Maeve Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 spuneti exact cine si cum vrea sa vina k sa va pozitionez si sa fie totul ok si la bar dak tot am pile :P ps:eu nu promit k vin :-" :)) :D pagina mea :P
Hellsaint Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 pagina mea :P so porti sanatoasa si.. voioasa deci vine asa eu fanta (vara lu fanta cu inca cineva) prutus ca inca vreo 3-4 amici lucian razvan lloyd marcel astia vin sigur Si acum lista cu cei care nu vin sigur mady jo white (tre sa vb cu el) dana_26 daca am uitat pe cineva dati mi peste mana
Guest Prutusica Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 so porti sanatoasa si.. voioasa prutus ca inca vreo 3-4 amici wtf,de unde ai scos-o? :))) eu nici nam mai intrat pe forum sa vad ce vb voi aici,nici nush unde si la ce ora e gatheru
Maeve Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 wtf,de unde ai scos-o? :))) eu nici nam mai intrat pe forum sa vad ce vb voi aici,nici nush unde si la ce ora e gatheru ora 20 fix azi 6.11 in taverna (vezi pagina din urma )
Hellsaint Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 wtf,de unde ai scos-o? :))) eu nici nam mai intrat pe forum sa vad ce vb voi aici,nici nush unde si la ce ora e gatheru Fanta :violent: Dobrica daca dormi 24/7
Guest Prutusica Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 ora 20 fix azi 6.11 in taverna (vezi pagina din urma ) s unde i taverna aia? :))
Dropkillerz Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 mai este cineva care nu stie unde-i taverna?
ChuckNorris Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 so porti sanatoasa si.. voioasa deci vine asa eu fanta (vara lu fanta cu inca cineva) prutus ca inca vreo 3-4 amici lucian razvan lloyd marcel =ShadowLord =Grizlly (sa stie lumea:>) astia vin sigur Si acum lista cu cei care nu vin sigur mady jo white (tre sa vb cu el) dana_26 daca am uitat pe cineva dati mi peste mana dobrica s-ar putea sa vina un preten d-al meu:) e cel ce m-a initiat in MU in clasa a 9-a luar-ar draq cu jocu lui:)) el nu a prea jucat in ultimu timp.da nah....oricum nu ne int sa vb de mu:) avem de lucru cu niste vodka nu?:> sh bancuri::))
Guest Prutusica Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 stii unde-i cubul pe stefan ? 8-| peste strada de o banca? :)) raifaizan parca :))
ChuckNorris Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 cum vii de la palat treci de mitropolie sh mergi sh mergi sh mergi sh mergi sh mergi.......(sh cuvantul din poveste k inainte muuuult mai este) pana ce vezi in stanga ta un cub de metal ;) acolo ne vedem la 8:D k ne duce dobrica apoi in spate la cub undeva la subsol unde e spatiu stramt sh intuneric:))
Dropkillerz Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 peste strada de o banca? :)) raifaizan parca :)) da,ne vedem acolo la 8 fix,8 fara 10
Redemption Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 A iesit o seara faina, in final, cu ceva pagube materiale totusi.
Hellsaint Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 gatherul a fost TZAPAN, imi cer scuze ca am plecat dar pur si simplu nu mai aveam chef de baut :).
Redemption Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Pana acum ati demonstrat ca sunteti companioni faini la baute, sa vedem si-n viitor daca o tineti tot asa. Sunt curios daca Maeve a facut ceva poze.
Hellsaint Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 maeve nu =))))))) da eu cu fanta am facut destule =)))) sunt cel putin 3-4 poze cu juma de lily :) apari tu si cu lloyd in destule poze. oricum camera ma iubeste... hai fie si pe fanta= )))) LE: trebuia o poza cand darama marcel boxa =)))
ChuckNorris Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 maeve nu =))))))) da eu cu fanta am facut destule =)))) sunt cel putin 3-4 poze cu juma de lily :) apari tu si cu lloyd in destule poze. oricum camera ma iubeste... hai fie si pe fanta= )))) LE: trebuia o poza cand darama marcel boxa =))) shhht bah ce tre sa ma dai de gol acu?poze trebuiau facute knd dansam pe masa eu cu fanta:)) sau knd am inceput sa iau la dans pe toata alea de langa noi=)) ia intreaba-l pe fanta ce bucati erau:))) da nu-i nimic a facut victor filmulet knd dansam pe masa=))) P.S GG rede:> desteapta miscarea cu telefonul :right:
Hellsaint Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 le-am vazut nebun. dar pur si simplu nu aveam chef. eram oaia neagra :| daca nici alcoolu nu mai vroia la mine :(( . noi sa fim sanatosi
ChuckNorris Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 madyyyyy asteptam pozele:>sh un filmulet dak se poate:> }{
F@NT@ Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Bai , ce sa zic fata de altadata rede a dat maxim la toti :)) [ pt faza cu telu`] , ah ... de baut cred ca am bagat destul ... vreo 400 votka 2 , 3 shot`uri de absint , o bere de la loid si nu mai stiu :)) , ce sa mai ... ne`am facut de cap am dansat pe masa , si cu vreo 2 fete de pe acolo :)) apoi tot drumul spre casa caterinca maxima ! La mai multe ! :) Ps: cu poze o sa revin mai tarziu :P
Hellsaint Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 fanta eu am o amintire mai trista cu tine =)) mental note: you can leave your hat on =)))