Hellsaint Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 simo la urmatoru "gather" te urci in tren si vii. oricum urmatoru gather o sa fie gratar deci ai cum si unde sa dormi si etc
*Simo* Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 simo la urmatoru "gather" te urci in tren si vii. oricum urmatoru gather o sa fie gratar deci ai cum si unde sa dormi si etc :naughty: Ei asta-i acuma, cate ore fac cu trenul pana la Iasi? Mda, aproape 7 ore, si ma costa 1 milion numai drumul dus-intors. Nici o sansa sa ajung prea curand.
bunny Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 cred ca vreo 6 ore, 360 de minute, 21600 de secunde. :))
*Simo* Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 cred ca vreo 6 ore, 360 de minute, 21600 de secunde. :)) Mergi si tu? ;;)
bunny Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 eh, na, lasa-i bai sa-si cheltuie ei banii pana aici, noi suntem studenti. :))
*Simo* Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 eh, na, lasa-i bai sa-si cheltuie ei banii pana aici, noi suntem studenti. :)) pai eu am cupoane :D
*Simo* Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 pai si daca aveti reducere?dc nu veniti ?:)) Pentru ca ma costa cu toata reducerea aia 100 lei dus-intors. Plus ce mai consum... Nu cred ca pot. Bani putini...Sorry.
Hellsaint Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 eh, na, lasa-i bai sa-si cheltuie ei banii pana aici, noi suntem studenti. :)) si noi suntem becalieni si ne cresc bani in copaci. esti naspa bunny :)) te tinem minte face rede cinste =)) tocmai de aia mi e mie frica mai bine va combinati 4-5 la o masina is 900km. iesiti way better 4.5kk toti asa la un calcul rapid plus ca mergeti cu masina :)) poate mergem iara in rockoteca... da daca nu vrea bunny sa vina nu e la fel de phun :))) ce vorbesc am cu cine face sincroane: who need's you =))
Lancelot Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 bny am cautat plopii lui Eminescu :D PS Rede da ce sugestii ai tu :))
Hellsaint Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 umbla vorba prin urbe ca .... sambata mergem iara in taverna. cine vrea sa apara ma gaseste la telefon. rede....:D
Hellsaint Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 ziceam pe la 8 sa mergem dar poti sa ajungi si mai tarziu :D
Dropkillerz Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 crezi ca ai sanse sa prinzi loc in Taverna la ora 8 sambata ?:D eu vroiam sa ajung si pe la vecinii de mai sus tot sambata :D
F@NT@ Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 ok , see there , am mai vb cu niste oameni ,ramane sa`i sun sambata :P
Hellsaint Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 mady se duce azi sa vb sa tina 2 mese in taverna poate nu faceti vreo faza si zceti ca veniti si defapt cancimady se duce azi sa vb sa tina 2 mese in taverna poate nu faceti vreo faza si zceti ca veniti si defapt canci
Dropkillerz Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Daca rezerva,vin 101% si asa veneam,dar stiu ca in taverna cand is studentii in Iasi,n-ai sanse sa prinzi macar un loc pe jos :D Apropo,rede,lasa un numar de telefon :D
ChuckNorris Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 hopa hopaaaa dak veniti promit k va zic bancuri:> sh in + a zis dobrik k e seara cu vodka:>
Hellsaint Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Daca rezerva,vin 101% si asa veneam,dar stiu ca in taverna cand is studentii in Iasi,n-ai sanse sa prinzi macar un loc pe jos :D Apropo,rede,lasa un numar de telefon :D ;masa e rezervata ... cu rede am vorbit eu deja :) hopa hopaaaa dak veniti promit k va zic bancuri:> sh in + a zis dobrik k e seara cu vodka:> primul 50 il dau eu :)) dupa aia :)) va descurcati :))
Redemption Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 ;masa e rezervata ... cu rede am vorbit eu deja :) primul 50 il dau eu :)) dupa aia :)) va descurcati :)) Looking forward to it. Sunt curios cine o sa se imbete intr-atat incat sa intre la microfon, sambata fiind seara de karaoke in Taverna, daca imi amintesc eu bine.
Maeve Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Looking forward to it. Sunt curios cine o sa se imbete intr-atat incat sa intre la microfon, sambata fiind seara de karaoke in Taverna, daca imi amintesc eu bine. vai vai luci cum sa nu tii minte ? :))))) nu. programul e altul, va fi si karaoke, ne descurkm, vbesc eu si rezolvam. astept o serenada d la tne :) i'll pay u :P deci copii am vbit avem 15-20 d locuri,la ora 8 va astept in Taverna Music Pub (ptr cine nu stie este langa curtea berarilor, la cub pe St cel Mare langa Mitropolie--rushinik dak nu stiti roacherilor:P) de muzik iarasi o sa fie ok numa o ruga am: spuneti exact cine si cum vrea sa vina k sa va pozitionez si sa fie totul ok si la bar dak tot am pile :P ps:eu nu promit k vin :-" :)) :D
Hellsaint Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 eu zic sa nu ma suparati ca eu is afon da tot va cant
Dropkillerz Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 ;masa e rezervata ... cu rede am vorbit eu deja :) ia,te condunfasem cu rede :-s eu propun asta ;;)
Hellsaint Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 il are razvan numaru meu PS sar putea sa vina si dana_26 :)) am zis poate :)))