Jump to content
Maeve

Gathere Iasi 2010 - 2012

Recommended Posts

Posted

simo la urmatoru "gather" te urci in tren si vii. oricum urmatoru gather o sa fie gratar deci ai cum si unde sa dormi si etc

:naughty:

Ei asta-i acuma, cate ore fac cu trenul pana la Iasi?

Mda, aproape 7 ore, si ma costa 1 milion numai drumul dus-intors. Nici o sansa sa ajung prea curand.

Posted

pai si daca aveti reducere?dc nu veniti ?:))

Pentru ca ma costa cu toata reducerea aia 100 lei dus-intors. Plus ce mai consum... Nu cred ca pot. Bani putini...Sorry.

Posted

eh, na, lasa-i bai sa-si cheltuie ei banii pana aici, noi suntem studenti. :))

si noi suntem becalieni si ne cresc bani in copaci. esti naspa bunny :)) te tinem minte

face rede cinste =))

tocmai de aia mi e mie frica

mai bine va combinati 4-5 la o masina is 900km. iesiti way better 4.5kk toti asa la un calcul rapid plus ca mergeti cu masina :))

poate mergem iara in rockoteca... da daca nu vrea bunny sa vina nu e la fel de phun :)))

ce vorbesc am cu cine face sincroane: who need's you =))

Posted

mady se duce azi sa vb sa tina 2 mese in taverna poate nu faceti vreo faza si zceti ca veniti si defapt canci

mady se duce azi sa vb sa tina 2 mese in taverna poate nu faceti vreo faza si zceti ca veniti si defapt canci

Posted

Daca rezerva,vin 101% si asa veneam,dar stiu ca in taverna cand is studentii in Iasi,n-ai sanse sa prinzi macar un loc pe jos :D

Apropo,rede,lasa un numar de telefon :D

;masa e rezervata ... cu rede am vorbit eu deja :)

hopa hopaaaa dak veniti promit k va zic bancuri:>

sh in + a zis dobrik k e seara cu vodka:>

primul 50 il dau eu :)) dupa aia :)) va descurcati :))

Posted

;masa e rezervata ... cu rede am vorbit eu deja :)

primul 50 il dau eu :)) dupa aia :)) va descurcati :))

Looking forward to it. Sunt curios cine o sa se imbete intr-atat incat sa intre la microfon, sambata fiind seara de karaoke in Taverna, daca imi amintesc eu bine.

Posted

Looking forward to it. Sunt curios cine o sa se imbete intr-atat incat sa intre la microfon, sambata fiind seara de karaoke in Taverna, daca imi amintesc eu bine.

vai vai luci cum sa nu tii minte ? :)))))

nu. programul e altul, va fi si karaoke, ne descurkm, vbesc eu si rezolvam. astept o serenada d la tne :) i'll pay u :P

deci copii am vbit avem 15-20 d locuri,la ora 8 va astept in Taverna Music Pub (ptr cine nu stie este langa curtea berarilor, la cub pe St cel Mare langa Mitropolie--rushinik dak nu stiti roacherilor:P) de muzik iarasi o sa fie ok numa o ruga am: spuneti exact cine si cum vrea sa vina k sa va pozitionez si sa fie totul ok si la bar dak tot am pile :P

ps:eu nu promit k vin :-" :)) :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...