Just Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Nu, nu m-ai dat tu de fapt. mi-am dat singur X.Nu ma reprezinti.Iar de reprezentat HH greu de spus, avand in vedere ca gm-ul la cel mult 2 propozitii arunca o injuratura.cat despre db 1 si db 2, asa e cum zici tu, nu am jucat...
Guest uLise - Mg Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 hahaha bogz iarasi o baut :|pai nu e frumos in plm sa faci asa ceva , pana acuma te-ai dus in HONEY ai facut nush ce acolo acu vii inapoi dai afara vreo 3 pe urma te mai gandesti tu daca da sau nu , pai nu asa merge treaba frate.guild member nu inseamna numai Siege ;) having fun , laughing , playing different kind of games
Just Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 guild member nu inseamna numai Siege ;) having fun , laughing , playing different kind of gamesAmen to that
Lancelot Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Bogz nu ai primit mana libera sa dai afara oamenii asa :) dupa cum iti vine...esti apreciat pentru eforturile care le faci pentru cs dar nu se vorbeste asa cu colegii.Wait a second.
Tsu_Xing Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 bogz, iar o dai in fanta?De cand in fisa guildei zice ca esti obligat sa vi la cs? Ce vroiai sa faca elite la 3 rr? Fiind si mg. Iar expresia: "sunteti sub mine" HA, de cand un GM este tiran? Daca tot il ai ca model pe Myst, macar comporta-te ca atare. -_- Acum ca nu ati reusit sa luati castelul nu trb sa va descarcati pe oameni care nu au nicio vina -_-
Guest uLise - Mg Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 bogz atat merit ma -_- ia-i inapoi in guild , sau haideti toti pe ventrillo , myst nu face serverul ala degeaba sa clarificam acolo treburile.ps. myst a spus clar , membri HH doar cei care sunt inregistrati pe forumul HH si mai dau un ochi pe ventrillo ;) constant doar eu el sly si spider X suntem
Guest uLise - Mg Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 btw am jwls la greu si parca mai am niste items , event in guild pt non rr ? :D ( asa am facut si pe 2nd db pt bunny ^_^ )
Guest uLise - Mg Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 toate :-/stai sa vedem astia non rr ca au nevoie de help.
Tsu_Xing Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 nu toate nub :) Am si eu obraz ^_^eu nu mai stau, mi-e somn -_- Am intrat doar sa vad care-i treaba -_-@Bogz, ai stricat odata guilda/alianta, vezi cum reusesti sa faci iar acelasi lucru -_-
kylutza Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Imi poate explica si mie cineva ce e toata porcaria asta? . Oameni nu se dau afara din guild doar pentru ca avem acces la X, da? Asta una la mana... doi la mana... cand se pune un GM, cand se da afara, SE VOTEAZA, asta in caz ca unii au uitat. Nu ma intereseaza daca vi se par niste copilarisme lucrurile astea. Sunt regulile HH-ului ... TREBUIESC RESPECTATE. Maine probabil o sa vada si Razvan tot topicul. URAT!.... Foarte urat din partea unora dintre voi.
[EliTe] Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 lamuriti ma si pe mine daca se poatede ce a ajuns bogz GM din nou la HH dupa cele intamplate in primele saptamani ?
kylutza Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 talktothehand - fac ce vreau si ce ma taie capul. scuze de interventie, dar daca ai fi jucat pe db1 si db2 m-ai fi vazut si pe mine pe-acolo. si era acelasi 'regim' :) #-o Razvan (Myst) adopta acelasi "regim"?
kylutza Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Imi bag picioarele-n el de castel ca numai certuri s-au produs din cauza unui "castel" ... de parca acest castel face tot jocul.... Dumnezeule!
fade Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 am supus la vot, toti cei care erau on in momentul ala au fost de acord ca elite sa fie pa.nu vine si-mi zice el mie ca nu vine la siege ca n-are ce sa faca cu un mg de 2 reseturi , cand l-am vazut si pe tsone pe-acolo, elf 0 rr, sau pe mirabilis (25 vitality).cand am refacut guildul am pus o conditie. sa ma ascultati. ati fost de acord toti. cand s-au deschis portile la siegeurile trecute de ce n-a sarit nimeni de cur in sus?de ce nu aduce nimeni aminte de momentele in care a facut elite pk-uri in lot , fara numar, fara numar, si a primit 2 avertismente? de ce toata lumea sarea atunci pe elite? simplu ,pentru ca lasa afk in lot , pierdea spotul , venea si facea pk. pai d-astea se fac?ah, si pentru cei care n-au sesizat ironia din discutia mea cu just, va zic sincer - exista. si tot ce i-am zis e plin de ironie.pai las-o dracu de treaba. adica la siege nu vii ca ai doar 2 reseturi, da' in lot poti sa faci pk si sa cresti bine mersi cu ele, a?
iar am luat suspend Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 am supus la vot, toti cei care erau on in momentul ala au fost de acord ca elite sa fie pa.nu vine si-mi zice el mie ca nu vine la siege ca n-are ce sa faca cu un mg de 2 reseturi , cand l-am vazut si pe tsone pe-acolo, elf 0 rr, sau pe mirabilis (25 vitality).cand am refacut guildul am pus o conditie. sa ma ascultati. ati fost de acord toti. cand s-au deschis portile la siegeurile trecute de ce n-a sarit nimeni de cur in sus?de ce nu aduce nimeni aminte de momentele in care a facut elite pk-uri in lot , fara numar, fara numar, si a primit 2 avertismente? de ce toata lumea sarea atunci pe elite? simplu ,pentru ca lasa afk in lot , pierdea spotul , venea si facea pk.pai las-o dracu de treaba. adica la siege nu vii ca ai doar 2 reseturi, da' in lot poti sa faci pk si sa cresti bine mersi cu ele, a?scuzati-ma ca va intrerup discutia, dar dar noi n-am cucerit castelul cu ajutorul altor charuri "infiltrate" in alianta voastra.
Guest uLise - Mg Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 well pai 2 pkuri si o neprezentare la un siege nu face un membru , din ce spui tu rezulta ca un membru nu e prea important .... si elite putea sa faca pk la tot serverul pt mine tot un membru ramane
[EliTe] Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 am supus la vot, toti cei care erau on in momentul ala au fost de acord ca elite sa fie pa.cand am refacut guildul am pus o conditie. sa ma ascultati. ati fost de acord toti. de ce nu aduce nimeni aminte de momentele in care a facut elite pk-uri in lot , fara numar, fara numar, si a primit 2 avertismente? de ce toata lumea sarea atunci pe elite? simplu ,pentru ca lasa afk in lot , pierdea spotul , venea si facea pk. pai d-astea se fac?pai las-o dracu de treaba. adica la siege nu vii ca ai doar 2 reseturi, da' in lot poti sa faci pk si sa cresti bine mersi cu ele, a?numa tu erai on ? ce vot ? vrei poza sa vezi cum a decurs asa zisa votare ?unde e scrisa acea conditie ? cine te a pus GM din nou ?faza cu lot nu o cunosti bine ok ? daca chiar a fost pk a fost doar unu dupa care n am mai intrat in lot. si daca am facut pk primesc avertisment ? ( nici nu am primit ) tu pentru ce ai facut a doua saptamana de svr ce primesti ? ai si plecat in alianta rivala. in locul tau as tacea pentru ca nu ai fost nici tu un exemplu pentru ceilalti. castelu ne aduce numai certuri in ally de aceea sunt contra lui
fade Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 scuzati-ma ca va intrerup discutia, dar dar noi n-am cucerit castelul cu ajutorul altor charuri "infiltrate" in alianta voastra.nu era vba de ultimul siege, era vorba de toate celelalte :)' date='Jul 11 2009, 23:36' post='4008978']numa tu erai on ? ce vot ? vrei poza sa vezi cum a decurs asa zisa votare ?unde e scrisa acea conditie ? cine te a pus GM din nou ?faza cu lot nu o cunosti bine ok ? daca chiar a fost pk a fost doar unu dupa care n am mai intrat in lot. si daca am facut pk primesc avertisment ? tu pentru ce ai facut a doua saptamana de svr ce primesti ? ai si plecat in alianta rivala. in locul tau as tacea pentru ca nu ai fost nici tu un exemplu pentru ceilalti. castelu ne aduce numai certuri in ally de aceea sunt contra luipai ....in conferintele pe care le-am avut cu gm-ii celorlalte guilde - asa am stabilit. si nu eram numai eu din HH pe conferinta ;)eu m-am pus gm din nou. nu-ti convine, fa-ti tu guildul tau, nu te tine nimeni. deocamdata toti ceilalti au ramas in guild pentru ca le-a convenit. n-a plecat nimeni pana acum , in secunda 2 dupa ce m-am pus eu gm. si-or sa tot plece pana o sa ramana fix cine trebuie.
logs Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Chiar daca acest event numit cs genereaza multe discutii/conflicte/problemetotusipentru S1 ramane cel mai mare event si punctul central in jurul caruia se orienteaza serverul.Pe de alta parte, participarea la cs este singurul eveniment de guild/ally in care participa toata lumea.Impreuna.Atata timp cat exista preocuparea pentru cs si o gramada de oameni din guild/ally 'se chinuie' pentru acest castel, mi se pare normal sa participe toti cei care sunt on.Elite era on, avea cu totul alte preocupari - si trebuie sa recunosc - a fost foarte frustrant sa vad ca nu are nici cea mai mica intentie sa participe, macar din respect pentru colegii lui care se chinuiau acolo...Nu e cazul sa discutam acum despre de ce/cum/in ce fel a ajuns Bogz gm. Asta ar trebui (sau ar fi trebuit) sa fie o alta discutie.Dar in seara asta cred ca a avut dreptate. Un guild nu poate functiona unitar atata timp cat nu are un lider recunoscut si ale carui decizii sunt respectate. Si - de ce nu - irevocabile.Pentru toti cei care sunt aproape de HH dar nu sunt playeri activi, cu tot respectul cuvenit: Atata timp cat nu jucati, nu mi se pare corect sa impuneti reguli sau sa emiteti pareri cu privire la cum ar trebui sa se desfasoare jocul. Consider ca doar cei care 'muncesc' constant IN game beneficiaza de privilegiul asta. Nota Bene:Daca majoritatea playerilor din guilda decid ca nu sunt interesati de cs, atunci mi s-ar parea corect sa iesim din ally, sa renuntam complet la ideea de cs si sa ne vedem de alte treburi in joc.Poate ar fi cazul unui sondaj serios cu privire la asta.
[EliTe] Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 pai ....in conferintele pe care le-am avut cu gm-ii celorlalte guilde - asa am stabilit. si nu eram numai eu din HH pe conferinta ;)eu m-am pus gm din nou. nu-ti convine, fa-ti tu guildul tau, nu te tine nimeni. deocamdata toti ceilalti au ramas in guild pentru ca le-a convenit. n-a plecat nimeni pana acum , in secunda 2 dupa ce m-am pus eu gm. si-or sa tot plece pana o sa ramana fix cine trebuie.nu a plecat nimeni pana acuma ? pentru ca nu au avut de ales Chiar daca acest event numit cs genereaza multe discutii/conflicte/problemetotusipentru S1 ramane cel mai mare event si punctul central in jurul caruia se orienteaza serverul.Pe de alta parte, participarea la cs este singurul eveniment de guild/ally in care participa toata lumea.Impreuna.Atata timp cat exista preocuparea pentru cs si o gramada de oameni din guild/ally 'se chinuie' pentru acest castel, mi se pare normal sa participe toti cei care sunt on.Elite era on, avea cu totul alte preocupari - si trebuie sa recunosc - a fost foarte frustrant sa vad ca nu are nici cea mai mica intentie sa participe, macar din respect pentru colegii lui care se chinuiau acolo...Nu e cazul sa discutam acum despre de ce/cum/in ce fel a ajuns Bogz gm. Asta ar trebui (sau ar fi trebuit) sa fie o alta discutie.Dar in seara asta cred ca a avut dreptate. Un guild nu poate functiona unitar atata timp cat nu are un lider recunoscut si ale carui decizii sunt respectate. Si - de ce nu - irevocabile.Pentru toti cei care sunt aproape de HH dar nu sunt playeri activi, cu tot respectul cuvenit: Atata timp cat nu jucati, nu mi se pare corect sa impuneti reguli sau sa emiteti pareri cu privire la cum ar trebui sa se desfasoare jocul. Consider ca doar cei care 'muncesc' constant IN game beneficiaza de privilegiul asta. Nota Bene:Daca majoritatea playerilor din guilda decid ca nu sunt interesati de cs, atunci mi s-ar parea corect sa iesim din ally, sa renuntam complet la ideea de cs si sa ne vedem de alte treburi in joc.Poate ar fi cazul unui sondaj serios cu privire la asta.nu eram chiar on pentru ca am fost in bucatarieunde scrie ca sunt obligat sa particip la cs ?sunt destui in guild sa confirme participarea mea intensa la CS pe alte servere dar atunci aveam cu ce merge participa !am avut bk 1 rr si mg 1 rr. aveam de ales intre CS si timp mult petrecut pe mu si MG avand posibilitatea sa las afk si sa mi vad de treburi. am ales mg -_-
Guest Myst - HeadHunters - Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Regim zici... da, intr'adevar, puneam accentul pe echipa in general, si activitati impreuna, dar asta nu insemna ca dadeam afara pe cineva care avea alt stil de joc. Mai ales cand e strict vorba de timp din cate inteleg eu aici. Stiu ca nu mai reprezint de mult o voce pentru HH, dar ca membru fondator si GM General HH timp de ... multi ani de zile, bogz nu pot decat sa spun ca sunt dezamagit. Pacat sa vad un proiect atat de interesant cum a fost HH-ul ca se duce de rapa, in mainile unor oameni mai mult sau mai putin competenti. Sincer, sunt dezamagit atat de cum se incearca a se rezolva problema asta, cat si de starea generala a HH-ului. Timp de 3 ani de zile am fost absent din scena, timp de 3 ani de zile HH-ul nu a rezolvat nimic (cu mici exceptii, traiasca Alkaholik). Nu este vorba doar de bogz, desi tu meriti sa fii trimis la coltul de rusinica, ci de voi toti atat in particular cat si ca o comunitate. Se vrea pastrarea numelui, dar pe nimeni nu intereseaza etica. Se vrea "a fi parte din HH" cand multi dintre voi ati uitat ce reprezinta. Pacat. Oricum, revenind din off-topic.Din momentul de fata, Bogz / fade este exclus din comunitatea de gaming www.headhuntersguild.com, pe motiv de probleme grave de administratie si mentenanta al chapter-ului pe care il reprezenta. Sorry :(