Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest uLise - Mg
Posted

ventrillo still empty , doar vocea lui petrica am auzit-o :D ma simt ca la mine acasa =) vb popular :P

Posted

Liberty in weekend \:d/
Degradation Pie :D asta e noul nick al lui nea Edie :D

PS liberty is a must :D chop chop ne vedem pe plaja :D

dati si voi un semn daca ajungeti sigur la liberty, poate ne intalnim pe acolo :D

buna seara btw :)

Posted

ventrillo still empty , doar vocea lui petrica am auzit-o :D ma simt ca la mine acasa =) vb popular :P

mie tot nu mi merge microfonu :((

ce iar s-a spart guilda ? sau de ce am fost dat afara ?

:>

Guest -Psycho-
Posted

lance e usor de remarcat, o sa fie in roz si cu steagul gay=lor prin aer fluturand :P

me @ somn

hahaha lance e gay??? :photo: :wub:

Posted

tsu eu refuz sa-ti car steagu papusa cu mustata ce esti :D iar trusoul ala roz pe care-l porti tot timpul seara chiar nu e masculin..eu ti-am mai zis..dar tu nu ..pamela pamela :))

Posted

tsu eu refuz sa-ti car steagu papusa cu mustata ce esti :D iar trusoul ala roz pe care-l porti tot timpul seara chiar nu e masculin..eu ti-am mai zis..dar tu nu ..pamela pamela :))

lance, pana la urma apari la liberty?

Guest -Psycho-
Posted

Ia spune aici de fatza cu totzi, cum ai reusit si mai ales in ce ipostaza sa-i vezi trusoul roz al lui Tzu, a?? si dupa cine striga el Pamela Pamela!!! ;;)

Posted

lance, pana la urma apari la liberty?

sunt sanse mari :D chiar sa vin doar ptr asta pana acolo :)

PS psy esti dezinformat. si-a pus poze prin tot cartieru imrbacat asa manuela asta

Guest -Psycho-
Posted

PS psy esti dezinformat. si-a pus poze prin tot cartieru imrbacat asa manuela asta

io cred ca-ncerci so-ntorci ca la Ploiesti sau cum ii zice :D

P.S>io-l stiu pe Tsu si -i baiat serios ;)

Guest -Psycho-
Posted

pfuuu cine m a scos afara din clasa? :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...