dev Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Halloween? Alta sarbatoare romaneasca? Vad in fiecare zi ... 'costumati' ...
VladMajik Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Merge, merge bine! Ma pis pe el Halloween. +1 :rofl2: sly
Sly Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Recomand de urgenta tuturor ateiasilor-smardoi, sa caute filmul Ostrov. Nu pentru a deveni niste credinciosi, ci sa poate intelege si lumea dogmelor, lumea care-i deranjeaza prea tare.
AngeL Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Recomand de urgenta tuturor ateiasilor-smardoi, sa caute filmul Ostrov. Nu pentru a deveni niste credinciosi, ci sa poate intelege si lumea dogmelor, lumea care-i deranjeaza prea tare. Ce facusi bre patriotule? Cazi in capcana unora care ar face orice pentru un banner sub nick? Doamne!! Tu nu vezi ca pe forumul acesta asta e scopul? Daca vezi ca nu ii duce capu`, de ce mama lu` BIBI te cobori la nivelul lor? Au fosti de-astia, au plecat.. si iar au venit. Nu te mai cobora in beci dupa neuronii lor. Acum fa bine si cauta niste servetele parfumate si ofera-i domnului, plange pe la "plangeri impotriva moderatorilor". Meritati batuti si .... si apoi iar batuti. N-ai tu idee cum ma manca degetele sa postez acolo. Am lasat-o balta. N-am chef si nici timp de personaje cu besini in cap si cu o cifla-n stomac. #Buna seara. >,<
Sly Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Oricum era dus moderatorul, macar m-am racorit si eu, nu-mi dadea pace deloc. :)
AngeL Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Daniel. stiu. In trecut si eu m-am intersectat cu asemenea persoane. Daca ideile mele au fost mai in spirit de amuzament sau mai tabuu, am fost criticata si verificata din toate punctele de vedere. De nenumarate ori au cautat motive de a ma provoca cu atacuri subtile. Eu nu le-am dat curs, n-am sa le dau curs cat am sa mai fiu aici (consider ca nu merita sa agit cu persoane de genu`), eu o taranca din multime, nu pot sa ma ridic la standardele lor de doctori docenti care isi pierd vremea pe forum. Uite si aici: http://www.linkmania...40#entry6561319 Cu ce am gresit, nu stiu. Dar pur si simplu unde postez eu un topic, o idee. Hop si vanatorii de bannere sub nick. Am sa propun (eu ca user normal), sa le acorde acele bannere mult ravnite de cativa ani, si asa poate, o sa ne lase in pace. O sa fie si ei niste "zmei" pe-un forum (ca multi altii). Apreciez ca tu ai avut curajul sa iti sustii punctul de vedere. Dar imi vine sa te bat..de ce l-ai pus din unghiu asta. Puteai sa le dai peste nas si altfel(sau puteai sa ii ignori). Vorbim pe mess daca e.
PureSoul Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Buna dimineataaaa la mos ajuuuun ce fac bajetzii ? :D Sly, cum e cu WoW'u ? ^^
uLise Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 N-am mai dat aici de prin 4 august . Am venit sa va salut si sa va dau o piesa misto HF si ne vedem in 3-4 luni :))
VladMajik Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 N-am mai dat aici de prin 4 august . Am venit sa va salut si sa va dau o piesa misto HF si ne vedem in 3-4 luni :)) Tipic :rofl2: Neatsa :nanana:
Tsu_Xing Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Alexandre` ... da te-or facut aistia moderator tembelefoane? :D Felicitari :P ... umbla cu CIORDELES