Jump to content
Maeve

Gathere Iasi 2010 - 2012

Recommended Posts

Posted

Guys, regret ca nu am putut sa ajung din motive obiective ... credeam ca pe 9 sunt deja in Iasi dar companiile aeriene au avut alta parere.

Vad ca v-ati distrat si pare sa fi fost atmosfera faina. Bravo!

O sa culeg eu povestile si detaliile pe parcurs, promit sa fac tot posibilul sa ajung la urmatoarea :).

Posted

Guys, regret ca nu am putut sa ajung din motive obiective ... credeam ca pe 9 sunt deja in Iasi dar companiile aeriene au avut alta parere.

O sa culeg eu povestile si detaliile pe parcurs, promit sa fac tot posibilul sa ajung la urmatoarea :).

oricand :wub:

Posted

si eu care venisem special pentru tine si berea lui some :(

Posted

nu. propun 7 sau 16 noiembrie. nu de alta cine a baut cu mine .. stie ca ma cheama misu :> :))))

fanta daca vii si la gatheru viitor te pun in cap =)))))

Posted

:)) te cred in stare ... lasa ma noi sa fim sanatosi o sa`ti iei tu revansa ... lumea`i mica :)

@ Daca vreti sa faceti ceva pt noiebrie , bagati mare poate mai prind si eu ... poate prind si craciunul in iasi cine mai stie :)

Posted

ANUNT:

pe 6 noiembrie adunarea in bila8 adunarea sa sarbatorim mihail si gavriil. invitati speciali:dobrik,lloyd si multi altii.numai in iasi.mai multe detalii dupa publicitate :)

Posted

Fir-ar!

...Nuuuu 6 noiembrie!

Nu-s. Iar nu-s in Iasi atunci.

Hai sa reprogramam putin, in principiu de la mijlocul lui noiembrie incolo. Altfel, pe 6 nu pot decat sa beau o bere in cinstea voastra in fata la Der Steffl in Viena ...

Posted

ANUNT:

pe 6 noiembrie adunarea in bila8 adunarea sa sarbatorim mihail si gavriil. invitati speciali:dobrik,lloyd si multi altii.numai in iasi.mai multe detalii dupa publicitate :)

Ce,ai de gand sa ma scoti la un suc ? ;;)

Posted

mady mai aveai tu o data.. de sfantu nicolae :))). treaba ar fi sa spuna lumea eu pot sa vina . eu nu etc :)

ar fi o idee sa fie de sf nicolaie;;) e ziua mea de nastere pe 5 dec sh ma cheama sh neculai:>

ma scuzati k am lipsit la partea de discutii;;) nu am avut net:))

dobrik mai facem o serie de bancuri?:))

am fost putin mai timid k e primul meu gather..sh inafara de sprynky(pe ca-l stiu numa de o luna:) ) nu stiam pe nimeni;;)

P.S. data viitoare knd vin cu camera imi iau baterii reincarcabile sh am sa-mi fac mai multe poze:))

Posted

eu momentan am cateva probl si mhmm nu am mai fost la curent.va voi anunta dak facem pe 6 noiembrie sau 6 decembrie :) astept numa sa imi ziceti si voi cand puteti (nov sau dec) spor :)

Posted

eu momentan am cateva probl si mhmm nu am mai fost la curent.va voi anunta dak facem pe 6 noiembrie sau 6 decembrie :) astept numa sa imi ziceti si voi cand puteti (nov sau dec) spor :)

Se poate oricand numai sa vorbim cu cateva zile inainte sa imi programez timpul :beer:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...