Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest crize3
Posted

Salut .. As vrea si eu sa intru in Alianta HHunterZ... daca se poate

Sunt destul de cunoscut de pe DB trecute .. Hori@_BK , Horia (sm) pe ultimu data ..

De ce in Head Hunters si nu in Honey ? - Nu`l suport pe Q-Sadi

Sunt BK - 324 ; dar asta spune si semnatura

Acum astept un raspuns ..

Posted

Salut .. As vrea si eu sa intru in Alianta HHunterZ... daca se poate

Sunt destul de cunoscut de pe DB trecute .. Hori@_BK , Horia (sm) pe ultimu data ..

De ce in Head Hunters si nu in Honey ? - Nu`l suport pe Q-Sadi

Sunt BK - 324 ; dar asta spune si semnatura

Acum astept un raspuns ..

De ce nu SOUTH sau oricare alta guilda/alianta? Nu sunt numa doua pe server. Si nici celelalte nu-l au pe Q-Sadi ;)

(Nu-s din HH guild dar sunt curios :) )

Guest crize3
Posted

Deoarece: 1. Am fost in South .. nu se ridica la standardul de guilda buna... ( se vinde , se cumpara , nu se respecta regulile , f putina lume on )

2. HH este o alianta foarte Serioasa din cate am observat si cunosc multi acolo .. kiar si pe tine te stiu:P

Posted

neatza all ... :D

vreau sa va intreb daca se mai fac recrutari pe aici prin hhz...

pe 97D am avut 27 rr(Bandit^MG^) si acum am 1 rr...

am fost in A_A_A pe 97D(un an si ceva...)

si acum pe 97D am fost tot in A_A_A,dar mi-a facut cnv o faza gen...eu vreau sa imi iau un item si el ma supraliciteaza+ ca gm-ul s-a cam lasat de MU

principalul motiv pt care as vrea sa intru pe aici este comunitatea,adica oameni k-lumea

al 2lea motiv ar fi faptul ca vreau sa particip si eu la castle siege,cu A_A_A nu am participat niciodata...vreau sa ajut guild-ul sa fac tot ce pot..

sa zicem al 3lea motiv ar fi faptul ca am ceva prieteni pe aici,adica nu neaparat in guild ci si in alianta :beer:

si nu,nu intru aici pentru ca aveti castle siege-ul(defapt acum am vazut ca nu mai este la voi/adica faptul ca ati avut castelul nah),pt ca deja am ceva iteme anubis,m-am descurcat fara sa fiu in alianta cu castel,foarte greu ce e drept,dar mi-a iesit cat de cat...

poi acum ce sa zic,daca ma acceptati p aici sper sa ma invatati si p mne mai multe chestii ...adik sfaturi etc...si sper ca asrai sa nu mai fie suparata p mne :nanana:

~salut :tiphat:

qqq,intrebare : trebuie sa fac pe pagina aliantei...?

care ar fi pagina ? :hello:

Guest crize3
Posted

Am fost in mai multe , si in DDevils am fost ;) , in DDevils am stat cel mai mult timp

Guest crize3
Posted

Trebuie neaparat sa postez pe Head-hunters.forumer.ro ? - am cont dar credeam ca si aici se fac recrutari

Posted

Ok mai ,eu maine plec pentru 2 saptamani in vacanta...deci dupa ce o sa ma intorc o sa fac acolo un cont tot ce trebuie si daca mai este loc si bineinteles ma accepta o sa intru . :beer:

p.s : Asrai vroiam sa imi cer scuze,stii u dc...

ma bat nijte ganduri despre alea...ca au fost facute de ei si ca mananca .... pante si luci ....

Posted

ma bat nijte ganduri despre alea...ca au fost facute de ei si ca mananca .... pante si luci ....

inca n-a mai trecut fenomenul hi5? daca cumva vorbesti de provenienta profilelor alora, te asigur ca nu eu le-am facut. am dat din intamplare peste ele, erau in chenarul "friends" al unuia de si-a postat hi5-ul pe la discutii generale

de fapt...luckyshot a gasit hi5-ul exact. pe mine ma bate total cum sa caut pe dracovenia aia, daramite sa fac de la 0 un profil :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...