Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

post scriptum

Recommended Posts

Posted

ma mir ca aseara nu a mai picat desi am fost mult mai putini per total

din addicted nush daca au fost 20-25 caractere si din alianta honey mult mai putini decat saptamana trecuta asa ca testul suprem inca e in standby

cat de greu poate sa fie sa editezi un anumit nr de sign? :dontknow:

lene sau rea vointa , chiar nu meritam nici macar 5 minute ca doar atata dura sa le editeze?

in orice caz cu gesturi din astea (voite sau nu) sunt avantajati detinatorii castelului pentru ca le ramane cs fara lupta si noi (fraierii) ramanem cu gaura de sign

si tacerea e un raspuns

Posted

ma mir ca aseara nu a mai picat desi am fost mult mai putini per total

din addicted nush daca au fost 20-25 caractere si din alianta honey mult mai putini decat saptamana trecuta asa ca testul suprem inca e in standby

.

La inceput au fost 128. ..cand m`am uitat ultima data...dupaia nush ..

Posted

si voi ati fost avantajati cand a picat srv dupa ce am luat cs-ul si nu e primul cs la care nu a mers serverul ...

dar nu ati pierdut sign pentru ca s-a jucat data viitoare cu guildele inscrise

capsici diferenta?

Posted

dar nu ati pierdut sign pentru ca s-a jucat data viitoare cu guildele inscrise

capsici diferenta?

Dar am pierdut 7 iteme de 380...daca reuseam sa`l tinem pana la sfarsit + ca mai cresteam in LoT cand dadeam rr...si tot nu am facut gura...

Posted

in orice caz cu gesturi din astea (voite sau nu) sunt avantajati detinatorii castelului pentru ca le ramane cs fara lupta si noi (fraierii) ramanem cu gaura de sign

si eu sunt deacord sa se reprogrameze cs-ul intr`o duminica cu aceleasi guilde inscrise dar aluzia asta cu gesturi voite sau nu, nu`si are rostu

Posted

si eu sunt deacord sa se reprogrameze cs-ul intr`o duminica cu aceleasi guilde inscrise dar aluzia asta cu gesturi voite sau nu, nu`si are rostu

nu e aluzie , e realitatea chit ca va deranjeaza sincer I don't care asa cum si din staff don't care

Dar am pierdut 7 iteme de 380...daca reuseam sa`l tinem pana la sfarsit + ca mai cresteam in LoT cand dadeam rr...si tot nu am facut gura...

sa fim seriosi 7 iteme 380 nu se compara cu zeci de mii de sign

Posted

.sa fim seriosi 7 iteme 380 nu se compara cu zeci de mii de sign

Corect...dar nu uita ca si noi am pierdut destule sign ... deci ne`ar placea sa le dea inapoi

Posted

nu ma deranjeaza daca vi le da inapoi,dar sa ni le dea si noua :whistle:

Nu se chinuie nimeni sa faca acest lucru... m`ar multumi numa` sa zica..."Data viitoare daca se intampla asa ceva...se vor da sign inapoi sau se va reprograma cs`ul"

Guest bogdan87
Posted

e bn ca traiti cu speranta ca o sa primiti sign-urile inapoi :-j

Posted

lasa ca la fiecare rr server puteti sa faceti 2 iteme de 380 pe zi. le-ati recuperat de mult, chiar mult mai mult decat ati pierdut. cate rr server au fost de cand aveti voi CS-ul? vreo 13-15? :) deci 13-15 iteme de 380 aveti in plus.

Posted

nu chiar :) cand pica srv nu se poate face doar cand il inchide .. si au fost max 6-7 dar rr-urile la srv si rr-uri la sv s`au dat si cand aveati voi castelul ...

Posted

Hmm am inteles acum. Problema e de fapt personala..de ce au aia castelul si profita..si noi nu si noi nu...hmm da de ce nu moare si capra vecinului..De fapt aici nu e vorba de binele serverului..ci de cate iteme 380 au facut aia..cate saptamani au avut castelul.....chestii mici si meschine :) nu se discuta de binele serverului..ci doar se arunca cu orgolii.

Keep up the good work :D

Posted

Hmm am inteles acum. Problema e de fapt personala..de ce au aia castelul si profita..si noi nu si noi nu...hmm da de ce nu moare si capra vecinului..De fapt aici nu e vorba de binele serverului..ci de cate iteme 380 au facut aia..cate saptamani au avut castelul.....chestii mici si meschine :) nu se discuta de binele serverului..ci doar se arunca cu orgolii.

parerea ta

mai bine s-ar face ceva pt server decat sa dai aiurea cu presupusu' pe aici

Posted

Eu nu stiu asteptati voi sa vi se dea.Vi s-a raspuns de atatea ori frumos si elegant si-anume "nu se poate ".

Sau preferati sa vi se spuna pe fata ca nu veti primi inapoi signurile furate,obtinute cu clickere interzise si cu proramele sa nu va prinda afk?

O sa ma luati ca ati vandut iteme pe sign.Da , ati vandut si inca multe.Dar itemele cu ce caractere le-ati obtinut?Va spun eu ca n-am nimic de pierdut.Itemele le-ati obtinut cu caractere fara valoare cu rr date pe banda rulanta ,la gramada , crescute cu tot felul de programe.In nici un caz nu v-ati chinuit sa stati on pt ele.Castelul la fel l-ati "cucerit" cu caractere egale cu ZERO , cu reseturi fara valoare.De jwls nu mai vorbesc ca si pe alea le-ati furat.Iar daca stiti bine ce stil de joc murdar aveti(nu ma astept sa recunoasteti),nu inteleg de ce faceti pe altul prost si cereti niste lucruri care nu vi se cuvin si pe care toata lumea stie cum le-ati obtinut pt ca tot voi v-ati spart cand v-ati certat.

Nu-i destul ca nu aveti nici un pic de respect fata de restul playerilor cu stilui vostru de joc(nu dau nume ca va cunoasteti) si nu va multumiti ca multi dintre ei vad cum jucati si nu zic nimic.Mai aveti tupeu sa cereti ce nu vi se cuvine ca dupa parerea voastra toti sunt prosti si aveti drepturi ca doar ati consumat curent ca sa furati.Si va bazati pe faptul ca sunt putine sanse ca cineva sa poata demonstra ce faceti voi sau sa va opreasca , poate din lipsa de timp nu pt ca sunt prosti si nu stiu.

Eu nu acuz pe nimeni de nimic pt ca nu ma intereseaza cum joaca fiecare si nici nu ma deranjeaza dar cand vad ca hotul striga hotul si mai face si pe prostul asteptand raspunsuri pe care le stie deja , mai vorbiti si in numele playerilor(deci ii bagati pe toti in oala voastra) si sfidati playerii care joaca de fun , altfel decat voi,nu pot decat sa va sugerez(deci e la alegere)sa terminati cu prostiile si sa jucam cum se joaca un joc,asta in cazul in care nu va place unde s-a ajuns din cauza cui oare?

post scriptum-si va garantez eu ca daca eu pierd 2 signuri din cauza problemelor serverului si le cer , le primesc inapoi pt ca alea 2 signuri ale mele au mai multa valoare decat miile voastre de sign obtinute stiti voi cum

Posted

Eu nu stiu asteptati voi sa vi se dea.Vi s-a raspuns de atatea ori frumos si elegant si-anume "nu se poate ".

Sau preferati sa vi se spuna pe fata ca nu veti primi inapoi signurile furate,obtinute cu clickere interzise si cu proramele sa nu va prinda afk?

O sa ma luati ca ati vandut iteme pe sign.Da , ati vandut si inca multe.Dar itemele cu ce caractere le-ati obtinut?Va spun eu ca n-am nimic de pierdut.Itemele le-ati obtinut cu caractere fara valoare cu rr date pe banda rulanta ,la gramada , crescute cu tot felul de programe.In nici un caz nu v-ati chinuit sa stati on pt ele.Castelul la fel l-ati "cucerit" cu caractere egale cu ZERO , cu reseturi fara valoare.De jwls nu mai vorbesc ca si pe alea le-ati furat.Iar daca stiti bine ce stil de joc murdar aveti(nu ma astept sa recunoasteti),nu inteleg de ce faceti pe altul prost si cereti niste lucruri care nu vi se cuvin si pe care toata lumea stie cum le-ati obtinut pt ca tot voi v-ati spart cand v-ati certat.

Nu-i destul ca nu aveti nici un pic de respect fata de restul playerilor cu stilui vostru de joc(nu dau nume ca va cunoasteti) si nu va multumiti ca multi dintre ei vad cum jucati si nu zic nimic.Mai aveti tupeu sa cereti ce nu vi se cuvine ca dupa parerea voastra toti sunt prosti si aveti drepturi ca doar ati consumat curent ca sa furati.Si va bazati pe faptul ca sunt putine sanse ca cineva sa poata demonstra ce faceti voi sau sa va opreasca , poate din lipsa de timp nu pt ca sunt prosti si nu stiu.

Eu nu acuz pe nimeni de nimic pt ca nu ma intereseaza cum joaca fiecare si nici nu ma deranjeaza dar cand vad ca hotul striga hotul si mai face si pe prostul asteptand raspunsuri pe care le stie deja , mai vorbiti si in numele playerilor(deci ii bagati pe toti in oala voastra) si sfidati playerii care joaca de fun , altfel decat voi,nu pot decat sa va sugerez(deci e la alegere)sa terminati cu prostiile si sa jucam cum se joaca un joc,asta in cazul in care nu va place unde s-a ajuns din cauza cui oare?

post scriptum-si va garantez eu ca daca eu pierd 2 signuri din cauza problemelor serverului si le cer , le primesc inapoi pt ca alea 2 signuri ale mele au mai multa valoare decat miile voastre de sign obtinute stiti voi cum

Iti vor sari vreo 2-3 in cap, dar nu-i nimic, eu apreciez ce-ai scris. :D

Posted

bug-ul/problema itemelor de 380 am pus-o de mult dragul meu lancelot. insa ca de obicei mi s-a zis ca "nu se poate". mie sincer mi se rupe de itemele de 380. set am, 2 bb-uri am. chiar te rog sa termini cu acuze ieftine mascate, bazate doar pe jumatate de adevar. inceteaza sa mai judeci doar din prisma HH-ului. incearca sa cunosti si cealalta jumatate de adevar :)

parerea ta

mai bine s-ar face ceva pt server decat sa dai aiurea cu presupusu' pe aici

te corectez:

parerea ta

mai bine ai face ceva pt server decat sa dai aiurea cu presupusu' pe aici

Posted

ai treaba cumva in povestea asta si nu stim noi? fa-ne un bine si lasa-ne

sarcasmul tau nu intereseaza pe nimeni

eventual vezi cum iti mai dai o data delete ca doar la asta te pricepi

Posted

tot ce ai tu are valoare,stim,pentru ca esti "valabila".

Referitor la ce ai scris acolo,tu,"regina balului" jignesti o alianta intreaga fara nici un drept,nu cred ca iti datoram vreunu ceva.

@ cat despre statul on,nu toti suntem intretinuti de "X" , "Y" cum sunt altii(altele) ca sa putem sta acasa si ON...sau poate ca putem si preferam sa nu stam,asta nu ar trebui sa te intereseze pe tine

@referitor la tupeu,tu esti cea tupeista ca`ti bagi nasul unde nu`ti fierbe oala,unde nu aici nici o treaba cu cele intamplate

P.S : Nu toti sunt virgini si innebuniti de "pasarica Perlei" :blink:

:tiphat:

Posted

bla bla bla

elite = a fura

programe si programele =a insela

si da am treaba pe aici ca si pe mine ma furati

iar ce fac eu cu caracterele mele e treeaba mea

alte probleme?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...