Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest uLise - Mg
Posted

Pai stati oleaca , guild nu inseamna doar la mu online , guild inseamna orice joc/forum/mess etc.

Din moment ce-l dai afara si zici 'l-am dat afara' e ca si cum l-ai da din toate , ca intrerupem orice legatura cu el si asta e ridicol

sa nu-l salut pe y!m sau pe un forum "bai tu n-ai participat la siege, sry ignore"

Posted

' date='Jul 11 2009, 23:48' post='4009019']

nu a plecat nimeni pana acuma ? pentru ca nu au avut de ales

nu eram chiar on pentru ca am fost in bucatarie

unde scrie ca sunt obligat sa particip la cs ?

sunt destui in guild sa confirme participarea mea intensa la CS pe alte servere dar atunci aveam cu ce merge participa !

am avut bk 1 rr si mg 1 rr. aveam de ales intre CS si timp mult petrecut pe mu si MG avand posibilitatea sa las afk si sa mi vad de treburi. am ales mg -_-

Ca tot se vorbeste mai sus de ... etica (!)

Din punctul meu de vedere, era o obligatie morala si etica sa participi impreuna cu colegii tai de guild la un event comun. (da, pot sa cred ca 'nu ai avut timp' insa erai on, faceai invazii... si ai ales invazia, si nu colegii).

Posted

Pentru toti cei care sunt aproape de HH dar nu sunt playeri activi, cu tot respectul cuvenit: Atata timp cat nu jucati, nu mi se pare corect sa impuneti reguli sau sa emiteti pareri cu privire la cum ar trebui sa se desfasoare jocul. Consider ca doar cei care 'muncesc' constant IN game beneficiaza de privilegiul asta.

Nota Bene:

Sunt regulile generale ale guild-ului The Head HunterS, indiferent de joc. Bineinteles, fiecare Guild Master, poate aduce completari, discutate in prealabil in Consiliu si ulterior aprobate. Pe site: www.headhuntersguild.com (unde ar fi trebuit sa fie discutata aceasta problema), dupa cum a precizat si Myst, sectiunea alocata acestui joc este GOALA. De ce? :|

Posted

i-ati citit macar postul lui mirabilis?

boom - deschideau multi portile - de la noi - sa plece spre pod, etc, si uitau sa le inchida. toti faceau asta, de fapt.

elite - nu ati avut de ales? daca ziceti ca sunteti asa multi , puteti sa va faceti un guild nou.

myst - nu esti bine informat. la mijlocul siegeul elite purta discutii cu Lu-k (care, sincer, nu stiu cine e si nici cum a ajuns in hh) pe guild chat. n-a fost vorba de niciun mers la masa, nicio chestiune de timp, a fost vorba de un spot in tarkan pe care elite nu vroia sa-l piarda. timp de 3 ani de zile hh-ul nu a rezolvat nimic pentu ca n-a fost nimeni suficient de competent incat sa schimbe ceva. pana acum.

Posted

boom - deschideau multi portile - de la noi - sa plece spre pod, etc, si uitau sa le inchida. toti faceau asta, de fapt.

una e sa punem noi pe cineva sa ne deschida portile doar ca sa punem mana pe coroana, si alta e sa deschida membrii vostri portile si sa uite sa le inchida inapoi :))

m-am lamurit. last post here :tiphat:

Posted

Da Bogz, am citit, nu am raspuns pe un ton rautacios si nici ironic. Nu-mi sta in caracter.

Intr-adevar de la propozitia unde am zis de site/sectiune forum m-am adresat voua, tuturor. Nu a fost la adresa unei persoane. ;)

Somn usor :)

Posted

elite - nu ati avut de ales? daca ziceti ca sunteti asa multi , puteti sa va faceti un guild nou.

myst - nu esti bine informat. la mijlocul siegeul elite purta discutii cu Lu-k (care, sincer, nu stiu cine e si nici cum a ajuns in hh) pe guild chat. n-a fost vorba de niciun mers la masa, nicio chestiune de timp, a fost vorba de un spot in tarkan pe care elite nu vroia sa-l piarda.

o sa ne si facem 8-|

dovedeste mi ca am vorbit cu luk pe guild pentru ca eu nu mai tin minte

de ce o mai lungim? nu trebuie sa ti spun tie ce am facut si unde am fost

Posted

Ar fi bine sa ne calmam cu totii si sa gandim situatia la rece.

Nu sunt sustinatorul celor care nu vin la cs..asta e clar..eu nu am timpul necesar :) dar cei care pot.chair si non rr..ar trebui sa fie acolo..pentru ca conteaza orice om in plus. Atata timp cat avem o alianta si incercam saptamanal sa ne prezentam onorabil acolo..atunci ar trebui sa o facem in HH style.

Nici masurile usor impulsive ale lui bogz nu sunt cele mai nimerite..eu cred ca ar trebui sa discutam problema inter..si sa stabilim ca prezenta la cs sa fie o chestie de onoare..mai mult decat o obligatie.

PS boom nu-ti fa griji..misterul penultimului cs e de mult dezlegat.Si nu era vorba de usi deschise de altii :)

Posted

#-o

Razvan (Myst) adopta acelasi "regim"?

Nu a facut-o niciodata! :P

Regim zici... da, intr'adevar, puneam accentul pe echipa in general, si activitati impreuna, dar asta nu insemna ca dadeam afara pe cineva care avea alt stil de joc. Mai ales cand e strict vorba de timp din cate inteleg eu aici. Stiu ca nu mai reprezint de mult o voce pentru HH, dar ca membru fondator si GM General HH timp de ... multi ani de zile, bogz nu pot decat sa spun ca sunt dezamagit.

Pacat sa vad un proiect atat de interesant cum a fost HH-ul ca se duce de rapa, in mainile unor oameni mai mult sau mai putin competenti. Sincer, sunt dezamagit atat de cum se incearca a se rezolva problema asta, cat si de starea generala a HH-ului. Timp de 3 ani de zile am fost absent din scena, timp de 3 ani de zile HH-ul nu a rezolvat nimic (cu mici exceptii, traiasca Alkaholik).

Nu este vorba doar de bogz, desi tu meriti sa fii trimis la coltul de rusinica, ci de voi toti atat in particular cat si ca o comunitate. Se vrea pastrarea numelui, dar pe nimeni nu intereseaza etica. Se vrea "a fi parte din HH" cand multi dintre voi ati uitat ce reprezinta. Pacat.

Oricum, revenind din off-topic.

Din momentul de fata, Bogz / fade este exclus din comunitatea de gaming www.headhuntersguild.com, pe motiv de probleme grave de administratie si mentenanta al chapter-ului pe care il reprezenta.

Sorry :(

Ai fost, esti si vei fi seful Head Hunters! Vei avea cuvantul in HH ... tot timpul! Dar de aia :D nu trebuie sa fii aspru cu Bogz, el incearca doar sa arate ca totusi ... se mai face si lege [de data asta a gafat ... EliTe are 4 ani in HH ... e altceva]

@Miri: ... cine nu joaca, nu-nseamna ca-i robot si nu stie. Chiar dimpotriva, Myst e seful Head Hunters ... global si are dreptul sa zica ceva-n guild! Si-n plus ... stie si el ce e MU-ul :)

Posted

' date='Jul 12 2009, 01:17' post='4009226']

o sa ne si facem 8-|

dovedeste mi ca am vorbit cu luk pe guild pentru ca eu nu mai tin minte

de ce o mai lungim? nu trebuie sa ti spun tie ce am facut si unde am fost

cand un om iti zice ca esti beat, ii zici ca e prost si ca viseaza cai verzi pe pereti

cand 2, 3 , mai multi oameni iti zic ca esti beat - te duci sa te culci si speri sa n-ai o mahmureala de toata frumusetea a doua zi.

sper ca ai inteles aluzia.

ce-i asta cu screenshoturile, tre' sa imi fac un clicker care da print screen din 10 in 10 secunde , sa nu pierd cumva vreo replica de-a ta, sa ma pot justifica apoi in fata celorlalti de ce te-am dat afara?

vrei nu vrei, in dreptul nickului tau scria guild member, nu guild master . deci eu zic ca da, trebuie sa-mi spui mie ce-ai facut si unde ai fost (PE MU). daca tu nu tre sa-mi dai explicatii , la ce-mi mai sunt mie cerute mie?

sincer? un ice ar fi facut diferenta, cei care au fost on SI PREZENTI LA SIEGE stiu despre ce vorbesc.

myst a facut fix ce-am facut eu, pe prima baza de date. aduceti-va aminte de samponel, de cenzurat, de falcon. sau sic, ca parca si el avea la un moment dat un char pe la noi prin guild.

Posted

Eu am spus de la bun inceput ca ne lipseste un GM care sa-si impuna autoritatea si care sa fie respectat de toti membrii si nu toti sa faca ce vor de 'capul' lor privilegiati fiind de faptul ca sunt membrii vechi HH. Bineinteles, consider putin cam drastica hotararea pe care a luat-o bogz in cazul lui ELITE,Luk,etc dar in acelasi timp consider ca toti aceia care nu au venit la CS alaturi de colegii de alianta si au preferat sa mentina un spot oarecare, au aratat doar lipsa de interes si in acelasi timp lipsa de respect fata de ceilalati care au luptat in numele HH in acest event pentru a-i recastiga renumele. Sunt sigur ca la terminarea serverului se va tine minte doar alianta/aliantele care au avut castelul si nicidecum cum a crescut Xulescu in party pe spotul Y.

Noi astia care am incercat sa facem ceva bun in numele tuturor, ne-am adunat inca de la ora 2 pe conferinta si am incercat sa facem strategia pentru CS`ul ce urma, sa impartim jucatorii in partyuri pentru coroana si switch`uri,etc si ne-am dat tot interesul sa fie bine pentru toti, e dureros sa vezi lipsa de interes din partea unora. Eu am plecat de la ora 6 de pe spot punctiform, sa creez life stone-urile, plus n-am avut nici unde creste dupa event si am ramas pe un spot rarefiat toata noaptea, cand puteam sa ma doara fix in .. undeva de alianta si de guilda si sa cresc linistit.

Cat despre rezultatul de la CS, eu ma declar multumit, cu putin noroc puteam sa ciupim coroana ne mai lipseau 1-2 secunde. Cateodata un singur ice dat undeva cui trebuie, poate sa faca diferenta la castel, indiferent de cate reseturi ai, deci nu e o scuza plauzibila sa-ti motivezi absenta de la siege. Bogz mai mult s-a suparat pe raspunsul lui ELITE cand il intrebase de motivul pentru care a lipsit, acesta a raspuns "Ce sa fac eu cu 2 rr`uri la castel". Am asistat la toata discutia de pe chat, iar in printurile postate de just nu e toata discutia prezentata dupa excluderea lui ELITE, bogz incerca sa-i explice acestuia de ce a recurs la aceasta actiune,iar raspunul lui just a fost "da cine te crezi tu?". Cum spunea si bogz, altii non rr sau putine reseturi au putut veni, spre exemplu uitati-va la Mirabilis, a venit cu 25 vitality la CS, desi aproape sigur murea de fiecare data dintr-un singur HIT, dar apuca sa dea buff unuia care era mai mare si care poate scoatea 2-3 insi in drumul spre castel.

Eu stiam ca HHunterZ e o guilda care isi propune performanta si care oriunde, indiferent de joc, se lupta pentru suprematie,dar asta nu o poti face daca guilda e formata de oameni care nu-si dau interesul pentru aceasta. HH se va bate la castel tot timpul, in fiecare saptamana, din primu pana in ultimul minut, iar daca un membru considera neinteresant acest event comun, e liber sa plece oriunde doreste, de exemplu intr-o alianta mediocra care nu-si doreste suprematia pe acest server si care nu are pretentii la castel. Sunt sigur ca acolo va creste linistit, fara sa-i ceara nimeni sa paraseasca spoturile in fiecare sambata pentru 2 ore intre orele 20:00 - 22:00.

Cat despre voturi/consilii si ce vorbeati voi mai sus, mi se pare cel mai aberant lucrul sa voteze Killutza sau Myst sau altii de care spuneati voi ca fac parte din aceste consilii pentru excluderea unui jucator sau pentru orice alta actiune a celor care se ocupa de administratia aliantei in momentul de fata. Nu vad cum si-ar putea da cu parerea, atata timp cat ei nu sunt la curent cu ceea ce se intampla in joc, uneori chiar daca esti activ pierzi sirul desfasurarii lucrurilor.

Posted

Parerea mea e ca bogz nu e bun ca GM, imi pare rau sa zic asta dar nu cred ca rolul de lider al guildului ii se potriveste, totusi NU sunt deloc de acord cu excluderea lui din guild, nu e deloc vina lui totusi ca sa ajuns la CS si unii din cei mai mari ii durea fix in pensula de acest lucru si de participarea acolo, eu mi-am exprimat parerea si aseara pe guild chat ai rr esti obligat sa fii acolo, nu poti spune ca ah nu am echipament sau chestii asemanatoare, daca intr-adevar iti pasa faceai rost inainte de siege cu cateva zile, dar faptul ca EliTe si imi pare rau sa zic asta, pentru ca e un baiat bun nu are nici o scuza, are 3 rr asa ca putea face la siege cu o strategie buna. Oricum sa zicem ca avem si o scuza pentru insuccesul de la siege, am inteles ca ei aveau oameni mult mai mari decat noi etc. oricum problema e ca nu puteam accepta sa fim invinsi, nu stim sa mergem mai departe dupa infrangere si asta ne e problema, asta e am pierdut perseveram si reusim data viitoare, nu poti sa castigi tot timpul.

Posted

Nu zic ca nu este important si nu sti ce aport o sa aduca fiecare jucator in timpul cs-ului, dar de aici la a-i da x. Se putea vb, poate omu chiar nu a putut sa fie activ pe acea perioada. Si daca a vb in timpul cs-ului cu lu-k, ce dovedeste? A fost on in intervalul acela si poate in rest a fost afk, nu cred ca te ajuta un char afk in valley.

Multa vb si intelegere mult aduce -_-

P.S. o avea mira 25 vit, dar e buff elf :)) Deci este f imp prezenta ei la cs ^_^

Posted

Neata all.

Ar trebui notat ca pozele alea nu le-am pus ca sa fie exclus bogz din guild sau ceva de genul, ca nu am nimic cu el personal. A organizat destul de bine CS-ul, si nu ii neg contributia asta pozitiva. Dar m-a enervat atitudinea pe care a adoptat-o - si anume cea de "seful tuturor" si "zeu". Cat despre "x" cum a mai zis cineva nu ar trebui sa se grabeasca sa il utilizeze asa repede - aviz mesajului ca "te-am scos pe tine si pe luk din guild si mai scot pe cine vreau eu"

PS: asa ca idee, desi nu l-am vzut efectiv pe bogz pe acolo, sau el pe mine, am fost si eu o ora pe la CS, dar atat, pentru ca in rest nu am putut fi la calculator.

Posted

talktothehand - fac ce vreau si ce ma taie capul. scuze de interventie, dar daca ai fi jucat pe db1 si db2 m-ai fi vazut si pe mine pe-acolo. si era acelasi 'regim' :)

Huh? Eu cred ca tu nu stii ce vorbesti, myst acelasi "regim" ? Te inseli amarnic, daca myst ar fi facut la fel ca tine acum numai exista HH, cand am jucat eu si HH era in forta cu myst gm, toti vroiau sa intre in acel guild doar ca era full, chiar daca era versiunea asta, tot full era. Myst tragea sa faca o "familie" in HH, nu ceea ce faci tu acuma ("regim comunist" ca sa-l numesc asa). La faza asta demonstrezi ca ai o minte de copil, chiar daca ai o anumita varsta. Imi cer scuze ca nu te-am intalnit pe db1 si 2 dar pe DB3 te-am intalnit o data, mi-am dat seama ce personalitate ai si am dedus faptul ca: cu tine nu se poate discuta "omeneste". Mai sus zicea cineva ca la fiecare 2-3 propozitii contine o injuratura, tin sa-l corectez, la 2-3 cuvinte. Asa ca un sfat, calmeaza-te umpic sau vei fii respins de proprii "subordinati" si vei ramane singur cu HH-ul.

@neata j4f

P.D. Pe myst l-am cunoscut in persoana, am avut ocazia cand a venit la sala de internet unde lucra oxigenatul acum mai mult de 3-4 ani si iti era drag sa deschizi un subiect si sa-l discuti cu el, mai ales cand era vorba despre Mu. In locul tau mi-ar fi fost rusine sa vorbesc despre el in mod negativ, iar aici inca o data dai dovada ca ai mentalitatea unui copil.

Posted

Nu zic ca nu este important si nu sti ce aport o sa aduca fiecare jucator in timpul cs-ului, dar de aici la a-i da x. Se putea vb, poate omu chiar nu a putut sa fie activ pe acea perioada. Si daca a vb in timpul cs-ului cu lu-k, ce dovedeste? A fost on in intervalul acela si poate in rest a fost afk, nu cred ca te ajuta un char afk in valley.

Multa vb si intelegere mult aduce -_-

P.S. o avea mira 25 vit, dar e buff elf :)) Deci este f imp prezenta ei la cs ^_^

Toata lumea e importanta sa fie la castel, pluca un mg cu 2 rr + buff de elf de la mira facea treaba buna. Omorea elfele care ne tineau in ice spre exemplu, omorea SM mici care desi nu faceau dmg dadeam cu lighting si ne trageau inapoi, deci consider ca fiecare om care participa la CS e important in mica sau in mare masura, depinde de fiecare.

@Raul , nu stiu daca e cel mai potrivit sau nu bogz pentru functia de GM, dar stiu ca e un om practic care nu se asunde dupa degete sa-ti spuna ce are de zis in fata,e omul care a jucat pe razor cand am luat castelul, a fost omul care a stiut sa motiveze oamenii cand toti credeau ca nu exista nici o sansa. O fi el mai badaran prin limbaj, dar nimeni nu poate nega faptul ca e un om cu experienta in joc si unul care stie ce are de facut.

Cat despre castel nu a fost un insucces, a fost un succes pentru mine cel putin. Sincer sa fiu nu ma asteptam sa fim atat de aproape de coroana, am pus presiune tot timpul in camera, cu siguranta a fost cel mai reusit CS de pana acum si sunt sigur ca nici cei din HONEY nu s-au plectisit pe langa tron. Vorba aia, nu conteaza daca castigi sau pierzi, conteaza cum joci, iar eu cred ca nu ne-am facut deloc de ras, am iesit cu fruntea sus la final chiar daca nu am luat coroana.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...