Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

olteannebun

oldGard

Recommended Posts

Posted

OldGard

Cand te-ai apucat tu de Mu eu deja jucam pe link de 6 ani.... si mu de mai mult chiar, habar n-ai sa faci o recrutare in guilda....

tu esti ???

si care este logica acetui replay :P?

esti maxim

Posted

Un naufragiat ajunge pe o insula, pe mana unor canibali. Seful tribului il intreaba:

-Ce preferi: moarte sau shubi dubi?

Naufragiatul: (sta el shi se gandeshte ("ba, decat sa mor, mai bine shubi dubi")

-Shubi dubi sa fie! exclama el.

Si-l f** toti canibalii in c**.

Peste vreo 2 saptamani povestea se repeta.

Peste alte 2 saptamani povestea se repeta.

Peste alte 2 saptamani povestea se repeta din no

u.

-Ce preferi:moarte sau shubi dubi?

Naufragiatul, revoltat, spune cu hotarare:

-Moarte!

La care seful tribului:

-Te condamn la moarte prin shubi dubi!

Posted

Dumnezeu, dupa ce a facut barbatul si femeia, isi admira opera. Intai ii cade privirea asupra barbatului:

- Ce minunatie, ce opera reusita, cata frumusete! Apoi se uita si la femeie:

- Eh... Tu va trebui sa te machiezi putin...

Posted

Un caine se plimba prin jungla cand vede cu coada ochiuluiu un tigru apropiindu se ...tigru-il mananc cu totu ...cainele - ce ma fac ce ma fac,vede niste oase se pune peste ele se ridica ...mama ce bun fu tigru asta...tigru-speriat cine o fi asta se sperie se pitula dupa primu copac...o maimuta vede tot de sus din copac se duce dupa tigru sa i povesteasca ...tigrul cnf aude,sari in spatelw meu si hai duoa el , il omor ...iñ ajunge din urma....cainele iar ii observa-ce ma fac ce ma fac,acu chiar nu mai am ce s mai fac .brusc -unde morti masii e maimuta aia i am Zis de 2 ore sa mi aduca un tigru

Posted

O soferita este trasa pe dreapta de un politist.
Politistul, sobru si cu un ton putin ridicat, catre soferita:
-Actele la control va rog.
Femeia, zapacita de frica, ii da politistului pudriera in loc de portofel. Politistul, deschide pudriera, se uita in oglinda si zice....ooooo, ma scuzati. Nu am stiut ca suntem colegi

Posted

Un american, un neamtz si un moldovean jucau golf. Dupa trei runde, suna un telefon. Americanul isi cere scuze, pune degetul mare de la mana dreapta la ureche si vorbeste in degetul mic al aceleiasi maini. Dupa ce termina zice ca este ultima descoperire americana in materie de celulare, avand un microfon implantat in degetul mic, un difuzor in degetul mare si antena in palarie. Dupa alte trei rund

e, suna iar un telefon. Neamtzul isi cere scuze si apleaca usor capul intr-o parte incepand sa vorbeasca in germana. Dupa ce termina descrie ultima descoperire a Germaniei in materie de celulare. Microfon implantat intr-un dinte, difuzor implantat in lobul urechii si antena de-a lungul sirei spinarii. Dupa alte trei runde se aude un alt telefon. Moldoveanu o rupe la fuga intr-un tufish fara sa zica nimic. Cei doi, nedumeriti, se duc dupa el si se uita in tufish.Moldoveanu' statea pe vine, cu pantalonii jos si se holba de zor.
- Ce faci, bai, aici?
- Astept un fax.
Posted

Doua blonde pe malurile Danbovitei, in Bucuresti, una pe stinga si una pe dreapta. Cea de pe stanga:
- Cum e pe partea cealalta?
La care cea de pe dreapta raspunde:
- Tu esti proasta? Tu esti pe partea cealalta!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...