Guest uLise - Mg Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 ventrillo still empty , doar vocea lui petrica am auzit-o :D ma simt ca la mine acasa =) vb popular :P
Tsu_Xing Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 nu am timp de ventrila :|lucrez cam toata ziua -_-
Narcisa Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Liberty in weekend \:d/ Degradation Pie :D asta e noul nick al lui nea Edie :D PS liberty is a must :D chop chop ne vedem pe plaja :D dati si voi un semn daca ajungeti sigur la liberty, poate ne intalnim pe acolo :Dbuna seara btw :)
Tsu_Xing Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 lance e usor de remarcat, o sa fie in roz si cu steagul gay=lor prin aer fluturand :Pme @ somn
Just Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 ce iar s-a spart guilda ? sau de ce am fost dat afara ?
[EliTe] Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 ventrillo still empty , doar vocea lui petrica am auzit-o :D ma simt ca la mine acasa =) vb popular :Pmie tot nu mi merge microfonu :((ce iar s-a spart guilda ? sau de ce am fost dat afara ?:>
Guest -Psycho- Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 lance e usor de remarcat, o sa fie in roz si cu steagul gay=lor prin aer fluturand :Pme @ somnhahaha lance e gay??? :photo: :wub:
Lancelot Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 tsu eu refuz sa-ti car steagu papusa cu mustata ce esti :D iar trusoul ala roz pe care-l porti tot timpul seara chiar nu e masculin..eu ti-am mai zis..dar tu nu ..pamela pamela :))
fade Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 nu s-a spart nicio guilda , n-a fost dat nimeni afara , e un bug.noapte buna
Narcisa Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 tsu eu refuz sa-ti car steagu papusa cu mustata ce esti :D iar trusoul ala roz pe care-l porti tot timpul seara chiar nu e masculin..eu ti-am mai zis..dar tu nu ..pamela pamela :)) lance, pana la urma apari la liberty?
Guest -Psycho- Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 tsu eu refuz sa-ti car steagu papusa cu mustata ce esti :D iar trusoul ala roz pe care-l porti tot timpul seara chiar nu e masculin..eu ti-am mai zis..dar tu nu ..pamela pamela :))Ia spune aici de fatza cu totzi, cum ai reusit si mai ales in ce ipostaza sa-i vezi trusoul roz al lui Tzu, a?? si dupa cine striga el Pamela Pamela!!! ;;)
Lancelot Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 lance, pana la urma apari la liberty?sunt sanse mari :D chiar sa vin doar ptr asta pana acolo :)PS psy esti dezinformat. si-a pus poze prin tot cartieru imrbacat asa manuela asta
King_Warlord Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 re all careva cand da de oick sa ma anuntze si pe mine.. ca yo nu dau de el sub nici o forma..
Guest -Psycho- Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 PS psy esti dezinformat. si-a pus poze prin tot cartieru imrbacat asa manuela astaio cred ca-ncerci so-ntorci ca la Ploiesti sau cum ii zice :DP.S>io-l stiu pe Tsu si -i baiat serios ;)