Jump to content
Maeve

Gathere Iasi 2010 - 2012

Recommended Posts

Posted

Da intrebarea-i alta, mai ajungeam acasa dupa votka ai care a fost ceva plus tuica lu' koko ?

In fine, aseara la samitul U.E unde s-au discutat probleme importate, precum criza din lume si pretul barilului de petrol, s-a mai discutat alceva mult mai interesant, nu stiu daca au auzit toti dar hai fie.

Dominsoara cu par valvoi (da, stiu, daca vede Dana acest mesaj o sa se simta flatata sau flambata =)) ) a pomenit despre o urmatoare adunare a grupului vesel, cand sa fie?

Eu propun intr-o vineri sau sambata, tot taverna, tot votka, dar mai multi oameni, desi persoanele care au fost pana acum cel mai des, nu se prea pot numi asa, vorba Lidiei, animaleala curata =))

Posted

Seara buna.

Ce face lumea ? ... :D , pe la gather nu mai iesim si noi ? Oare se usuca cat de curand sa tragem si noi un gratar.

Ce spui Luciane tu si asa ma sustineai :D in legatura cu asta .

Posted

Seara buna.

Ce face lumea ? ... :D , pe la gather nu mai iesim si noi ? Oare se usuca cat de curand sa tragem si noi un gratar.

Ce spui Luciane tu si asa ma sustineai :D in legatura cu asta .

Pe 12 zicea Dobrica al nostru ca ar vrea sa facem ceva, eu vroiam de ceva timp sa mai facem ceva, dar e greu cu astia ce-s la facultate :D

@Da hai fanta azi, ca i-ai frant inima lui Dobrica, mai are putin si se taie.

Posted

lasa ca`i trece :) , eu ce sa mai zic aici ? asta`i situatia :) , noi sa fim sanatosi sa avem detoate ca timp de zbenguiala o sa fie :P

Posted

cum sa nu ajungi lloyd te bat:))

P.S. "fetele aveti pofta de mezel?::>:> veniti la maricel" :))

Nu stiu sincer, sa vedem, pana pe 12 mai e, dar in momentul asta n-am bani nici sa ma pis in centru :D

Posted

:X pt k is baiat de baiat aduc un mic supliment:) niste tuica d-a mea:>.asta merge stinsa cu un absint:D

btw las dobrica nu e prb de bruneta aia;)

gasesc eu alta:))

ceam mai baut din tuica ta. =))) mai trebuiau 2 sticle sa ma linisteasca... pardon ne*.

primu gather la care fizic n\aveam loc la masa, stiu ca am avut odata alea 2 mese lungi din taverna... da nu eram destui...

PS mortal kombat nu ca la ... =)))))))))

Posted

Si iar am zis ca vin scurt si stau putin, si-am tot stat pana la 3 ...

O fi efectul Taverna sau efectul vostru. Ideea e ca nu eram in za mood dar totusi a mers.

Aferim, domnilor, aferim.

@Dobrik Parca ziceai ca nu mai folosim cuvinte de-astea periculoase gen 'gather' :P

Posted

punetil pe lucian sa schimbe titlu topicului in iesire la baut 2011. marcel vreau azi sa vb cu tine ... ca numa cu tine si cu lidia nam apucat sa vb

Posted

Lasati-l asa si asa n-are importanta cum se cheama topicul, plus ca poate o sa doreasca sa vina si altii si dupa aia se intelege altceva.

In fine, mai trecem in lista inca un gather, adunare( cum vreti sa-i ziceti) reusit si sincer, acum comunitatea Iasi cam are cu ce sa se laude :P

Era sa uit, mai asteptam si oameni noi, atat cat servesc Votka =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...