Jump to content
Maeve

Gathere Iasi 2010 - 2012

Recommended Posts

Posted

ahahaha ... eu mias dori o tigara da... plm nu mai este :))) is practic fresh :))) aveam ceva :"gras" pregatiti sa mananc de aseara

sunt fresh abia scos din tipla .. stau intrun colt si beau jack din sticla:))))

Posted

Daca avea, gheata in ea,toata seara as fi baut votka,plus ca am baut pe burta goala :D

phuny eu am mancat la 3... si am baut de la 6 :)))

se poate si mai rau ca noi =))))

Posted

Si eu dormit 4 ore.

Trezit dimineata cu ceva durere de teasta care de fapt era durere de ceafa de la datul din cap :D. A fost buna zbantuiala, dada. Si karaokele, ah....

Trebuie sa ii instruim pe baietii aia sa-si mai upgradeze meniul de cantat, sa aiba si Luc Rammsteinu' lui :). Dobrik, ai restanta la un schelalau next time :P

Posted

Si eu dormit 4 ore.

Trezit dimineata cu ceva durere de teasta care de fapt era durere de ceafa de la datul din cap :D. A fost buna zbantuiala, dada. Si karaokele, ah....

Trebuie sa ii instruim pe baietii aia sa-si mai upgradeze meniul de cantat, sa aiba si Luc Rammsteinu' lui :). Dobrik, ai restanta la un schelalau next time :P

ba nu... am cantat pe la 2 jumate

era bun un inflames land of confusion

Posted

neatza (:| , ba eu sunt ragusit , altceva nu ma doare ... la 5 fara 20 bagam sarmale :yum: , faza tare a fost " mai stiti cum le cheama? " , noi " :-? mmmmda #-o "

Posted

da 92:) da bine k au iesit alea cand dansam pe masa:))) baga sh aici cateva exemplare

P.S:. al draq nu ai vrut sa-mi faci sh mie o poza cu var-ta numa una asha pe jumate cand dansam....park e facut in sictir :))

neatza (:| , ba eu sunt ragusit , altceva nu ma doare ... la 5 fara 20 bagam sarmale :yum: , faza tare a fost " mai stiti cum le cheama? " , noi " :-? mmmmda #-o "

povestea completa : zice fanta "sh cum o cheama?"eu :"......daa" "bah shadow esti degeaba" eu :"da pe a ta cum o cheama?" fanta: "mmm daaa" =)))) =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...