Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tranced

post scriptum

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=384044

bunny nu trebuia sa inchizi tocmai tu pt ca nu s-a rezolvat nimic intre timp

vreau sa stiu ce garantii avem ca nu o sa mai pice serverul ? am pierdut de 2 ori destule sign si m-am saturat de indiferenta

"da ba fraierilor nu va mai dam inapoi nimic continuati sa bagati acolo sign degeaba ca de server nu se ocupa nici dracu" :violent:

sunteti in stare sa faceti ceva pentru jucatorii astia sau nu? traiasca lenea

Posted

si tacerea e un raspuns. dupa parerea mea e clar ca nu se va face nimic.

sunt curios daca inafara de duminica pe prioada cs-ului pica serverul la 100-150 de playeri.

LE: daca o tinem in ritmul asta cu srv de cs punem sa revenim linistiti la 97d :))

Posted

Se face chiar foarte mult, priveste sectiunea Plangeri, nu este asa usor sa dai un suspend. Pe langa faptul ca sunt moderatori pe forum, mai au si GameMaster in joc dar n-au intrat decat de 5 ori maxim in joc sa vada cum este. Nu mai au timp de alceva decat sa arunce cu suspend in stanga si-n dreapta. Pana nu a venit bny statea cate o pagina intreaba la Astecte tehnice sau la Informatii cu probleme ale jucatorilor dar rar isi baga nasul vre-un moderator pentru ca placerea cea mare i-o satisfacea sectiunea plangeri.

Cred ca ar prebui o schimbare in stafful Mu LinkMania, deja stafful existent ne trateaza cu indiferenta, sunt plictisiti de probemele noastre.

Ca o posibila solutie de strangere sign (investitie minima, profit maxim garantat): move to pick pe un catacter nonRR proaspat facut, iti cauti un spot lorencia/devias, iteme cumparate de la shop, toata cheltuiala ajunge la 100 milioane de zen si la fel cum pe altii ii doare-n 14, asa sa te doara si pe tine. Iei suspend, nu`i problema, faci alt catacter si tot asa continui, pana se recupereaza sign`urile daca din partea staff`ului, ca jucatori, nu avem nici un sprijin decat suspenduri peste suspenduri.

PS - Allianta H0NEY isi vrea toate Sign of Lord inapoi!

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=384044

bunny nu trebuia sa inchizi tocmai tu pt ca nu s-a rezolvat nimic intre timp

vreau sa stiu ce garantii avem ca nu o sa mai pice serverul ? am pierdut de 2 ori destule sign si m-am saturat de indiferenta

"da ba fraierilor nu va mai dam inapoi nimic continuati sa bagati acolo sign degeaba ca de server nu se ocupa nici dracu" :violent:

Nu aveti nicio garantie.

sunteti in stare sa faceti ceva pentru jucatorii astia sau nu? traiasca lenea

Ce s-a putut face, deja s-a facut.

Faptul ca faceti n topicuri pe marginea aceluiasi subiect nu va ajuta cu nimic, in afara de cresterea numarului de posturi si eventual warn sau suspend. Nu am observat niciun moderator/GM sa va trateze cu indiferenta, probabil, doar au obosit sa repete acelasi lucru la nesfarsit si va lasa sa descoperiti functia Search.

Posted

Faptul ca faceti n topicuri pe marginea aceluiasi subiect nu va ajuta cu nimic, in afara de cresterea numarului de posturi si eventual warn sau suspend. Nu am observat niciun moderator/GM sa va trateze cu indiferenta, probabil, doar au obosit sa repete acelasi lucru la nesfarsit si va lasa sa descoperiti functia Search.

pai daca s-a repetat ceva, probabil ca nu s-a dat nici un raspuns concret. probabil ca doar li s-a inchis gura jucatorilor si s-au inchis thread-uri. da-mi te rog un quote cu un citat dintr-un raspuns concret, ca eu sincer cu functia search nu am gasit absolut nimic.

Guest SadiSadi96
Posted

Mereu accelas raspuns sarcastic , fara nici o explicatie sau fara nici pic de bun simt fata de cei care sau chinuit ceva timp pe acest server.

Posted

Rede, de ce crezi ca se mai deschide un topic ? pentru ca nu ati venit cu un raspuns concret. oare chiar nu intelege nimeni ca pentru acele sign s-a muncit ? noi ce trebuie sa facem acum? sa tacem si saptamana asta sa mai bagam toate aliantele n-shpe mii de sign ca sa pice din nou serverul ?

"Nu aveti nicio garantie" What does this suppose to mean?

"Ce s-a putut face, deja s-a facut" adica nimic, nu ?

din nou un raspuns de genul : "nu va convine, sunteti liberi sa plecati pe alte servere"

anyway multumim pt timpul acordat.

LE: si incercati pe viitor sa terminati cu dumele use search ca le aveti de vreo 4 ani. daca tot te-ai "obosit" sa apesi pe butonul "Reply" poti sa si scoti ceva din tine mai mult de cat nemuritorul "use search". Rusine

Posted

Ce s-a putut face, deja s-a facut.

si uimeste-ma ce anume s-a facut? pur si simplu nimic ni s-au inchis mereu topicurile in nas fara ca problemele respective sa fie rezolvate cu adevarat

tot inainte cu vorba aia romaneasca "las-o ba ca merge si asa"...

spre deosebire de restul lumii , am fost destul timp si pe partea cealalta a baricadei si stiu cum merg lucrurile in staff

mai stiu si ca e greu sa ziceti pe public ca nu vrea dragos dar asta este adevarul

Posted

Cu scuzele de rigoare pentru munca depusa in a aduna aceste signuri, ele nu se vor da inapoi din varii motive. V-as ruga sa intelegeti ca uneori putem face anumite lucruri si alteori nu si sa nu faceti din tantar armasar legat de problema asta.

(Am simtit nevoia sa va dau un raspuns aici, odata ce am tras concluziile ce se puteau trage la Admin Section, pentru a nu lasa topicul in vant.)

Si ma rog care sunt acele "varii motive" exprimate in topicul de acum 3 luni de zile? Se stie foarte bine ca sunt N solutii pentru rezolvarea problemei, dar voi ati ales-o pe cea mai simpla, LENEA...

Probabil acest topic ar fi trebuit deschis la Probleme, sugestii si comentarii pentru a putea purta o discutie. In sectiunea MuOnline ni se inchide topicul fara nici un raspuns plauzibil si suntem amenintati cu warn/suspenduri (ceea ce stiti voi sa faceti cel mai bine, placerea voastra de a va bare joc de jucatori)

Posted

Puteati sa-mi dati pm si va redeschideam topicul, nu asta era problema. Chiar am mentionat ca daca mai e ceva de adaugat, ma anuntati si vi-l deschid.

Posted

scuze de double post dar vreau sa precizez ca duminca asta la cs sa zicem au fost in jur de 100 de playeri (eu cred ca mai multi, dar din nou, fie de la noi) si erau si mai multi daca se inscriau si cei din addicted. in cloncluzie bagati pumnul in gura ( ca sa nu fiu vulgar ) la jumatate de server. chiar nu se poate obtine de la "staff-ul linkmania" un raspuns concret dintr-un singur topic? ce raspuns ? va pun eu 2 intrebari :

player-ii care au muncit pentru sign si le-au pierdut, tot din cauza voastra ca nu ati luat masuri data trecuta, ce fac acum? baga sign in continuare ca tampitii ?

ce masuri ati luat ca sa nu se mai repete treaba asta?

cum spune si L!NU : Allianta H0NEY isi vrea toate Sign of Lord inapoi!

Posted

Mai baieti, dar voi stiti ce se discuta la AS, ne-ati aratat de mai multe ori asta, deci stiti deja cum sta treaba, asa ca nu mai faceti topicuri la care stiti deja raspunsul, daca aveti ceva de spus, spuneti cu voce tare.

Posted

Mai baieti, dar voi stiti ce se discuta la AS, ne-ati aratat de mai multe ori asta, deci stiti deja cum sta treaba, asa ca nu mai faceti topicuri la care stiti deja raspunsul, daca aveti ceva de spus, spuneti cu voce tare.

ai gresit topicul ? ca nu mai inteleg nimic... si raspunsul tau era.....

Posted

oick batea apropo la unele persoane care ar avea informatii de pe la admin section. stiind ce se discuta acolo, ulterior ar stii chiar ei insusi ca nu se va intampla absolut nimic.

Posted

oick batea apropo la unele persoane care ar avea informatii de pe la admin section. stiind ce se discuta acolo, ulterior ar stii chiar ei insusi ca nu se va intampla absolut nimic.

am inteles asta, dar totusi nu e fairplay faza asta mai ales cand o zice un moderator/admin what ever. si tot ce am cerut este un raspuns concret.

si totusi raspunsul concret ?:))

Posted

Vrem sign nu am bagat mii de sign ca sa nu particip la cs sau duminca asta se inscrie si alta guilda plus honey o sa fie peste 300 plaiery cade dinou servarul?? si ia se duce cs la naiba?? cui este vina noastra? ca nu putem veni la cs ca nu avem o garantie? si ca pirdem sign.. asa anapoda..

faceti ceva daca vreti ca jucatori sa stea pe acest servar..este un servar bun dar nusi da nimeni interesul mai mult...

Posted

player-ii care au muncit pentru sign si le-au pierdut, tot din cauza voastra ca nu ati luat masuri data trecuta, ce fac acum? baga sign in continuare ca tampitii ?

ce masuri ati luat ca sa nu se mai repete treaba asta?

Stii raspunsul la ambele intrebari, daca vrei ti le reproduc si eu, desi nu vad la ce ajuta. Ce inseamna "din cauza voastra"? Daca azi, tu vei primi moderator, esti constient ca esti si tu implicat, deci implicit ai si tu vina dupa spusele tale? Bun, am lamurit-o pe-asta, sper. Nu e nimeni de vina ca a picat serverul, sunteti constienti de asta, dar cum noi ca romani cand nu avem pe cine sa dam vina, trebuie sa gasim pe cineva/ceva sa facem si asta. :D Hai ca ne cunoastem, ce dracu. :)) Alex, tu ar trebui sa stii cel mai bine asta. :P Nu prea-mi place sa te vad asa revoltat, dar asta e, daca tu vrei sa crezi ca rezolvi ceva ce stii bine ca nu se poate, eu unul nu-ti stau in cale, aveti libertate de exprimare, nu va pune nimeni pumnu-n gura, cel putin eu unu nu am observat asta.

Posted

bny, cand comanzi un lucru, platesti pentru acel lucru si nu intri in posesia lui, nu ti se returneaza banii? eh, asa e si pe linkmania, am muncit pentru acele signuri, se stiu exact cate s-au bagat. Ce va este asa de greu? Sunteti 19 GM lasand deoparte pe Ody si Dragos, puneti mana de la mana si strangeti sign si atunci vedeti si voi cum este.

Se poate daca se vrea cu adevarat.

Posted

eu n-am gm. :D

@cere si ti se va da :hail:

lumee singurile consideratile ajutor umanitar pentru africani :beer:

daca tot ati pierdut singurile mai bine ati cere sa nu se mai dea ss 6zile pentru cei care astrang sing cu elite

:tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...