Guest The-Matrix Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 ba toti astia din HH care folositi speed sa ne luati la tot serveru inclusiv mie acadelele la supt :baby: :baby: :baby: impreuna cu fiintele care v-au dat viata :tiphat: A fi bun nu inseamna a folosi hack-uri ... dar asa sunteti voi, scursurile societatii ... sau invidiosii! asta ce morti mati inseamna muistule?: http://tinypic.com/player.php?v=jryx7c&s=7 sunteti buni nu ? si suntem noi invidiosi la lvl 300 dati de parca ati avea 20k agi Ceea ce vezi in oglinda, aia inseamna! Filmarea aia nu-nseamna nimica pentru mine ... e normal ... sti ce vad in oglinda ma ? pe TACTU
Guest The-Matrix Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 alt tampit care generalizeaza bai boule,daca tu esti vazut ca si tigan,ca traiesti in romania,si asa ne vad strainii,iti convine?nu cred,asa ca nu mai generaliza aici ba zdrenturosule diferenta dintre voi si tigani nu e niciuna
192.168.1.1 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 alt tampit care generalizeaza bai boule,daca tu esti vazut ca si tigan,ca traiesti in romania,si asa ne vad strainii,iti convine?nu cred,asa ca nu mai generaliza aici ba zdrenturosule diferenta dintre voi si tigani nu e niciuna da ma da ... ai dreptate. P.S. ms de spam :))
Guest smiley_real92 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Filmarea aia nu-nseamna nimica pentru mine ... e normal ... http://tinypic.com/player.php?v=jryx7c&s=7 , ai tupeul sa vii si sa comentezi ca altii sunt scursuri si invidiosi pe voi? pe tine? a zis cineva ceva de tine? mai citeste odata postul ala cu acadelele si nu iti mai lua foc cum ca tu esti bun si nu folosesti hack,nu a zis nimeni nimic de tine.Valabil si pentru restul care se agita imediat cand le zice cineva ca folosesc hack's.
dev Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Filmarea aia nu-nseamna nimica pentru mine ... e normal ... http://tinypic.com/player.php?v=jryx7c&s=7 , ai tupeul sa vii si sa comentezi ca altii sunt scursuri si invidiosi pe voi? pe tine? a zis cineva ceva de tine? mai citeste odata postul ala cu acadelele si nu iti mai lua foc cum ca tu esti bun si nu folosesti hack,nu a zis nimeni nimic de tine.Valabil si pentru restul care se agita imediat cand le zice cineva ca folosesc hack's. Daca nu is eu si restul implicati ... de ce nu utilizati PM?!?!
AdrlaN Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Filmarea aia nu-nseamna nimica pentru mine ... e normal ... http://tinypic.com/player.php?v=jryx7c&s=7 , ai tupeul sa vii si sa comentezi ca altii sunt scursuri si invidiosi pe voi? pe tine? a zis cineva ceva de tine? mai citeste odata postul ala cu acadelele si nu iti mai lua foc cum ca tu esti bun si nu folosesti hack,nu a zis nimeni nimic de tine.Valabil si pentru restul care se agita imediat cand le zice cineva ca folosesc hack's. am fost frate sai filmez pe barosanu pe noobu ala de boddom care nu e realu si or sarit din prima cu pk pacat ca nu se ocupa adminii de copii astia incercati sa mergeti pe spoturi de HH gasiti unu care rupe speedu si restu cresc
Racheta_cu_pene Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 acum daca nu mai joaca cei din honey am ramas noi capul rautatilor...vedeti-va mizeria din ochii vostrii si porma din ai nostrii, ce scrieti aici nu denota decat "neputinta" voastra
Lolo Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 scandal :sef: :violent: :violent: :violent: :violent: :banghead:
dev Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 :sef: :sef: :sef: :sef: REVOLTA!!! PE RUG CU EI!!! :sef: :sef: :sef: :sef:
zgaiba Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 pentru voi cu gura mare , care nu aveti ce face decat sa stati sa filmati pe altii fac un concurs cu voi , deoarece stiu ca asta vreti toti care latrati . care dati PM va arat cum sa va mearga speed - ul invat doar 1 pers a -10 -a , a -20 -a ... asa din 10 in 10 START :)
fade Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 hmmmm, voi stati vreun moment on? sau o ardeti mereu cu batranul afk in brate?
dev Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Fara numar :rofl2: !!! Eu is cel mai AFK-ist din joc ... ca nu-s deloc :rofl2: !!!
fade Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Fara numar :rofl2: asta cu fara numar e doar pentru gunit, seful la bani, idolul la femei, barosanul de barosan number one