Jump to content
puiuraul

Eu cu cine votez?

Tu cu cine votezi?  

27 members have voted

1. 1. Tu cu cine votezi?

• Nastase
      4
    • Basescu
      17
    • Vadim
      0
    • Alt candidat
      0
    • Nu votez! (Rusineee!)
      0

Recommended Posts

Posted

Sincer sper ca cei care ziceau ca voteaza cu Becali glumeau. Inca nu stiu cu cine o sa votez dar nu va fi sigur Vadim sau Becali astia nu au ce cauta la Presedentie. Cat despre Iliescu din cate stiu eu i-a expirat timpul :>. Sanse au doar Nastase si Basescu , dintre doua rele o sa aleg raul mai mic :)

Posted

votati cu basescu, sa creem o romanie mai sensibila :') :> (just jokin')

p.s.: inca nu pot vota, dar nu trebuie sa fim dead serious, stiu ca puiuraul e foarte serios cu politica, dar nu inseamna ca nu o putem privi totul cu oleaca de satira, cat despre vot, votati cu cine considerati ca va reprezinta, personal nici unul din fosilele curente nu merita

Posted

Pareri foarte interesante.

Imi pare rau sa spun ca nu prea avem de unde alege.... din pacate :(

Dupa parerea mea singura Nastase este cel mai capabil si este cea mai buna varianta in acest moment, avand in vedere pasii ce mai trebuie facuti de Romania in contextul international.

Mi-ar fi placut sa apara un adversar puternic si competent..... dar din pacate acesta inca nu exista. :(

Desi nu am nimic cu Basescu, sunt sigur ca este foarte capabil sa conduca Bucuresti-ul, sa isi ia cizme de cauciuc si sa mearga in inspectie la aia care nu mai termina de carpit straziile... sa strige la ei si sa-i si injure putin.... dar dupa parerea mea nu are pregatirea necesara pentru a conduce o tara, sa nu uitam ca totusi este capitan de vas (a fost). E prea violent si vulgar. Dar totusi este un om perfect pentru opozitie.... pentru atacurile taioase pe care le face.

Sunt curios cum v-a iesi pana la urma si ca toata lumea sper spre mai bine indiferent de cine e la guvernare. Oricum sper ca alegerile si noua guvernare sa nu infuenteze aderarea Romaniei la UE si ca peste 4 ani vom avea niste candidati mai credibili si ca nu vom fi nevoiti sa alegem pe unu ca nu il mai suportam pe celalalt.

Posted

Fiecare voteaza dupa interes. Atata timp cat interesul tau este ca situatia actuala sa ramana neschimbata (de ex. ai o firma, tu sau cineva apropiat, care merge bine pentru ca ti-ai facut ceva relatii printre cei care sunt in pozitii cheie) sigur ca vei vota cu cei deja la guvernare. Cand insa ai trait si suferit suficient in era ceausista pentru a dori sa nu-i vezi la guvernare tot pe cei care au avut situatii privilegiate in comunism nu poti fi superficial si sa votezi dupa infatisarea candidatilor. Eu cred ca la 18 ani tinerii sunt foarte influentabili de catre mass-media si cei mai in varsta cu care intra in contact. Nu au avut timp sa se loveasca de problemele vietii pentru a fi capabili sa-si formeze o parere pertinenta si sa voteze cum le dicteaza constiinta.

Aceasta este biografia tovarasului Adrian Nastase, cel care are o infatisare ce da bine la public, atat la femei cat si la barbati :) :

http://64.233.183.104/search?q=cache:HHmgv...=ro%20target=nw.

Dar acum el este doar un comunist cu fata umana nu, ce conteaza ce-a fost inainte.

Posted

Apropo de:

Eu cred ca la 18 ani tinerii sunt foarte influentabili de catre mass-media

Studiaza putin, campania electorala a lui Basescu (print-uri, web, presa, media). Incearca sa fi obiectiv.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...