Tsu_Xing Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 si eu merg precum strungareatza de sus, la munca :))@The_one, cand ajung acasa iti dau add@capone, nu stiu ce loc mai e in guild, trb sa astepti sa intre bogz@restu, neatzane vedem l8r
Just Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 mrr. spotu s-a dus in pisici.Pff.... am vazut un Amaretto in atlans :-"
banditzel Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 neatza all ... :D vreau sa va intreb daca se mai fac recrutari pe aici prin hhz...pe 97D am avut 27 rr(Bandit^MG^) si acum am 1 rr...am fost in A_A_A pe 97D(un an si ceva...)si acum pe 97D am fost tot in A_A_A,dar mi-a facut cnv o faza gen...eu vreau sa imi iau un item si el ma supraliciteaza+ ca gm-ul s-a cam lasat de MUprincipalul motiv pt care as vrea sa intru pe aici este comunitatea,adica oameni k-lumeaal 2lea motiv ar fi faptul ca vreau sa particip si eu la castle siege,cu A_A_A nu am participat niciodata...vreau sa ajut guild-ul sa fac tot ce pot..sa zicem al 3lea motiv ar fi faptul ca am ceva prieteni pe aici,adica nu neaparat in guild ci si in alianta :beer: si nu,nu intru aici pentru ca aveti castle siege-ul(defapt acum am vazut ca nu mai este la voi/adica faptul ca ati avut castelul nah),pt ca deja am ceva iteme anubis,m-am descurcat fara sa fiu in alianta cu castel,foarte greu ce e drept,dar mi-a iesit cat de cat...poi acum ce sa zic,daca ma acceptati p aici sper sa ma invatati si p mne mai multe chestii ...adik sfaturi etc...si sper ca asrai sa nu mai fie suparata p mne :nanana: ~salut :tiphat:
Just Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 mwell. nema spot, am iesit din jocdar macar am facut si questu 3... am gasit in sfarsit dark-stone-u si am combo... Nu o sa am rr pana la next cs, dar daca sunt acasa o sa ii mai stresez nitel macar :">
kylutza Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Neatza!Eu plec, iar, ne vedem in octombrie. Aveti grija de voi. Pupici :beer:
Raul Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Neatza!Eu plec, iar, ne vedem in octombrie. Aveti grija de voi. Pupici :beer:you have fun si sa ne auzim cu bine :tiphat: :clap:
dev Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Sa va vad pe toti in cor: La multi morcovi si la mult praf!