Tsu_Xing Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 numai lovituri de la 11 m sa bati cu avatarul lui wolf :)) seara :P
zgaiba Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 acu 3 zile arata altfel forumul :)) acum vad ca arata ca inainte,naspa mai joci the-west ?? :tiphat:
dev Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 numai lovituri de la 11 m sa bati cu avatarul lui wolf :)) seara :P Obsedatule ...
Prutus Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 acu 3 zile arata altfel forumul :)) acum vad ca arata ca inainte,naspa mai joci the-west ?? :tiphat: dap
zgaiba Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 acu 3 zile arata altfel forumul :)) acum vad ca arata ca inainte,naspa mai joci the-west ?? :tiphat: dap unde ?? ca nu te-am mai vazut ... in ce oras esti ?? ca in HeadHunterZ am vazut ca va dat cutulhu afara si acum el e primar .
Prutus Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 adventure city,joc doar pe Prutus ca sa nu iau ban pt multiacount
VladMajik Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 omg >:D< hello tsu :*:*:* ... ne faci o surpriza si revii ? :crazy:
dev Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Tsu ... va reveni pe marile ecrane ... dar nu se stie deceniul :D ...
VladMajik Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Tsu ... va reveni pe marile ecrane ... dar nu se stie deceniul :D ... il asteptam cu bratele deschise :bananadance2:
dev Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Da ... da poate ai sanse sa-l prinzi pe Tsu Jr. The Second! :D
Sly Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 @SlyMur - You are so stupid as fascists? used to be ! Your organisation will be reported to Simon Wiesenthal Center and we will monitor all your nazist, antisemitic and antihuman activity. Don't care who I am ! I will kick your dirty fascist asses, be sure ! DavidItzak Cu 2 (de) s?pt?mâni în urm? ?i în alta edi?ie: @MegaBillX - I? am a teacher of history and your education system due to your lies about the origin of Vlach people (who has nothing to do with Dachinas) gives you the wrong ethical view about the human life ! I don't care about the Jews and nonJews relation. Your menthality is extremist antihuman and against to your God, against Jesus (who was only a simple Jew like me but you love as a god). Why don't screem that is a SHAME TO BE ROMANIAN (=Roma=Gipsy) ? DavidItzak Cu 1 lun? în urm? Ideea e ca n-am nimic cu unul ca Dev, de?i...m? rog... Chestiunea e c? ?ovinismul maghiar a luat o a?a amploare, încât pân? ?i Mircea Toma, Remus Cernea ?i Vali Stan fac propagand? antiromâneasc?, adic? da cu sfichiul limbii în curul domnului Laszlo, ?la de-i ziceam noi "tucitu` " sau "reformatu` ". ??tia o ard verde, ca în melodiile lui Deceneu; a?a de verde, precum gândurile lui Remus Cernea (p?cat ca ale lui erau roz ?i negre). În concluzie, eu m? refer la Ro?ia Montana, chestia aia de punem noi botul când n-avem ce s? buchim sau de vrem s? salv?m aurul ?i p?durile de acoli?ii domnului George Soros - un tinerel octogenar care face c?ri?le împreun? cu mai sus numi?ii pe la diferite loje masonice: canadiene, române?ti ?i ungure?ti. Întrebarea mea este: Care-i scopul celor trei domni? Remusache, Tomi?? ?i Valic? Stan.
dev Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 De ce tot timpul eu is primul tau exemplu? MOLDOVENE! :D
AngeL Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Eh mai Sly.. mai.. Ignoranta e cea mai buna arma intr-o lume ca acesta. Stiu ca esti patriot pana in maduva oaselor.. dar vremea ostenilor a trecut. Acum nici sabia, nici cuvintele nu mai ataca, doar ignoranta. Te uiti, vezi, treci mai departe. Fiecare cu durerea lui. P.s :P La multi ani domnisoarelor si doamenlor. :D
dev Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 DontPush ... nu ii stres ... suntem obisnuiti cu mandria din Sly ... si cam atata :P ... Pe mine m-a facut ungur de s`o saturat el :D ...