Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

nici un wolfuletz

Eu este Worf , Worfalak , Xeno de pe OLLLDDDDDD DB 97b era odata ca nici odata :))). De pe vremea cand era Redemption Guild Master :))))

Posted

l-am prins si pe Myst umpic era echipa de soc pe atunci

Rede , Adriana , Tsu , T2bus cu bku cand juca taicasu nu fiusu :)) mai era unu da sa mor de mai stiu cum il cheama  un bk in set Black Dragon tot timpu in fine .... era fain odata :P

Posted

Da, o turmă de banane. :face-lol:

W.A:

Rog un administrator să-mi şteargă un post sau să-mi bage unul din burtă. Sunt prea creştin ca să am numărul ăsta de posturi.

Posted

W.A:

Rog un administrator să-mi şteargă un post sau să-mi bage unul din burtă. Sunt prea creştin ca să am numărul ăsta de posturi.

:rofl2: :rofl2:

Cat dai mita sa pun o vorba buna? :> :))

@Buna tuturor si un an nou fericit. :D

@@I-am sters un post, degeaba. Se pare ca forta dvina nu vrea. :)) (pe bune, am sters :) ) 

Sly, posteaza pe undeva un post sau mai multe (de ce nu) :D

Sly, nu te bagi? :nanana:

Posted

Fa si tu un post unde se contorizeaza :)

W.A:

:rofl2: :rofl2:

Cat dai mita sa pun o vorba buna? :> :))

@Buna tuturor si un an nou fericit. :D

@@I-am sters un post, degeaba. Se pare ca forta dvina nu vrea. :)) (pe bune, am sters :) ) 

Sly, posteaza pe undeva un post sau mai multe (de ce nu) :D

Sly, nu te bagi? :nanana:

Am postat:

Sar`na!

P.S. da, mă bag, dar nu lucrez decât la poliţie. Dacă-l aduc şi pe Ulise, vă distrugem serverul.

Posted

Eu ştiu cu ce se mănâncă SA-MP-ul, de asta şi vreau la poliţie, altfel mă piş pe el SA-MP. Nu doresc să mă vâneze toţi cârnăciorii de pe server şi să stau cu orele la "jail".

Vreau şi eu o informaţie. E bun de ceva calculatorul ăsta:

http://www.emag.ro/sistem-desktop-asus-g30ab-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i5-4670k-3-40ghz-8gb-2tb-nvidia-geforce-gtx-760-3gb-freedos-g30ab-ro001d/pd/DXF5JBBBM/

Posted

Da? Pune un sistem, să-l văd şi eu. Şi mai "Ok" în ce sens?

P.S. ăia de la P.C. Garage au preţurile mult mai mari. Mai e şi problema cu transportul.

Posted

Gaseste tu ceva shop apropiat de tine si-ti iei de acolo la pret rezonabil ... [PC Garage, eMag ... si toate 'dracoveniile' astea is scumpe ca frasu si in transport se pot 'distruge' ...] ...

Hai ... `neatza` si la alergat :D ...

Posted

Mă rog, îl iau pe ăsta, văd că nu ştiţi nimic. Şi-apoi ce shop? La noi singurele shop-uri vând cartofi, ceapă şi roşii.

Apropo de PCGarage, acelaşi sistem e cu patru milioane mai scump.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...