da pm si primeai raspuns imediat. Acum te las sa raspunzi ca sa nu se simta "pumnul" apoi am sa-l inchid pentru ca ati primit raspuns.
[Neo] Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 In plangerea la care a pus link gunit se vede in poza cu spotul in sectiunea cu exp un +13 zen Obtained , dovada ca ,clickerul era activat , ss-ul s-a acordat desi nu a fost prins de admin , asta e cv gen autopost .trebuie lamurita problema cu clickereu.
boomeey Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 pai de cand si pana cand un jucator se poate "sinucide"? adica eu il postez pe unu ca m-a injurat si tu imi dai suspend ca am freza ciufulita? daca vrei sa ma prinzi cu macro/bot (care-l folosesc deja de 3 luni cu movetopick activat) vii si stai geana pe mine. nu imi dai suspend ca vezi doamne ti se pare tie ca as avea macro/bot. poate chiar a picat zen+13 pe jos. la cat de buguita e versiunea asta n-ai de unde sa stii care-i adevarul de fapt. nu? :) dar aici intervine regulamentul si spune: moderatorii au ultimul cuvant de spus. deci noi nu avem dreptul sa interpretam in favoarea noastra regulamentul, moderatorii ca sa ne dea suspend, au. se intampla exact ca pe 97d cand am luat 99 pentru exploit cu armura thunder full opt +11 care a aparut pe contul unui prieten. acelasi rahat, cu alt miros, intelegi? @ija n-am nimic personal nici cu cel care a luat suspend (mi se rupe sincer) si nici cu tine. am deschis un subiect mai "delicat" din cauza lu' bunny, ca ne-a inchis toate jucariile pe aici :))
Prutus Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 si totusi unde scrie ca nu ai voie sa culegi stand pe loc?eu prin regulament am vazut ca scrie ca nu ai voie schimbandu-ti coordonatele...sau nu am vazut eu bine?
bunny Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 De cand a revenit bny durata unei topic deschis la informati sau diverse este max 1 zi.Am citit odata la Diverse un subiect destul de important(legat de mu) care a fost inchis de un moderator cu ,,inchid topicul ca o dati in diverse"a fost cel mai banal raspuns pe care am vazut pana acuma. Sunt curios acest topic cat o sa dureze :tiphat: Wait, WHAT? Unde am inchis eu un topic in maxim o zi? Cred ca am lasat mai mereu libertate unui topic si libertatea de exprimare a userilor. Topicuri la informatii? Daca initiatorul topicului si-a rezolvat problema si a aflat ce anume il interesa, pentru ce anume mai tin topicul deschis? Nu e normal sa-l inchid? Sau sa-l las acolo sa faca pui? Si-n plus sunt topicuri ce dateaza cu o luna inainte de a-l inchide eu, poti verifica asta. Nu stiu daca am inchis 4 topicuri de cand am revenit si repede sariti cu gura. >_< Si-n plus, a fost un topic mai dificil pe care l-am inchis, cel facut de tranced, am mentionat daca mai are cineva ceva de adaugat, ceva serios sa-mi trimita pm si-l redeschid. Pai ce, vroia vreunu sa posteze ceva serios? Nu, vroiau doar sa se insulte in topic si sa-si masoare muschii in rr-uri pe forum si care pe cine bate la cs, lame. Ce vrei sa tin deschis? Topic despre rr bd? - Nu e evident ca inca nu se vorbeste despre chestia asta si n-are nimeni nimic in plan? Un topic cu unul care a gresit preluarea? - Uita-te cat timp l-am tinut deschis, cam 5 zile. Problema tehnica - dateaza de vreo luna, daca n-a mai postat respectivul, inseamna ca nu-l mai intereseaza sa dea un raspuns odata ce si-a rezolvat problema, nu? Topic despre server down - cate topicuri vrei sa las deschise? cate unu pentru fiecare sectiune ti se pare ok? :| idem mai sus Alt topic despre server - i s-a raspuns respectivului, sau nu e de-ajuns daca nu posteaza toata linkmania ca e serverul on? CS down - cum am mentionat mai sus si in topicul cu pricina, am lasat loc de 'exprimare' in continuare in schimbul unui pm. problema tehnica - si-a rezolvat omul problema, pentru ce vroiai sa-l mai las deschis? alta problema tehnica - i s-au oferit informatiile necesare, plus ca nici nu mai raspundea, ce rost are sa incerci sa ajuti un om cand el nici nu te-asculta. inca o problema tehnica - dateaza de vreo luna. topic la informatii - nici macar n-ar fi trebuit sa-i las pe cei care au postat sa-l ajute pe respectivul sa intre cu 2 conturi, sper ca esti constient de asta si realizezi de ce. alt topic la inf - si-aici la fel, s-au postat tot ce era de postat, la ce mai era de folos sa mai posteze si altii aceleasi lucruri? alt info. - i s-a dat raspunsul, crezi ca mai erau necesare si alte raspunsuri? inca o informatie - cico ala are 98 de zile pt scam din spusele lui ija, faptul ca am inchis topicul si mi-am spus o parere si un sfat, a dus la neplaceri? alta informatie - si-aici la fel, s-a dat raspunsul, atat cat era necesar. pentru ce mai mult? Acum zi-mi tu, care din topicurile astea ti s-a parut ca n-a durat mai mult de o zi, si care din ele le-am inchis prompt si fara a lasa loc de exprimare? Bine, am exagerat la faza cu "nu stiu daca am inchis 4 topicuri", se pare ca au fost mai multe. :D Nu-i frumos sa ne facem proaste impresii, doar pentru simplu fapt ca inchid niste topicuri ce nu-si au rostul de a mai ramane deschise. Daca nu esti de acord, numeste-mi topicul si eu ti-l redeschid, ca doar nu-i batut in cuie.
Bobby Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Wait, WHAT? Unde am inchis eu un topic in maxim o zi? Cred ca am lasat mai mereu libertate unui topic si libertatea de exprimare a userilor. Topicuri la informatii? Daca initiatorul topicului si-a rezolvat problema si a aflat ce anume il interesa, pentru ce anume mai tin topicul deschis? Nu e normal sa-l inchid? Sau sa-l las acolo sa faca pui? Si-n plus sunt topicuri ce dateaza cu o luna inainte de a-l inchide eu, poti verifica asta. Nu stiu daca am inchis 4 topicuri de cand am revenit si repede sariti cu gura. >_< Si-n plus, a fost un topic mai dificil pe care l-am inchis, cel facut de tranced, am mentionat daca mai are cineva ceva de adaugat, ceva serios sa-mi trimita pm si-l redeschid. Pai ce, vroia vreunu sa posteze ceva serios? Nu, vroiau doar sa se insulte in topic si sa-si masoare muschii in rr-uri pe forum si care pe cine bate la cs, lame. Ce vrei sa tin deschis? Topic despre rr bd? - Nu e evident ca inca nu se vorbeste despre chestia asta si n-are nimeni nimic in plan? Un topic cu unul care a gresit preluarea? - Uita-te cat timp l-am tinut deschis, cam 5 zile. Problema tehnica - dateaza de vreo luna, daca n-a mai postat respectivul, inseamna ca nu-l mai intereseaza sa dea un raspuns odata ce si-a rezolvat problema, nu? Topic despre server down - cate topicuri vrei sa las deschise? cate unu pentru fiecare sectiune ti se pare ok? :| idem mai sus Alt topic despre server - i s-a raspuns respectivului, sau nu e de-ajuns daca nu posteaza toata linkmania ca e serverul on? CS down - cum am mentionat mai sus si in topicul cu pricina, am lasat loc de 'exprimare' in continuare in schimbul unui pm. problema tehnica - si-a rezolvat omul problema, pentru ce vroiai sa-l mai las deschis? alta problema tehnica - i s-au oferit informatiile necesare, plus ca nici nu mai raspundea, ce rost are sa incerci sa ajuti un om cand el nici nu te-asculta. inca o problema tehnica - dateaza de vreo luna. topic la informatii - nici macar n-ar fi trebuit sa-i las pe cei care au postat sa-l ajute pe respectivul sa intre cu 2 conturi, sper ca esti constient de asta si realizezi de ce. alt topic la inf - si-aici la fel, s-au postat tot ce era de postat, la ce mai era de folos sa mai posteze si altii aceleasi lucruri? alt info. - i s-a dat raspunsul, crezi ca mai erau necesare si alte raspunsuri? inca o informatie - cico ala are 98 de zile pt scam din spusele lui ija, faptul ca am inchis topicul si mi-am spus o parere si un sfat, a dus la neplaceri? alta informatie - si-aici la fel, s-a dat raspunsul, atat cat era necesar. pentru ce mai mult? Acum zi-mi tu, care din topicurile astea ti s-a parut ca n-a durat mai mult de o zi, si care din ele le-am inchis prompt si fara a lasa loc de exprimare? Bine, am exagerat la faza cu "nu stiu daca am inchis 4 topicuri", se pare ca au fost mai multe. :D Nu-i frumos sa ne facem proaste impresii, doar pentru simplu fapt ca inchid niste topicuri ce nu-si au rostul de a mai ramane deschise. Daca nu esti de acord, numeste-mi topicul si eu ti-l redeschid, ca doar nu-i batut in cuie. Poate si eu am exagerat sa scriu ca max 1 zi, dar in general vorbind toti moderatori dp mu-linkmania inchid multe topicuri fara un raspuns concret sau cu un,,closed".sec bny dp prima pagina am gasit deja 2 topicuri http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=383731 omu vrea sa stie ceva si tu ca moderator ai spui ca-i secret?+ inchizi sa nu cumva sa afle raspunsul? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=383335 asta-i un topic interesant la care nici un moderator mu nu a raspuns,vorba lui boom ,,un pumn in gura " raspunsul sec,,closed"
lenesh Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Cand am spus sa se treaca in regulament "regulile inventate pe parcurs" mi-ati spus : Daca vreti sa jucati dupa un sablon puteti incepe cu Solitaire, e simplu, pui in mod descrescator rosu peste negru; aici exista fel si fel de situatii care nu pot fi puse intr-un sablon. Voi chiar doriti ca in fiecare saptamana sa mai apara cate un conflict de genul acesta pe forum? Chiar va este greu sa treceti in regulament ca sa inteleaga toata lumea? Aveti pretentia ca noi sa invatam si sa respectam regulamentul, noi avem pretentia ca voi sa il completati inainte de a da PRIMUL SUSPEND !! (NU CEREM MULTE) Sper sa nu se ajunga la : (Citez din "adminul clasic") "Regulamentul este incomplet asa ca dau suspend / ban daca ceva nu imi convine!".
Guest Zypper Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 va urez succes in continuare cu serverul vostru !!! si dupa parerea mea in 2-3 luni maxim o sa joace doar adminii pe el !!! mie unul nu mai imi trebuie sa joc aici !!! sunt reguli pe care fiecare admin le interpreteaza cum vrea si da fiecare ban dupa cum ii pica bn !!! Multa Bafta !!!
FinuCCi Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 asta cu adminii nu se va intampla niciodata ;)) parerea mea
bunny Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Poate si eu am exagerat sa scriu ca max 1 zi, dar in general vorbind toti moderatori dp mu-linkmania inchid multe topicuri fara un raspuns concret sau cu un,,closed".sec bny dp prima pagina am gasit deja 2 topicuri http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=383731 omu vrea sa stie ceva si tu ca moderator ai spui ca-i secret?+ inchizi sa nu cumva sa afle raspunsul? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=383335 asta-i un topic interesant la care nici un moderator mu nu a raspuns,vorba lui boom ,,un pumn in gura " raspunsul sec,,closed" N-am glumit la faza cu "secret". Am intrebat un asistent si la randul lui asa a primit si el raspuns. :)) Raspunsul concret nu l-a primit de la nimeni caci numarul de goldeni ar fi confidential. xD Stiu, suna cam aiurea, dar fiind un server personalizat, cam asa si informatiile. La al doilea topic, pentru ce mai nevoie de raspunsurile unui moderator, cand userii au raspuns tot ce era necesar? Exagerezi per total sincer..
Guest Zypper Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 N-am glumit la faza cu "secret". Am intrebat un asistent si la randul lui asa a primit si el raspuns. :)) Raspunsul concret nu l-a primit de la nimeni caci numarul de goldeni ar fi confidential. xD Stiu, suna cam aiurea, dar fiind un server personalizat, cam asa si informatiile. La al doilea topic, pentru ce mai nevoie de raspunsurile unui moderator, cand userii au raspuns tot ce era necesar? Exagerezi per total sincer.. din cate se vede la inceput se vorbea despre o pisica si acum am dat`o in masini !!! macar inchideti rpd si topicul asta sa se termine povestea!
bunny Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 din cate se vede la inceput se vorbea despre o pisica si acum am dat`o in masini !!! macar inchideti rpd si topicul asta sa se termine povestea! Sa-l inchid ca apoi sa ai motiv sa spui ca moderatorii astia ai dracu nu ne lasa nici macar un topic in care sa postam, ne baga PUMNU-N GURAAAAAAA! Oh well, eu doar ii raspundeam lui fulmine, scuza-ma ca te-am deranjat prin prezenta mea umila. ^_^
Bobby Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Sa-l inchid ca apoi sa ai motiv sa spui ca moderatorii astia ai dracu nu ne lasa nici macar un topic in care sa postam, ne baga PUMNU-N GURAAAAAAA! Oh well, eu doar ii raspundeam lui fulmine, scuza-ma ca te-am deranjat prin prezenta mea umila. ^_^ Cu tot respectul meu bny :tiphat: ,eu cred ca tu esti cel mai activ si bun moderatot(thecnician) de pe mu-linkmania si cred ca ai fi si un bun Profesor-MU,dar eu vorbeam in general si te-am luat pe tine exemplu,pt ca pe prima pagina tu ai inchis cele mai multe topicuri. respectul e reciproc. xD mersi pentru incredere, dar prefer sa nu ma bag la plangeri. am crezut ca am gresit cu ceva in legatura cu topicurile respective, de-asta am incercat sa-ti dau si explicatiile pentru fiecare topic.
Odyzzeus Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Nu este prima data cand spun ca propozitia din regulament referitoare la schimbarea de coordonate are in vedere modul in care un GM prinde pe cineva folsind bot-ul. Asa se demonstreaza folosirea lui. Asta nu inseamna ca atunci cand cineva se da de gol si demonstreaza el insusi prin propriile poze ca foloseste bot-ul, va fi tolerat. Nu e primul suspend dat chiar pe pozele proprii celui suspendat. Dar eu cred ca am avut si avem deja prea multe discutii legate de acel bot. Cand l-am interzis afk, il foloseati online, cand am interzis online ati gasit alte functii pe care sa le folositi. Nu v-a trecut prin gand sa renuntati la a-l folosi de tot, cand era evident ca asta se intentioneaza. Ca atare, pentru a inlatura toate aceste discutii vom interzice cu totul acel cliker.
lenesh Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Nu este prima data cand spun ca propozitia din regulament referitoare la schimbarea de coordonate are in vedere modul in care un GM prinde pe cineva folsind bot-ul. Asa se demonstreaza folosirea lui. Asta nu inseamna ca atunci cand cineva se da de gol si demonstreaza el insusi prin propriile poze ca foloseste bot-ul, va fi tolerat. Nu e primul suspend dat chiar pe pozele proprii celui suspendat. Dar eu cred ca am avut si avem deja prea multe discutii legate de acel bot. Cand l-am interzis afk, il foloseati online, cand am interzis online ati gasit alte functii pe care sa le folositi. Nu v-a trecut prin gand sa renuntati la a-l folosi de tot, cand era evident ca asta se intentioneaza. Ca atare, pentru a inlatura toate aceste discutii vom interzice cu totul acel cliker. Daca tot spui ca tot timpul acel bot a fost interis, adica autopick-up fara move, de ce nu treceti asta in regulament ca sa intelegem si noi ca nu avem voie? Pentru mine si 90% - 99% din server aceasta regula este inventata acum ! Ar fi frumos din partea voastra sa ii scoateti suspendul lui MakedonMG tinand cont ca a fost primul la care a fost dat suspend pe aceasta tema, iar la urmatoarea abatere sa ii dublati suspendul (stiu ca asta nu se va intampla pentru ca voi o tineti tot timpul pe a voastra chiar daca cateodata mai va pripiti in decizii). Regula de macro/bot a fost facuta atunci cand existau acele clickere care mutau caracterul pe anumite coordonate in scopul de a prinde toti mobii de pe spot, nicidecum pentru clickerul de autopick-up. Cum a aparut clickerul cu autopick-up trebuia sa va deranjati si sa adaugati o completare la regulament, dar nu a-ti facut-o pentru ca voi inca credeti ca este prea complicat acel regulament si incercati sa il lasati cat mai lejer, dar uite ca mai rau faceti.
Odyzzeus Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 stop all pick up din normal settings + disabled din advanced settings + F6 <a href="http://www.imagebam.com/image/4491ee83360181" target="_blank">http://www.imagebam.com/image/4491ee83360181</a> stop all pick up normal settings + enabled din advanced settings + F6 <a href="http://www.imagebam.com/image/5dd35583360185" target="_blank">http://www.imagebam.com/image/5dd35583360185</a> Acel bot care aduna itemele sau face orice altceva in mod automat (mai putin functia de clicker) este interzis. S-a banat folosirea lui oriunde, inclusiv in safe zone. Mentiunea din regulament legata de coordonate are legatura mai mult cu felul in care un GM prinde pe cineva asupra faptului, pentru ca altfel nu are cum sa demonstreze ca e folosit, prin poze. Dar asta nu inseamna ca sunt pedepsiti doar cei care schimba coordonatele, ci toti care aduna de pe jos automat. S-a discutat si rasdiscutat pe tema asta, nu mai folositi unealta asta decat pe post de clicker, nu si pt altceva pt ca o sa va ardem. Am spus ca discutia e veche, nu e primul suspend dat pe pozele celui ce posteaza http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=372950 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=382779&st=0&p=5376133&hl=autopick&fromsearch=1&#entry5376133 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=366132 Iar chestia cu "de ce nu treceti in regulament?", chiar nu e posibil sa trecem totul in regulament..... Am spus mai sus, pentru a evita discutii inutile, vom interizce clickerul cu totul, asa nu vor mai fi discutii.
lenesh Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 "Orice bot care aduna itemele sau face orice altceva in mod automat (mai putin functia de clicker) este interzis si se pedepseste cu suspend de la ... x la y" Nu era asa mai usor de trecut in regulament decat sa sa il umpleti cu fraze inutile pe care lumea le intelege gresit?
SoulKing Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 eu zic daca este interzis de tot clikerul sa scadeti din suspend 40 zile este cam mult.... lumea nu prea intra forum vor lua multi ss asa postand cu clikerul...si vom ramane putini servar:D eu zic 25 zile sau 30 ss sa fie ss 40 este cam mult:D
ija4ok Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Regulamentul nu se aplica instant si adminii vor anunta in joc despre modificare. In schimb cred ca ar fi indicat sa se mareasca pedeapsa.
boomeey Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 mai eu inteleg ca unu care greseste sa ia suspend, da suspendurile sunt mult prea mari. (unele dintre ele). pentru ce sa se dea suspenduri de 40-60-90 de zile? ce castiga serverul daca respectivul ia suspend atatea zile? ce castiga un moderator din faptul ca ii da suspend unuia atatea zile?
Guest CeausescuPresedinte Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 mai eu inteleg ca unu care greseste sa ia suspend, da suspendurile sunt mult prea mari. (unele dintre ele). pentru ce sa se dea suspenduri de 40-60-90 de zile? ce castiga serverul daca respectivul ia suspend atatea zile? ce castiga un moderator din faptul ca ii da suspend unuia atatea zile? castiga adik nu promoveaza astfel de gen de clickere eu as fi pro daca suspendul sar mari mai tare :right: