Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

si eu merg precum strungareatza de sus, la munca :))

@The_one, cand ajung acasa iti dau add

@capone, nu stiu ce loc mai e in guild, trb sa astepti sa intre bogz

@restu, neatza

ne vedem l8r

Posted

neatza all ... :D

vreau sa va intreb daca se mai fac recrutari pe aici prin hhz...

pe 97D am avut 27 rr(Bandit^MG^) si acum am 1 rr...

am fost in A_A_A pe 97D(un an si ceva...)

si acum pe 97D am fost tot in A_A_A,dar mi-a facut cnv o faza gen...eu vreau sa imi iau un item si el ma supraliciteaza+ ca gm-ul s-a cam lasat de MU

principalul motiv pt care as vrea sa intru pe aici este comunitatea,adica oameni k-lumea

al 2lea motiv ar fi faptul ca vreau sa particip si eu la castle siege,cu A_A_A nu am participat niciodata...vreau sa ajut guild-ul sa fac tot ce pot..

sa zicem al 3lea motiv ar fi faptul ca am ceva prieteni pe aici,adica nu neaparat in guild ci si in alianta :beer:

si nu,nu intru aici pentru ca aveti castle siege-ul(defapt acum am vazut ca nu mai este la voi/adica faptul ca ati avut castelul nah),pt ca deja am ceva iteme anubis,m-am descurcat fara sa fiu in alianta cu castel,foarte greu ce e drept,dar mi-a iesit cat de cat...

poi acum ce sa zic,daca ma acceptati p aici sper sa ma invatati si p mne mai multe chestii ...adik sfaturi etc...si sper ca asrai sa nu mai fie suparata p mne :nanana:

~salut :tiphat:

Posted

mwell. nema spot, am iesit din joc

dar macar am facut si questu 3... am gasit in sfarsit dark-stone-u si am combo...

Nu o sa am rr pana la next cs, dar daca sunt acasa o sa ii mai stresez nitel macar :">

Posted

Neatza!

Eu plec, iar, ne vedem in octombrie. Aveti grija de voi. Pupici :beer:

you have fun si sa ne auzim cu bine :tiphat: :clap:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...