wolfuletz Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 d c a iesit kin? Si in ce guild a intrat? :)@wolf, am experienta de a juca mu si sa invat =)) asa am luat bacul, am termiant a 12 a si am facut 3 ani de facultate, sincer, altfel nu pot sa joc mu pt ca ma plictisesc (unul din motivele pt care m-am lasat :) )E simplu, lasi mu-ul, inveti, mai arunci un ochi sa vezi daca ataci, daca nu e razie sau un nub cu preluarea si totul e ok :P@razor, as juca, ca e bkpowa, dar in acelasi timp, m-ar durea inima stiind cat am jucat pe TsuPai dadeam un exemplu pe tine, ma refeream la faptul ca mu poti sa joci la fel de bine si daca stai online si daca lasi AFK, nu e un joc care sa dai 30 de speluri si sa gandesti strategii in real time. :)
Guest TsuEU Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ar merge jucat pe razor, dar nu-mi place ca nu exista tarcul de bk si e nasol sa cresti :( + teoretic m-as angaja cat de curand :PP.S. mai bine pierdeti castelul ca vad ca iar va certati pt niste iteme ancient si 380 de rahat. Cat despre kinul, eu cand am zis ce am zis atunci in joc, aveam dreptate. -_-
wolfuletz Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ar merge jucat pe razor, dar nu-mi place ca nu exista tarcul de bk si e nasol sa cresti :( + teoretic m-as angaja cat de curand :PP.S. mai bine pierdeti castelul ca vad ca iar va certati pt niste iteme ancient si 380 de rahat. Cat despre kinul, eu cand am zis ce am zis atunci in joc, aveam dreptate. -_-Nu-ti trebuie tzark de bk cu punctiformele astea, daca prinzi unul punctiform esti sef daca stai on, iar cu angajarea iti doresc succes :) Daca nu gasesti cine sa joace pe tsu , poate o sa-l preiau eu , cu conditia sa nu aibe 30 de insi parola :)
Guest HHunter Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Nu-ti trebuie tzark de bk cu punctiformele astea, daca prinzi unul punctiform esti sef daca stai on, iar cu angajarea iti doresc succes :) Daca nu gasesti cine sa joace pe tsu , poate o sa-l preiau eu , cu conditia sa nu aibe 30 de insi parola :)el , eu , dev ( care nu mai intra ) si atat ( tsu ) daca trebuie, schimba parola ... e pacat de el ca are 3 rr
Guest TsuEU Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 wolfule, parola se schimba daca vrei sa te joci pe DL si o sa o sti doar tu si ELITE, doar sa-mi dai un raspuns :Pcat despre punctele alea... aia ma omoara, ca nu poti sa joci decat daca stai on si nu on, hai ca mai arunc un ochi pe forum, mai merg la bucatarie.. etc, trb sa fi on on
wolfuletz Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 wolfule, parola se schimba daca vrei sa te joci pe DL si o sa o sti doar tu si ELITE, doar sa-mi dai un raspuns :Pcat despre punctele alea... aia ma omoara, ca nu poti sa joci decat daca stai on si nu on, hai ca mai arunc un ochi pe forum, mai merg la bucatarie.. etc, trb sa fi on onWell daca nu ai la cine sa-l dai, o sa joc eu pe cont ca e pacat sa-l lasi asa dupa ce ai muncit atata la el, iar daca il voi lua, oricum vor avea restul degeaba parola pe el ca voi fi conectat 24/24.
Guest TsuEU Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ok wolf, acum schimb parola, da-mi id-ul de mess pe pm si ti-o dau acolo P.S.
wolfuletz Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ok wolf, acum schimb parola, da-mi id-ul de mess pe pm si ti-o dau acolo P.S. Ti-am scris PM , vezi daca ai primit ceva.
Alexandru Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 d c a iesit kin? Si in ce guild a intrat? :)@wolf, am experienta de a juca mu si sa invat =)) asa am luat bacul, am termiant a 12 a si am facut 3 ani de facultate, sincer, altfel nu pot sa joc mu pt ca ma plictisesc (unul din motivele pt care m-am lasat :) )E simplu, lasi mu-ul, inveti, mai arunci un ochi sa vezi daca ataci, daca nu e razie sau un nub cu preluarea si totul e ok :P@razor, as juca, ca e bkpowa, dar in acelasi timp, m-ar durea inima stiind cat am jucat pe Tsuti-am zis ca dupa ce dau rr pe sm ma bag pe al tau, mai am 10 lvl, cum vrei :)
Guest uLise - Mg Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Re re all...What's up ?hello just jsaura here longggggggggggggggggggggggggggg taim no sinu vrei un sm cu 1 rr :)) ?
Just Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 acu downloadez clientu :)). Cand s-a dat ultimu RR pt serveru nou ? ca sa stiu daca mai am cont activ :))mai sa fie, se vede k am rds, am scos in cateva secunde clinetu :))
Guest uLise - Mg Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 acu downloadez clientu :)). Cand s-a dat ultimu RR pt serveru nou ? ca sa stiu daca mai am cont activ :))mai sa fie, se vede k am rds, am scos in cateva secunde clinetu :))acu 3 luni parca..trebuia sa ma vezi admin in actiune ;;)
Just Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ete bine nu ma prind de ce nu merge jocu :)) iau disconected de cand intra in meniu, ce sa incerc cont :D