Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

stati linistiti ca este mai mult decat long term si f serios :beer: 24/7,rr db o sa se aleaga prafu de db asta (adik,va dura mult si bine),exp 15x,drop10%...

site : www.muangel.ro

(conturile trebuiesc activate de catre administrator,pe site la Contact gasiti id-ul administratorului)

va astept,mult noroc all :beer: :tiphat:

Posted

stati linistiti ca este mai mult decat long term si f serios :beer: 24/7,rr db o sa se aleaga prafu de db asta (adik,va dura mult si bine),exp 15x,drop10%...

(conturile trebuiesc activate de catre administrator,pe site la Contact gasiti id-ul administratorului)

nu aici este locul pentru reclame :) ai suspend de la mine pana una alta

PS da ce gun are si banditos ala din videoclip :D 9 mm cu baloane de sapun si jet alternativ de apa calda :))

Guest *alexa*
Posted

:D 9 mm cu baloane de sapun si jet alternativ de apa calda :))

=))) ahahahahaaa =))

Posted

dupa ce imi vine placa video poate intru sa vad cum e serverul

Posted

ce de frustrati in honey, am citit si eu dupa sapt bune topicul cu cs si am ramas O.o =)) Cati ani au oamenii astia de se lasa consumati in asememenea hal de un joc? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...