logs Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Guys, regret ca nu am putut sa ajung din motive obiective ... credeam ca pe 9 sunt deja in Iasi dar companiile aeriene au avut alta parere. Vad ca v-ati distrat si pare sa fi fost atmosfera faina. Bravo! O sa culeg eu povestile si detaliile pe parcurs, promit sa fac tot posibilul sa ajung la urmatoarea :).
Maeve Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Guys, regret ca nu am putut sa ajung din motive obiective ... credeam ca pe 9 sunt deja in Iasi dar companiile aeriene au avut alta parere. Vad ca v-ati distrat si pare sa fi fost atmosfera faina. Bravo! O sa culeg eu povestile si detaliile pe parcurs, promit sa fac tot posibilul sa ajung la urmatoarea :). oricand :wub:
Dropkillerz Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Guys, regret ca nu am putut sa ajung din motive obiective ... credeam ca pe 9 sunt deja in Iasi dar companiile aeriene au avut alta parere. Vad ca v-ati distrat si pare sa fi fost atmosfera faina. Bravo! O sa culeg eu povestile si detaliile pe parcurs, promit sa fac tot posibilul sa ajung la urmatoarea :). si eu care venisem special pentru tine si berea lui some :(
WhiteLion Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 2 depravati :rofl2: , app am auzit ca urmatorul gather da dobrik de baut , veniti cati mai multi :> atunci eu sigur sunt prezent :)
logs Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Pai incercam mai repede de anul viitor un next gather? :D Sa zicem hmm, asa, de ziua nationala? :D
Dobrik Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 nu. propun 7 sau 16 noiembrie. nu de alta cine a baut cu mine .. stie ca ma cheama misu :> :)))) fanta daca vii si la gatheru viitor te pun in cap =)))))
F@NT@ Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 :)) te cred in stare ... lasa ma noi sa fim sanatosi o sa`ti iei tu revansa ... lumea`i mica :) @ Daca vreti sa faceti ceva pt noiebrie , bagati mare poate mai prind si eu ... poate prind si craciunul in iasi cine mai stie :)
WhiteLion Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ar merge unul in noiembrie.M-as baga si eu.
Dobrik Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ar merge unul in noiembrie.M-as baga si eu. o so sun pe mady imediat sasi dea si ea o parere :))
F@NT@ Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 baga baga :) , rog un warn down daca se poate :D
Maeve Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 ANUNT: pe 6 noiembrie adunarea in bila8 adunarea sa sarbatorim mihail si gavriil. invitati speciali:dobrik,lloyd si multi altii.numai in iasi.mai multe detalii dupa publicitate :)
Prutus Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 numa bine,si asa pe 11 noiembrie vine al 3-lea razboi mondial <_<
WhiteLion Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 am ajuns mascota :> :nanana: S-a luat la cunostinta.
logs Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Fir-ar! ...Nuuuu 6 noiembrie! Nu-s. Iar nu-s in Iasi atunci. Hai sa reprogramam putin, in principiu de la mijlocul lui noiembrie incolo. Altfel, pe 6 nu pot decat sa beau o bere in cinstea voastra in fata la Der Steffl in Viena ...
Maeve Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 eu d p 6 nov pana la inceputul lui decembrie nu o sa fiu avaible,faceti dar fara mine :* miraaaa poate ne vedem cumva :X
Dobrik Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 mady mai aveai tu o data.. de sfantu nicolae :))). treaba ar fi sa spuna lumea eu pot sa vina . eu nu etc :)
Dropkillerz Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 ANUNT: pe 6 noiembrie adunarea in bila8 adunarea sa sarbatorim mihail si gavriil. invitati speciali:dobrik,lloyd si multi altii.numai in iasi.mai multe detalii dupa publicitate :) Ce,ai de gand sa ma scoti la un suc ? ;;)
spriTewus Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ce,ai de gand sa ma scoti la un suc ? ;;) Cel mai urat ai iesit in poze ^_^,nub.
WhiteLion Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Deci ne mai vedem pe 6 sau nu?Nu de alta dar mi-am propus sa nu mai beau pana atunci :))
Dropkillerz Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Cel mai urat ai iesit in poze ^_^,nub Nu conteaza,merge inchis :D Nici n-am stiut ca eram pozat,chiar am ramas surprins de tot vedeam loyd loyd si iar loyd.:D
ChuckNorris Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 mady mai aveai tu o data.. de sfantu nicolae :))). treaba ar fi sa spuna lumea eu pot sa vina . eu nu etc :) ar fi o idee sa fie de sf nicolaie;;) e ziua mea de nastere pe 5 dec sh ma cheama sh neculai:> ma scuzati k am lipsit la partea de discutii;;) nu am avut net:)) dobrik mai facem o serie de bancuri?:)) am fost putin mai timid k e primul meu gather..sh inafara de sprynky(pe ca-l stiu numa de o luna:) ) nu stiam pe nimeni;;) P.S. data viitoare knd vin cu camera imi iau baterii reincarcabile sh am sa-mi fac mai multe poze:))
Maeve Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 eu momentan am cateva probl si mhmm nu am mai fost la curent.va voi anunta dak facem pe 6 noiembrie sau 6 decembrie :) astept numa sa imi ziceti si voi cand puteti (nov sau dec) spor :)
WhiteLion Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 eu momentan am cateva probl si mhmm nu am mai fost la curent.va voi anunta dak facem pe 6 noiembrie sau 6 decembrie :) astept numa sa imi ziceti si voi cand puteti (nov sau dec) spor :) Se poate oricand numai sa vorbim cu cateva zile inainte sa imi programez timpul :beer: