^BOOM^ Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [-(HH joaca pe ReRe si sunt si in top cu toate ca nu am avut spot o zi ^_^oricum sa inteleg ca v-ati apucat pentru noi .....ai inteles prost. daca te-ai fi uitat bine, ai fi vazut ca HONEY a existat si pe db trecut, si aveam sm de 3 rr-uri acolo. stai tu relax ca nu sunteti asa importanti incat sa ne apucam pe un alt server doar pentru voi :)
uLise Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 ai inteles prost. daca te-ai fi uitat bine, ai fi vazut ca HONEY a existat si pe db trecut, si aveam sm de 3 rr-uri acolo. stai tu relax ca nu sunteti asa importanti incat sa ne apucam pe un alt server doar pentru voi :)ita na... :lol:
Yo-DA Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 u're just a spammer :Ddoar ca o singura chestie nu am intelesdc erau toti revoltati pe mine ca v-am pus pe voi in primu meci?i really don't get it :|
^BOOM^ Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 u're just a spammer :Ddoar ca o singura chestie nu am intelesdc erau toti revoltati pe mine ca v-am pus pe voi in primu meci?i really don't get it :|nu stiu si nici nu ma intereseaza :) nu am fost eu pe bk meu.
garrone21 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 u're just a spammer :Ddoar ca o singura chestie nu am intelesdc erau toti revoltati pe mine ca v-am pus pe voi in primu meci?i really don't get it :|nu stiu ma,voi chiar sunteti stresati rau de tot..eu m-am distrat la soccer-ul ala,imi plac eventurile in general asa ca pe-asta cu revoltatul nu stiu de unde ai scos-o.si inca ceva,cum a facut ala topicul la guilds,hop sare ulise cu flame-uri , elegant asa,ce-ar fi sa-si vada fiecare de treaba lui ? nu v-am mai bagat in seama ,vad ca ma tot cautati si aici si pe rere.
Arwen_elf Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 rere rere rere eu am rezistat vreo 3 ore in total ...Gunit cat le mai dam?..o saptamana :-? ....o luna? :blink:
Arwen_elf Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 pfiu prea mult spam ;;)prea mult? :)) ...se poate si mai mult ^_^
Redemption Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Am sa incep sa dau suspenduri daca mai vad multa reclama mascata pe aici.
uLise Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Nush Yo-DA eu am intrat imediat dupa ce s-a terminat socceru.Garrone speram sa nu va mai vad pe ... e mai frumos pe linkmania pentru voi aveti castel etc