JohnataN Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Foarte tare aceasta tehnologie HyperSoar, dar cred c? va mai trece mult timp pân? se va realiza. Link to comment
slvr Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Foarte tare aceasta tehnologie HyperSoar, dar cred c? va mai trece mult timp pân? se va realiza. na belea Prin urmare, mai e inca mult de lucru pana la finalizarea vehiculului care ne va duce, in juma' de ceas, din Europa in America, dar, asa cum veti constata, proiectantul sau crede ca, peste aproximativ 15 ani, avionul super-rapid va fi gata de decolare Link to comment
Hovden Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 degeaba faci 10 minute de la Londra la Beijing daca stai o mie de ani prin aeroport :D cel mai bun post , thinking outside the box... thumbs up ! (da, am citit articolul) Link to comment
Parazitu' Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 tehnologia avanseaza..in ultimii ani s-a accentuat o dezvoltare a acesteia. e imbucurator sa vedem unde poate ajunge capacitatea creativa umana si inteligenta :) o cursa trans atlantica in doar 30 min :) acum 100 ani in urma era cu siguranta un vis :) Link to comment
Mihnea Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Tehnologia avanseaza , in 15 ani facem 30 minute , peste 50 ani o sa facem 2 minute . Stati calmi ca si preturile o sa fie pe masura , 5.000$ + sigur Link to comment
RuLLzzs Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Wow ce fain e Dar cat va costa o cursa cu asta?din paris pana in romania? 10.000$ ? Link to comment
Guest relife Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 ar fi posibil sa zbori cu viteza asta, dar in spatiu unde nu exista frecarea cu aerul Link to comment
Razvan Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 @relife presupun ca daca e avion nu arata ca un autobuz, ci are o forma aerodinamica ;) Link to comment