Guest sandital Posted October 20, 2004 Posted October 20, 2004 :> cine poate sa ma lamureasca cum se joaca un joc on line? Ex.Call of Duty. Ce inseamna vot, etc. Eu cand joc nu stiu de nici o harta, daca se poate o strategie de echipa etc. Cine ma lamureste si pe mine castiga o bere ! mail sandita@rdslink.ro
alex Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 crezi ca se oboseste cineva sa iti trimita tie mail :) cand poate sa raspunda aici? si ce ai vrut sa intrebi ca eu nu am inteles nimic. com se conecteaza pe server sau ce? trimite-mi mail cu raspunsu :>
Sicone Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 intra la sectiunea 'play online' dar trebuie sa ai neaparat jocul care vrei sa il joci de acolo sunt mai multe...
Luc Posted October 21, 2004 Posted October 21, 2004 ar fi o solutie dar trebuie sati faci cont pe un site, e un gameguide de peste 20 pagini, daca te intereseaza da un reply
Guest MSIPN Posted November 1, 2004 Posted November 1, 2004 Hai mai pe ce lume traiesti?totul tine de limba engleza si de folosirea normala a unui calculator!ai pus intrebarea la misto cred!