Jump to content
Maeve

Gathere Iasi 2010 - 2012

Recommended Posts

Guest thegodseth
Posted

deci nu stim exact cum se cheama ce am facut noi,probabil cate putzin din fiecare dar va zic ca s-a meritat.distractia maxima.nu puneti botu la tuica lui ca nu o puteti duce,e prea tare:).salutari iasului :tiphat:

Posted

deci nu stim exact cum se cheama ce am facut noi,probabil cate putzin din fiecare dar va zic ca s-a meritat.distractia maxima.nu puneti botu la tuica lui ca nu o puteti duce,e prea tare:).salutari iasului :tiphat:

tuica lu marcel e "apa plata". prietenii stiu de ce =))

Posted

absint-ul rullz

P.S. nu e apa plata pt toti:)) aseara am fost in master am baut cu un preten 1 singur shot de absint si ala nu se mai tinea pe picioare:)) eu am mai luat vreo 2:)) iar mi s-au uscat buzele:)) app am cantat it's my life:X

Posted

vreau o minune.. vreau un pahar in mana mea... :)) data viitoare marcel facem cover =))) scriu niste versuri de "alcoolizare" pentru noi?

Guest Humex-racelasigripa
Posted

DA TI SI MIE UN PM

CU LOC SI DATA .ORA CAND VA HOTARATI1

Posted

noi plecam acu:D da u care esti?;;)

ce gay esti ursule, trebuia sa-l intrebi cand ajungea la fata locului :D

@Apropo, o alta seara frumoasa, in stilul asta, nu mai invat nimic =))))))))))))

Posted

taci bre k asta e o pauza de la invatat ti-a prins bine;;) si tre sa dai o bere k din cate vad si catalina ti-a prins bine:))

Normal ca a prins bine, o bomboana de fata, trebuia sa vii cu ea mai de mult :D

Iti dau ma, urmatoarea data cand ne vedem, timisoreana, normal :D

Posted

29 octombrie2011 :P in Underground va asteptam :)

cred ca cineva din staff poate schimba numele topicului, sa il aduca la zi, respectiv "2011". ms anticipat.

Guest CeausescuPresedinte
Posted

hai ca ne vedem acolo

Posted

luci te rog schimba numele in Gathere Iasi 2011 pt o luna cat mai e:) apoi 2012:))

si cred ca unde pe 2-3dec mai facem un gather:) sau o intrunire:D cu o ocazie speciala:) fac 21 ani:) nu o sa am eu bani de cumparat bautura de la bar pt toata lumea da pot sa aduc ceva bun de acasa:)(o tuica, un vin alb rosu cum preferati:D )

Posted

lma copii! s-a dus topicul meu de rapa.nu iesim,asa inainte d sesiune? dar in 2012 nu 2010? o sa schimbam numele topicului:P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...