wolfuletz Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 1 wolfie mai bine ramai pe elfon..ca e mare envoie de asa ceva ..2 foarte curand se va rezolva problema cu gm de guilda/alianta..probabil ca nu va mai fi razor..nici macar cu contul :)3 in orice problema care implic agm-ul (alianta/guild) de acum pana la noua strcutra rog sa fiu cautat pe mess si sa nu mai intre nimeni pe contul lui razor decat in scopul de a-l creste daca vreti.:)Nu mai joc pe elfoi pentru ca nu am unde sa cresc, plus ca dragos nu va introduce tzarkul de bk la loc, deci sa stau sa strig dupa party pana la full stats, no way, mai ales in momentul de fatza cand daca prinzi party in arena la 7k exp trebuie sa zici : "Multumesc Dumnezeule, oare cat timp o sa stau aici?". Asa ca am ales sa joc pe tsu daca el tot renuntza la cont, plus ca deja m-am indragostit de el :DP.S. O noapte intreaga am setat pe clickere de mi-au iesit pe urechi, sa nu radeti de mine :D
Lancelot Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 :) wolf pana i trece suspendul lui tsu joac ape rzor daca vrei si stai doar tu pe el :)
Guest TsuEU Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 aaaaaaaaaaaaaaahhh =))Am luat suspend :((Sr wolf :P Trece si asta si apoi nu o sa mai ai pb, ca tu esti calm si nu intrii in belele ^_^
wolfuletz Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Pacat ca a luat ss Tsu ca deja ma echipasem cu 40-50 de imps si imi facusem planuri mari pana la dimineatza sa fac lvl 355 :D@lance , eu intru pe razor daca primesc contul.
Guest TsuEU Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 eu 1 nu as fi dat suspend pt o situatie ca aia 8-| Adica... alti dau la ks 45 de minute si li se ridica ss pt ca.. "bug de svr" iar eu ca am dat de cateva ori cu lantu iau 5 zile 8-|
Just Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 sincer nu am stiut k au bagat intr-un final versiiune noua... am crezut k o sa ramana cu 0.97 pt totdeauna :))