Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

olteannebun

oldGard

Recommended Posts

Guest HughHefner
Posted

Pai de ce asa?

pai sa vezi poveste a drak..

eram intr o zi... cu 2 fete... si le am invitat la o savarina.... a drak una a vrut si suc.. si p..a bani.. atunci eu i-am zis sa se duca in .m.. masi.. si ea mi a dat o palma... dupa care o sti pe vecina lu ala urat si mic... a venit aia ma omule si mi a zis ca sunt o jigodie de om.. era defapt sora lu fratele lu asta de i-am dat eu palma.. ala de imi dadu cu picioru in gura nu avea legatura cu ea dar era destept.. dupa 2 minute dau aia gol.. si castiga varasa la pariuri bani pt masina aia de o vruiau ei..

intelegi ?

yeeeeee pagina mea =))

app fara ally deaorce ai nostri ally vor sa se duca la CS la 4 rr uri... #-o #-o eu nu imi permit.. nu am ajuns la valoarea lor :nanana:

+ ca auzi ceva in ally eu sunt un prost pt ca citez " ba esti un prost nu sti ca elfu ful e la fel de bun ca BK full " :-j #-o #-o

Guest HughHefner
Posted

da-ti doua palme.. pai aratam noi oameni care sa ne trebuiasca ally ?

ally e pt cei slabi :))) :nanana: :nanana: :nanana:

Guest HughHefner
Posted

esti tare draga :)))

maxim am zis :crazy: :crazy: :crazy:

neatza alll

Guest HughHefner
Posted

raule:))

=))) nu vruiam sa sune asa :)))

Guest HughHefner
Posted

baaa fuseram la Gateherrrrrrrrr :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana:

vedeavas infipti in sora lu cristina milian

Guest HughHefner
Posted

bai baiatule ba.. bagati ma mintile in cap... cum sa nu avem ally.. doar cu sufletul:X justice e in ally cu mine :X

Guest HughHefner
Posted

neatza adunatura de bagabonti :> interlopi mei favoriti >:D<

Guest HughHefner
Posted

pai ma asta e ora de dat la buci .. nu ora de stat pe forum.. aiurea rau si vreamea si tot :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...