THuG-Radu Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Joci poker ? Vrei 50$ gratis ? Intra aici : http://ro.pokerstrategy.com/u2LUY9 , fa-ti cont, fa testu si ai 50$ gratis cu care poti sa incepi sa joci pe cele mai mari site`uri de poker online din lume, gen FullTiltPoker, Pokerstars, 888.com, etc :) Bafta.
Linky Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Joci poker ? Vrei 50$ gratis ? Intra aici : http://ro.pokerstrategy.com/u2LUY9 , fa-ti cont, fa testu si ai 50$ gratis cu care poti sa incepi sa joci pe cele mai mari site`uri de poker online din lume, gen FullTiltPoker, Pokerstars, 888.com, etc :) Bafta. Acolo cred ca este o greseala, nu iti dau 50 $ pe cele mai multe siteuri ci doar pe 4 si anume cele enumerate de tine + inca unul, care nu mai tin minte cum se cheama.
THuG-Radu Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Si nu`s astea dintre cele mai mari ? Am zis cele mai mari, nu cele mai multe :)
trAANCe Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 bs, te bagi la cash table cu ei, in 2-3 ore ii triplezi, ramai cu buza umflata ca nu-i poti scoate :rofl1:
pitikoo Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Eu nu primesc mail de la ei.. Am facut cont ieri si inca nu l-am primit.. Am dat si 'retrimite mail' de cateva ori si degeaba, ba chiar am incercat sa schimb mail'ul, dar nici pe gmail n-am primit nimic.. #l-am primit acum, sorry.
HighVoltage Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Si aia 50$ ii pot transfera la mine in cont :crazy: ?
Xellos Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 poti sa ii transferi dar dupa ce ii joci de cateva ori (castigi / pierzi 50$ * 5 (doar un exemplu 5, poate fi mai mare factorul) )
Shadow * ClimaCool Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Am incercat si eu si am picat testul Nu cunosc denumirile "stiintifice" din poker, mai ales nu in romana :P Am jucat doar hold'em de cateva ori si aia in engleza pe hi5 sau unde ca nici nu tin minte
trAANCe Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 De ce sa nu`i poti scoate ? pentru ca tre sa-i " invarti" de 3x si sa depozitezi :)
Linky Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Si nu`s astea dintre cele mai mari ? Am zis cele mai mari, nu cele mai multe :) Nici macar. pentru ca tre sa-i " invarti" de 3x si sa depozitezi :) Depinde de la platforma la platforma....nu trebuie neaparat de 3x.
trAANCe Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Depinde de la platforma la platforma....nu trebuie neaparat de 3x. vorbesti prostii :) aia 50$ care-i primesti de pe urma chestionarului sunt ca sa te ajute sa-ti formezi bankroll-ul, si nu, nu-i poti scoate decat dupa minim 3 invartiri sau depozit, depozit care e minim 10$, oriunde, cheers.
THuG-Radu Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Nu stiu la voi, dar la mine a functionat. Se pare ca erau niste probleme cu contul de pe site`ul de poker unde am cerut sa`mi fie transferati banii. Jucand aiurea, i`am pierdut toti azi ) (Not my lucky day). Site`ul functioneaza, banii tii da, dar cum ii scoti, nu stiu, inca n`am avut ocazia :D
Xellos Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 vorbesti prostii :) aia 50$ care-i primesti de pe urma chestionarului sunt ca sa te ajute sa-ti formezi bankroll-ul, si nu, nu-i poti scoate decat dupa minim 3 invartiri sau depozit, depozit care e minim 10$, oriunde, cheers. nu-i poti scoate decat dupa minim 3 invartiri si depozit, depozit care e minim 10$, oriunde atat trebuie. (banii ii scoti si ii depui de pe card)