Jump to content
Guest White.

Cea mai moderna cladire din Europa - o banca !

Recommended Posts

Posted

robots-banco-santander.jpg

Robo?i autonomi inteligen?i care te transport? în monoposturi, panouri interactive de ultim? genera?ie (capul de afi? este ?inut de un zid tactil interactiv ce m?soar? 12 metri lungime), terminale ce î?i aduc în fa?? realitatea augmentat? pentru c?utarea diverselor puncte de interes ?i multe alte facilit??i uimitoare, toate acestea le vei g?si doar în banca Santander.

În clipul de mai jos ne sunt prezentate câteva dintre aceste minun??ii pe care, sincer, murim s? le vedem pe viu.

Fondat? în 1857, Banco Santander este o banc? de tradi?ie în Spania ?i totodat? una dintre cele mai mari din lume. A?a se explic? poate ?i dot?rile tehnologice uimitoare cu care sunt întâmpina?i clien?ii ?i vizitatorii.

Videoclip : Click pentru a viziona

Sursa : go4it

Posted

Au avut imaginatie arhitectii. Ma indoiesc insa ca meseriasii sunt romani :)) , dar cine stie, se vorbeste in europa ca sunt priceputi romanii in zidarie. foarte impresionant

Posted

Au avut imaginatie arhitectii. Ma indoiesc insa ca meseriasii sunt romani :)) , dar cine stie, se vorbeste in europa ca sunt priceputi romanii in zidarie. foarte impresionant

cu parere de rau ti-o zic dar tu traiesti degeaba in aceasta tara , tu si alte 2 milioane de frustrati .. daca ai fi iesit si tu din casa sau ai fi citit undeva pe net sa vezi ce univesitati avem noi , si ca multi arhitecti , medici , programatori din afara sunt romani ai fi ramas putin mirat presupun :)

@"Pe marte e viata in gheata in caz c'aici te saturi."

interesant ... dar nu stiu de ce e nevoie de roboti cand exista oameni .. oamenii ce vor face ? :)

Posted

arata foarte bine, dar cred ca era mai bine daca faceau o cladire gen "casa alba" cu o asemenea tehnologie, nu o banca...

Posted

Banca are mai multe aspecte ?i tehnologii necesare , dac? f?ceau o Cas? Alb? robotic? , ie?ea un mare 'rahat' din cl?dire.

Mie unul îmi place foarte mult ce le-a trecut prin cap Spaniolilor.

Posted

cu parere de rau ti-o zic dar tu traiesti degeaba in aceasta tara , tu si alte 2 milioane de frustrati .. daca ai fi iesit si tu din casa sau ai fi citit undeva pe net sa vezi ce univesitati avem noi

Ok, scuze de offtopic, dar nu ma pot abtine. Ce universitati avem noi ma? Te-ai uitat recent prin topuri? Avem 2 universitati in top 500. Cand iesi din facultate muncesti pe salarii mizere cand prin alte locuri un om care imparte pliante face mai mult decat tine.

, si ca multi arhitecti , medici , programatori din afara sunt romani ai fi ramas putin mirat presupun :)

Dar ei de ce au plecat? Daca tot avem universitati asa bune si un sistem educational minunat, de ce sunt pe dinafara? De ce mai mult de jumate dintre ei incearca sa ascunda faptul ca sunt romani?

Cand te iei de altcineva, ai grija sa nu dai cu aberatii in stanga si in dreapta.

Guest Mihai Razvan
Posted

Cu adevarat uimitor ! Daca am avea asa ceva in Romania, acei Robotei ar fi fost furati demult ... :))

Posted

Sunt banii vostri? Mi se pare destul de logic ca au modernizat cladirea pentru a atrage clienti .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...