Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

pt mafioti din madrid

=))

acuma toata lumea poarta ochelari aviator :-" dar ei n-au o legatura cu genul ala de ochelari =)

egzacT! :D

Posted

' date='Jul 19 2009, 22:40' post='4033446']

te distrezi ? iti faci nervi si pocnesti la un moment dat :>

te distrezi ma :D

Posted

' date='Jul 19 2009, 22:57' post='4033521']

aproape toate is la fel

poate tu te distrezi ^^

la un chef nu se compara house, rock, rap cu maneaua, romanes, populara, vals, tango :> decat daca nu stii sa dansezi... stai si dai din cap si din maini toata noaptea :))

lance shhhht ! :D

Posted

la un chef nu se compara house, rock, rap cu maneaua, romanes, populara, vals, tango :> decat daca nu stii sa dansezi... stai si dai din cap si din maini toata noaptea :))

lance shhhht ! :D

maneaua se compara cu valsu ? :P

mai placintica [-x

asta e un subiect gen: dumnezeu ^^

Posted

' date='Jul 19 2009, 23:08' post='4033574']

maneaua se compara cu valsu ? :P

mai placintica [-x

asta e un subiect gen: dumnezeu ^^

da, se poate compara, la un chef, exact la fel de mult te misti, dansezi, o dansezi pe o fata, pe manea ca pe vals...

adevarat e ca exista si manele ingrozitoare, eu ma refer la cele cu inclinatie spre romanes sau populara, alea gen "Raggeaton" sau stiu eu nu`mi plac nici mie :) cateva doar

Posted

eu am inteles la ce se referea pie.

si da are dreptate k exista si exceptii, dansabile, atunci cand se iveste ocazia si nu este altceva.

doar k in acele ocazii nu mai pui prea mult pret p faptu k e manea, k deja esti nitel afumat cu bautura (vezi nunta / botez pui mei).

Anyway, to sleepy to debate the topic :D

nb all.

Posted

eu am inteles la ce se referea pie.

si da are dreptate k exista si exceptii, dansabile, atunci cand se iveste ocazia si nu este altceva.

doar k in acele ocazii nu mai pui prea mult pret p faptu k e manea, k deja esti nitel afumat cu bautura (vezi nunta / botez pui mei).

Anyway, to sleepy to debate the topic :D

nb all.

egzacT! :D

noapte buna voua:)

Posted

da, se poate compara, la un chef, exact la fel de mult te misti, dansezi, o dansezi pe o fata, pe manea ca pe vals...

adevarat e ca exista si manele ingrozitoare, eu ma refer la cele cu inclinatie spre romanes sau populara, alea gen "Raggeaton" sau stiu eu nu`mi plac nici mie :) cateva doar

aprob

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...