Jump to content
Maeve

Gathere Iasi 2010 - 2012

Recommended Posts

Posted

Asaaaaa.

Am vazut muuulte poze, nu se terminasera inca, dar nu mai am rabdare :)

Concluziile trase:

-tinereii astia nu au facut cunostinta cu aparatele de ras (fanta,dobrica)

-rede si koko(whiteLion) sunt prea seriosi

-marcel nu are plombe

-fanta si dobrica se iubesc mult

-la karaoke ati pus mult suflet

Cam atat :crazy:

Glumesc, stiti ca nu-s rea, sper sa nu va suparati pe mine :P

Imi pare rau ca sunteti asa departe, mi-ar placea sa ne intalnim toti odata si odata.

pozele nu surprind .. cat de frumos e parchetu in taverna

foarte tari pozele, noi astia din bucuresti suntem invidiosi. :D

asa si trebuie. eu te-am invitat bunny nai vrut sa vii

erai un sloi de gheata pe langa un "diavolas" care se pregatea sa puna smoala pe foc =))

parazitule nu inteleg si gatheru asta sa anuntat cu macar 1 sapt inainte. semn nai dat deloc vrei sa vin eu sa te caut :))). urmatoru o sa fie pe 4 ... dar pentru ala tre sa ne vedem inainte etc..

Posted

da ne vedem weekendu asta.

dar tu razzvane nu cred ca ai ce cauta. esti prea "violent" pentru noi. si cum vine prutus nu vreau certuri pe la gather. asta ca sa nu mai zic ca a "garantat" redemption ca esti "baiat bun" ;). deci nu chiar nu ne vedem. si am sa te rog sa nu faci flama pe topicu asta pe tema asta. daca vrei sa mi transmiti ceva ai pm. use it wisely.

cat despre gather. cei care vin au numaru meu de telefon. stiu cum sa dea de mine :)

Posted

da ne vedem weekendu asta.

dar tu razzvane nu cred ca ai ce cauta. esti prea "violent" pentru noi. si cum vine prutus nu vreau certuri pe la gather. asta ca sa nu mai zic ca a "garantat" redemption ca esti "baiat bun" ;). deci nu chiar nu ne vedem. si am sa te rog sa nu faci flama pe topicu asta pe tema asta. daca vrei sa mi transmiti ceva ai pm. use it wisely.

cat despre gather. cei care vin au numaru meu de telefon. stiu cum sa dea de mine :)

TE CUNOSC DE UNDEVA?CUMVA? VIOLENT? CU CE. EU NU MA CERT :) BE SURE. NU AM DE CE

Posted

victor, marcel zicea ca el vine mai tarziu, oricum dupa tre sa mergem la el sa machim ca e sfantu nicolae =)))

Aiurea,pacat ca plec duminica ca asa un chef de baut aveam,de numa numa :D

Posted

aa :) a zis rede vorbe bune despre mine . merci merci. nop eu nu voi veni .

aparentele inseala.distractie placuta.sunt sigur ca va fi :) ;;) for sure.

a..cat despre domnul Prutus.ca aveam sa omit. o sa ne vedem curand amice :) cum ti-am spus. la o bere acolo in dacia la tine :) cu stima si respect. Fac eu cinste.tot tacamu'

Apropo Hell ne cunoastem cumva si eu nu stiu? :) cine a zis ca ma cert .. incorect.

Posted

a..cat despre domnul Prutus.ca aveam sa omit. o sa ne vedem curand amice :) cum ti-am spus. la o bere acolo in dacia la tine :) cu stima si respect. Fac eu cinste.tot tacamu'

Apropo Hell ne cunoastem cumva si eu nu stiu? :) cine a zis ca ma cert .. incorect.

hahahah , good point

Posted

du-te ma de aici,eu nu umblu cu golani de-al de tine:rofl2:,si mai scuteste-ma de amenintari de astea ca ne vedem curand,si amice zi la prietenii tai nu mie

@hai ca ti-am acordat prea multa atentie,p@

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...