Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

acu 3 zile arata altfel forumul :)) acum vad ca arata ca inainte,naspa

mai joci the-west ?? :tiphat:

dap

unde ?? ca nu te-am mai vazut ... in ce oras esti ?? ca in HeadHunterZ am vazut ca va dat cutulhu afara si acum el e primar .

Posted

?i în alta edi?ie:

Ideea e ca n-am nimic cu unul ca Dev, de?i...m? rog... Chestiunea e c? ?ovinismul maghiar a luat o a?a amploare, încât pân? ?i Mircea Toma, Remus Cernea ?i Vali Stan fac propagand? antiromâneasc?, adic? da cu sfichiul limbii în curul domnului Laszlo, ?la de-i ziceam noi "tucitu` " sau "reformatu` ". ??tia o ard verde, ca în melodiile lui Deceneu; a?a de verde, precum gândurile lui Remus Cernea (p?cat ca ale lui erau roz ?i negre). În concluzie, eu m? refer la Ro?ia Montana, chestia aia de punem noi botul când n-avem ce s? buchim sau de vrem s? salv?m aurul ?i p?durile de acoli?ii domnului George Soros - un tinerel octogenar care face c?ri?le împreun? cu mai sus numi?ii pe la diferite loje masonice: canadiene, române?ti ?i ungure?ti.

Întrebarea mea este:

Care-i scopul celor trei domni? Remusache, Tomi?? ?i Valic? Stan.

Posted

Eh mai Sly.. mai..

Ignoranta e cea mai buna arma intr-o lume ca acesta.

Stiu ca esti patriot pana in maduva oaselor.. dar vremea ostenilor a trecut. Acum nici sabia, nici cuvintele nu mai ataca, doar ignoranta. Te uiti, vezi, treci mai departe. Fiecare cu durerea lui.

P.s :P

La multi ani domnisoarelor si doamenlor. :D

Posted

DontPush ... nu ii stres ... suntem obisnuiti cu mandria din Sly ... si cam atata :P ...

Pe mine m-a facut ungur de s`o saturat el :D ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...