Dobrik Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 lasa bah ca nu intra varasa in pamant. o so mai vezi :)
ChuckNorris Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 sa stii k a fost o prezenta binevenita:) a facut oleak de atmosfera;;)
Dobrik Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 tu cu lidia si cu bro ati stricat firma... nati baut vodca :)))
ChuckNorris Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 :))) da noi restu:> numa vodca sh tuica inainte:X
F@NT@ Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 `haoleu` ce`am arso cu Luci si Lidia aseara :)) , la 7 fara un sfert am ajuns acasa :)) @ i`am dat pozele lui Luci , o sa faca el selectie apoi posteazaSo tonight care are chef de zbenguiala , cica e concert in taverna , Eu Lidia si Luci suntem acolo care aveti chef va asteptam cu placere ora.. 20 :00 .... 20 :30
Redemption Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 In final am fost doar noi 3, cei de la Nivelul 2 au cantat destul de ok, noi am mai stat la povesti ia un pahar de vodca/sticla de bere.
Brotherhod Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 tu cu lidia si cu bro ati stricat firma... nati baut vodca :))) :)) Lidia nu stiu ce a baut dar te asigur ca dupa alexandrionu ala cu pepsi care a fost adraq de amar am baut si eu vodca :)) daca nu aveau cola :( nu ai fost atent ...:P
Dobrik Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 :)) Lidia nu stiu ce a baut dar te asigur ca dupa alexandrionu ala cu pepsi care a fost adraq de amar am baut si eu vodca :)) daca nu aveau cola :( nu ai fost atent ...:P a baut bere toata noaptea
F@NT@ Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 so , eu go to Braila in 2 ore , asta o sa ascult tot drumu :)) http://www.youtube.com/watch?v=p9D-RMZSFss :bananadance2:
logs Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Drum bun si sa ai grija de tine :). Sa stii ca sunt cativa pe aici care o sa-ti duca dorul, printre care ma numar si eu :))).
Dobrik Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Drum bun si sa ai grija de tine :). Sa stii ca sunt cativa pe aici care o sa-ti duca dorul, printre care ma numar si eu :))). lucrurile bune vin in pachete mici :|
F@NT@ Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 so , am ajuns in Braila cu bine ... Am stat in fata cu soferul , la un moment-dat adorm si nu stiu ce mi sa intamplat ca am tras un sut in podea , m-am trezit si ma uitam fix la el , el la mine , apoi imi zice "ce a fost asta? "eu continuam sa ma uit fix la el ... "ai dat cu picioru sau sa rupt aparatoarea ? " , la care eu sincer ... "am dat cu picioru" :))
ChuckNorris Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 fanta a uitat sa puna poze;;) am sa-mi sacrific eu 20 min maine poimaine pt aceasta:D
Redemption Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 http://www.imagebam.com/image/058b51108049049 Use next.
=Simo= Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Asaaaaa. Am vazut muuulte poze, nu se terminasera inca, dar nu mai am rabdare :) Concluziile trase: -tinereii astia nu au facut cunostinta cu aparatele de ras (fanta,dobrica) -rede si koko(whiteLion) sunt prea seriosi -marcel nu are plombe -fanta si dobrica se iubesc mult -la karaoke ati pus mult suflet Cam atat :crazy: Glumesc, stiti ca nu-s rea, sper sa nu va suparati pe mine :P Imi pare rau ca sunteti asa departe, mi-ar placea sa ne intalnim toti odata si odata.
Anomys Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Asaaaaa. Am vazut muuulte poze, nu se terminasera inca, dar nu mai am rabdare :) Concluziile trase: -tinereii astia nu au facut cunostinta cu aparatele de ras (fanta,dobrica) -rede si koko(whiteLion) sunt prea seriosi -marcel nu are plombe -fanta si dobrica se iubesc mult -la karaoke ati pus mult suflet Cam atat :crazy: Glumesc, stiti ca nu-s rea, sper sa nu va suparati pe mine :P Imi pare rau ca sunteti asa departe, mi-ar placea sa ne intalnim toti odata si odata. Yesss, le-am vazut pe toate, ultimele sunt BES-TI-A-LE (sa va fie rusineeee, v-ati urcat pe masa oamenilor sa dansati)
Redemption Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Nu e prima data cand se urca pe masa. ^_^ Cat despre intalnit toti odata ... e un pic cam greu.
bunny Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 foarte tari pozele, noi astia din bucuresti suntem invidiosi. :D
Dropkillerz Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 sa va fie rusine ca v-ati urcat pe masa :D la urmatorul de acum :D
Brotherhod Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Asaaaaa. Am vazut muuulte poze, nu se terminasera inca, dar nu mai am rabdare :) Concluziile trase: -tinereii astia nu au facut cunostinta cu aparatele de ras (fanta,dobrica) -rede si koko(whiteLion) sunt prea seriosi -marcel nu are plombe -fanta si dobrica se iubesc mult -la karaoke ati pus mult suflet Cam atat :crazy: Glumesc, stiti ca nu-s rea, sper sa nu va suparati pe mine :P Imi pare rau ca sunteti asa departe, mi-ar placea sa ne intalnim toti odata si odata. http://www.imagebam.com/image/e44592108049217 http://www.imagebam.com/image/19e3f9108049498 Sa inteleg ca eu eram ok cu Dana , nu ? =))