Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Vezi că sună tendenţios. Eu n-am insinuat nimic. :-??

În orice caz, rezultă că domnul Lance are rozeta ruptă. Eu la robinet m-am referit.

Posted

Ei hai ca degenrati in Liberty Parade dragii mosului :))

Nu joaca nimenea nimic bun p aici??

In afar de mine si oick desigur

Ce jucati Lance ? Poate ma bag si eu  :crazy:

Posted

Ei hai ca degenrati in Liberty Parade dragii mosului :))

Nu joaca nimenea nimic bun p aici??

In afar de mine si oick desigur

Da? Şi mă rog ce joci tu aşa interesant, octogenarule? =))

L.S. A, da: Neverinter Nights Online, Guild Wars 2, Path of Exile şi Rome 2. Perfect!

Posted

Asta o spui tu sau o spune etnia? :) Şi-apoi 1000 de ani tot au muncit românii pe domeniile grofilor, eu zic ca s-a întors roata. :P

Posted

Ma refer ca vad ce ii pe la voi, zona Moldova, lucra sateanu ... cat sa fie facut drumu pana la crashma, no hard feelings ... toti asteapta sa sara altii in ajutor ...

Posted

Acum jumătate de an m-am certat cu un lătrător de-asta, un "Szekelyfold nem Romania", unul care nu ştia cu ce se mănâncă autonomia, da na, ţipa şi el că doar ţipa pe bani româneşti, iar banii aştia tot sunt de pomană. Acum el încerca să-mi argumenteze cât de harnici sunt baieţii din cele trei judeţe legendare şi cât de rahat sunt miticii din Bucureşti, ciobanii transilvăneni şi mârleţii din Moldova. Problema principală era că omul ăla nu ieşise niciodată din zona maghiară, dar cunoştea el foarte bine situaţia din ţară. Pe baza aberaţiilor ăstora au apărut nişte semi-partide/oraganizaţii, mult mai periculoase decât U.D.M.R, Jobbik sau P.C.M. Aceste organizaţii sunt conduse de oameni care susţin aparent idei "mareţe", precum: "Salvaţi Roşia Montană" şi "Neexploatarea gazelor de şist de la Pungeşti", idei bune, dar cu scopuri ascunse. Aceste persoane măreţe, printre care şi "români" sunt: Laszlo Tokes, Willy Schuster, Sabin Gherman, Bojte Csaba şi mulţi alţii.

În Transilvania, cu cât eşti mai infocat şi mai separatist, cu atât îţi intră bani mai mulţi în cont. De pilda, Băsescu nici acum nu i-a retras "Steaua României" lui Laszlo Tokes. Pe baza acestor prostii s-a format ura interetnică, de asta s-a format eronat ideea că Transilvania produce mai mult decât celelalte regiuni, de asta au tupeu unii care n-au făcut nimic în viaţa lor, de asta România este aşa cum este.

Eu zic să lăsăm diferenţele astea extremiste şi şovine, că îţi pot argumenta statistic că Harghita e sub nivelul judeţului Vaslui, şi asta nu din cauză că banii din Harghita şi Covasna sunt direcţionaţi către Moldova, ci pentru că maghiarii aşa s-au învăţat, adică au preferat să stea cu mâna întinsă, visând autonomii, arborând drapele ilegale şi jucând csardas pe propaganda melodioasă a domnilor Tamas Sandor şi Antal Arpad, iar asta se întâmplă în timp ce românii susţin material, prin impozite, separatismul maghiar. Asta e pe sistemul: "Plăteşte-mă să te scuip în faţă"

Dacă ar fi după mine, eu le-aş da autonomie, de fapt nu autonomie, ci pur si simplu le-aş spune: "Bre, vreţi să vă faceţi ţară? Na, faceţi-vă ţară". Îmi pot pune capul în joc că maghiarul separatist ar rămâne ca un nou născut, cu curul în zăpadă.

Aşa că, Dev, nu mai fi aşa spiritual, că ştiu şi eu problemele cu care se confruntă şi moldovenii, miticii sau oltenii mei, dar şi mai puţin românii din Transilvania. Cine nu mă crede, să se inspire din meciul România-Ungaria, Ungaria-Israel sau din acţiunile recente ale partidului Jobbik la Londra.

Am avut dreptate când am spus că Dev nu ştie de glumă. Dovadă stă:

cat sa fie facut drumu pana la crashma, no hard feelings ... toti asteapta sa sara altii in ajutor ...

Aşa e când prin Zona zoster nu ninge abundent. Tot nepaţiul e priceput. Sau o fi, că tot vorbeam de crâşmă? :))

Posted

Trage tu concluzia ... okos tojás ;) ...

PS: Admir ca inca te mai ataci singur ... dar noa` ... treaba ta ... nu stiu de unde si pana unde ai inceput iarasi cu istoria fumata de un popor intreg ... :) ... [ ti se pare ca am sarit in tine sau ceva? ]

Mereu tu incepi cu 'samantza' ... dar stii ce? Te las` sa faci ce doresti ... pana una alta ... e forumul vostru, al playerilor ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...