mr_rares Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Gardieni or fi fost in liceu dar aia nu te mai pazesc dupa ce iesi din el,lf cum este si la mine.(sunt vai de ei si aia care sunt) Toti in liceu? Si mai au un an si ies la pensie..wtf asta nu e paza Link to comment
RuLLzzs Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Pe la mine patruleaza politia comunitara.Dar totusi frate ce i-a facut baiatu ala asa grav lui fratisu ? pentru o palma sa il omori ? e cretin dea binelea ala Link to comment
blk Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Ce relevanta are unde a fost omorat? Ca e la 50m / 500m / 5km de liceu tot prostia aia e. Si in liceu daca era omorat tot prostia aia era. A fost omorat un copil, ohwowbreakingnews... Link to comment
mortallx Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Pe la mine patruleaza politia comunitara.Dar totusi frate ce i-a facut baiatu ala asa grav lui fratisu ? pentru o palma sa il omori ? e cretin dea binelea ala Nu intelegi ca nu ia dat o palma,astia nu au scris tot articolul si partea cu bataia.E imposibil sa fi atat de prost si foarte absurd,adica dintr-o palma sa-l chemi pe fractu cand te poti apara singur. Link to comment
RuLLzzs Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Nu intelegi ca nu ia dat o palma,astia nu au scris tot articolul si partea cu bataia.E imposibil sa fi atat de prost si foarte absurd,adica dintr-o palma sa-l chemi pe fractu cand te poti apara singur. mi-a asa miau zis cateva persoane pe mess,nu se stie ce de ce l-a omorat...:-j Link to comment
mortallx Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 mi-a asa miau zis cateva persoane pe mess,nu se stie ce de ce l-a omorat...:-j Oricum ce mai conteaza cand fapta este savarsita dar repet nu doar la noi se intampla chestia asta si nu este un caz unic.Ia-te u de al mai bun din scoala care are "sageti" si nush ce ca sa vezi ce mama de bataie iti iei,daca nu mai grav ce s-a intamplat cu Andrei. Link to comment
RuLLzzs Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Care e faza ca are sageti?:-j Daca nu se bazeaza pe el pe pumnu lui nu se mai numeste smecher :-j asa am si eu multi prieteni care se baga pentru mine,dar nu ii consider sageti Link to comment
AStoria Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Nu e de mirare , din cate am inteles Craiova e ceea mai rau famata in ceea ce priveste ''interlopismele'' . Eu sincer ... i-as fi dat sentinta maxima . Pacat de copil , si ala calau de 19 ani isi pune mintea cu unu cu 2-3 ani mai mic ca el , om tampit . Link to comment
Guest White. Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Nu e de mirare , din cate am inteles Craiova e ceea mai rau famata in ceea ce priveste ''interlopismele'' . Eu sincer ... i-as fi dat sentinta maxima . Pacat de copil , si ala calau de 19 ani isi pune mintea cu unu cu 2-3 ani mai mic ca el , om tampit . Care minte? Link to comment
AStoria Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Care minte? Da , intradevar .... Pacat de copil , din cate am inteles excela la scoala . Link to comment
mortallx Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Care e faza ca are sageti?:-j Daca nu se bazeaza pe el pe pumnu lui nu se mai numeste smecher :-j asa am si eu multi prieteni care se baga pentru mine,dar nu ii consider sageti Iti dai seama ca nu orice prost are sageti,este el jmecher ca e fisu lu nush care sau cv de genu.Chiar daca nu este el bun pe pumn sunt altii pentru el ;) ce mai conteaza. Link to comment
Guest koop Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 (edited) n-a fost injunghiat in fata liceului, a fost injunghiata undeva in apropiere. cica victima ar fi avut o altercatie cu fratele criminalului..oricum, tot tragic ramane. blk, tu cu ce treaba pe aici? de cand au voie botii sa posteze ? (mentionez ca esti bot pentru ca n-ai sentimente, ca sa nu se interpreteze altceva) intoarce-te acolo in lumea ta plina de logica si ratiune si lasa-ne pe noi, care chiar avem trasaturi umane reale sa ne vedem de ale noastre. mi s-a frant inima cand am vazut filmul de pe prima pagina.. Si de cand ai tu voie sa-l faci pe cineva bot? Warn Up! Edited October 9, 2010 by Tybork Link to comment
[Soul]Andree@ Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Cand am vazut acum si eu video-ul tot stomacul mi s-a intors pe dos, reactia lui m-a intristat . Si agresorul merita 'puscat! :blink: Link to comment
Juan Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Asta e din lipsa educatiei parintilor, acum toti se cred zmei, si fac doar ce le trece prin cap, nu se mai gandesc la nimic, vor doar autoritate, n-au pic de suflet. Cand mi-a zis cineva ca oamenii s-au inrait mult in ziua de azi, din lipsa banilor, a avut dreptate. Link to comment
A.Felippe Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Eu am fost joi acolo si am vazut .....stau chiar langa liceu..ce poate fi mai dureros decat sa iti moara propriul tau copil in brate....criminalul ala merita sa stea in carcera pe viata Link to comment
Guest spanky Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 pai are dreptate koop :P numai pentru replica aia l-ai lega (pe criminal) de un scaun si i-ai taia fiecare degetel cu toporul si dupa sa pui zeama de lamaie pe ele :D in fine, pacat de bietul baiat de doar 17 ani Link to comment
Bobi_ZamorA Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Imi pare rau ca la omorat dar asta e, ala care la omorat merita inchisoare pe viata. Link to comment
Comy Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Se vede ca avea probleme psihice... sa injunghii pe cineva ca s-a luat de frate'tu.. e prea nebunesc. Link to comment
flakyn1 Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Cel care a facut asta este un om fara minte si fara frica de Dumnezeu. Merita ceea ce i`a facut si elevului. Link to comment
spauny Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 daca eram parintele copilului, pentru: ""Asta e,l-am omorat! 10 ani pentru un prost." ii dadeam un topor in cap. si nu eram trist ca intru la puscarie. Link to comment
JarziNho Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 No apoi nu e mare bai. Unu la mana era oltean. Doi, acum realizeaza si ma-sa ca in loc sa mearga la tutuf mai bine il invata pe fii-su sa se fereasca de golaneli. Trei la mana, a mai scapat Romania de un "golanel wannabe" si un terminat social care se cuminteste in parnaie. Da, da, o sa ma criticati, dar ganditi ce am scris. Toti stim de mafia din Craiova, toti stim ca la varsta aia sa fi bengos e cel mai adevarat, tru, fancy, trancy, !@#$ mea lucru in viata, asa ca oarecum din moment ce s-a bagat intr-un astfel de anturaj trebuia sa fie si contient ca un pericol il asteapta zi de zi. Link to comment
Legacy Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Unu la mana era oltean. suntem un fel de niggeri ? prin noi circula aceelasi sange care circula si prin tine Link to comment
Lobster Dog Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 pus la zid si aruncat cutite in el, plus sa fie aratat la TV -> asta ar trezi tara Link to comment
Guest koop Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 No apoi nu e mare bai. Unu la mana era oltean. Doi, acum realizeaza si ma-sa ca in loc sa mearga la tutuf mai bine il invata pe fii-su sa se fereasca de golaneli. Trei la mana, a mai scapat Romania de un "golanel wannabe" si un terminat social care se cuminteste in parnaie. Da, da, o sa ma criticati, dar ganditi ce am scris. Toti stim de mafia din Craiova, toti stim ca la varsta aia sa fi bengos e cel mai adevarat, tru, fancy, trancy, !@#$ mea lucru in viata, asa ca oarecum din moment ce s-a bagat intr-un astfel de anturaj trebuia sa fie si contient ca un pericol il asteapta zi de zi. pe tine te-a scapat maica-ta in cap cand te alapta. tybork p'asta nu-l vezi ce scrie pe aici ? "unu la mana era oltean" ?? si ce ? noi o meritam sau ce ? tu-ti dai seama ce zici ? tu realizezi ce durere apasa familia baiatului acum ? taci ! "doi..." .. iar dai din gura degeaba, mai bine ai da din cap ca e mai de tine (fata-spate, stand in genunchi)...de unde stii tu cum l-a crescut maica-sa ? iar mai iese unu sa dea el din gura desi n-are nicio treaba.. Link to comment
Depechar Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 R.I.P Imi pare rau pentru el si ai lui. Link to comment