Guest silviuradu10 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Eu am gasit o modalitate si va invit sa intrati pe linkul de mai jos si sa citit cum sa faceti niste bani de buzunar: Bani fara investitii
Stef Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Daca aveai bani iti cumparai macar un domeniu de 3-4$, canta la alta masa plz.
Guest silviuradu10 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Daca aveai bani iti cumparai macar un domeniu de 3-4$, canta la alta masa plz. Daca ai avea cap n-ai investi bani ca sa faci bani. ;) Daca ai bani cumpara tu spatii de publicitate si sa vezi ca nu-ti scoti investitia. Daca nu stii nu vorbi prietene!! :) Si inca ceva: eu vorbesc de o metoda de a face bani fara nici o investitie ( ma refer si la a cumpara un domeniu) So shut up!! :)
Mihnea Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Neaaa , pe cirza asta nu ai de unde sa faci bani . Nu cred ca merge
JordaN Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Mai exact vrei sa spui ca ai inregistrat un domeniu in care scrii despre neobux si pui 2 linkuri catre cei care nu stiu despre ce e vorba, se inregistreaza si castigi si tu bani. Pe deasupra ti-ai mai pus si un google ads (daca e al tau sau al hostului) si incerci sa-ti faci reclama..din cele 2 posturi ale tale nu rezolvi nimic. Pe deasupra ca sa stii sigur cum sta treaba in lumea asta, trebuie sa investesti bani ca sa faci bani. Neobux-ul e pierdere de vreme, site-ul face bani de pe useri. Mai bine folosesti timpul pentru a invata anumite lucruri cu care poti scoate bani adevarati. Pentru ca timpul inseamna bani.
Thora! Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Topicuri unite, aceeasi tema. @silviuradu10 : Inteleg ca ai descoperit closca cu ouale de aur. Inteleg ca ai gasit si o modalitate de a fenta regulamentul, dar reclama pentru a strange cati mai multi referali sper sa se rezume la linkul din primul tau post. @Russell : sa stii ca impotriva studiilor cercetatorilor britanici, marimea post-countului nu este direct proportionala cu nimic. Esti deja campion pe ziua de azi la postat. Mai lasa si pe altii.
Guest silviuradu10 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Topicuri unite, aceeasi tema. @silviuradu10 : Inteleg ca ai descoperit closca cu ouale de aur. Inteleg ca ai gasit si o modalitate de a fenta regulamentul, dar reclama pentru a strange cati mai multi referali sper sa se rezume la linkul din primul tau post. @Russell : sa stii ca impotriva studiilor cercetatorilor britanici, marimea post-countului nu este direct proportionala cu nimic. Esti deja campion pe ziua de azi la postat. Mai lasa si pe altii. No problem ;) am inteles!Multam! Cat pentru closca cu ouale de aur...daca nu incerci nu o sa o ai niciodata :) ..pt uni sunt vise , iar pentru altii realizari...eu nu am spus ca m-am imbogatit cu asta..dar spun ca se pot face bani..dar treb sa muncesti..k nu iti pica din cer....si inca ceva :daca investesti bani pt a face bani , nu inseamna ca asta e cheia succesului...multi chiar au pierdut f multi bani prin investitii cum spuneti voi ..asa ca mai ganditi..
Kabuky Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Mie mi se pare mai bine o slujba normala...de ce? Slujba normala iti aduce experienta, te poti implini in viata , poti sa te mandresti cu experienta ta... Cea virtuala ce iti aduce? Ochi sparti , nopti nedormite , numai ai nici o treaba cu viata reala , si cu ce te mandresti? cu nimic acum ca veni vorba de bani...tu compari un mare director de banca care ii vin peste 70-80 milioane salariu pe luna , cu un "muncitor" online care daca ii vin 500 ron zice "Mersi Doamne pentru binecuvantare!" ? Gresesti in tot ceea ce spui.Un om destept,un om care poate sa se mandreasca cu faptul ca scoate bani din internet ,este mai implinit decat oricare altul,sa`ti explic si de ce.Numai ideea de a scoate bani de pe internet presupune o anumita munca.Atata timp cat iti faci bine munca aceea la inceput,pe parcurs o sa ai timp de toate,MULT mai mult timp liber decat unul care munceste intr`un mod "normal".Nu suport conceptul de "fac bani pe internet",daca acea afacere nu iti aduce cel putin 15 20 milioane(lei vechi) pe luna,CEL PUTIN.(Crede`ma ca am vazut multe stiri,articole despre persoane,chiar romani care scot cel putin 80-100 de milioane pe luna din asta.Poti sa spui ca vorbesc in necunostinta de cauza,pentru ca nu am incercat sa fac bani pe net pana acum,insa internetul este un adevarat imperiu financiar.).Muncesti sa realizezi un site,pe care il faci cu cap,faci 1 2...normal ca trebuie sa apara si o anumita investitie,altfel toti am incerca sa facem neexistand niciun risc.Sunt persoane care investesc cu cap si castiga pe intenligenta lor,inchiriaza site`uri(nu ma bag in detalii,domenii...),sau mai stiu eu ce,iar apoi stau linistiti cu familia,cu prietenii asteptand ca ,clientul respectiv sa le trimita banii prin banca.Asa ca 500 de roni aia despre care vorbesti tu se transforma in sume colosale,daca ai cap.Normal ca sunt foarte putini care reusesc sa scoata bani din asa ceva,insa exista persoane.
Thora! Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 1. Normal ca sunt foarte putini care reusesc sa scoata bani din asa ceva,insa exista persoane. BINGO ! Da, este normal ca doar foarte putini reusesc sa scoata bani din asta. Dar te-ai intrebat de ce? Pentru ca majoritatea variantelor presupun ceea ce mai nou se cheama "multi-level marketing", popular "joc piramidal" si stiintific "schema Ponzi" (care schema Ponzi a fost inventata acum mai bine de 100 de ani, dar iata ca inca functioneaza). Problema la jocurile piramidale este ca exista o masa critica de potentiali participanti inca de la inceputul jocului. Functie de tipul jocului, piramida poate avea cateva niveluri pana la cel mult zeci de niveluri. Astfel ca, in contextul tau, exista o oarecare contradictie. Nu are legatura cu cat de mult te duce capul ci cu cat de sus esti in schema. Adicatelea daca ai avut noroc sa fii intre primii. Altfel, daca ajungi pe randurile lungi de la baza piramidei degeaba te duce capul, nu vei face parte dintre cei foarte putini care castiga din joc. 2. iti aduce cel putin 15 20 milioane(lei vechi) pe luna,CEL PUTIN. scot cel putin 80-100 de milioane pe luna din asta. normal ca trebuie sa apara si o anumita investitie, Asa ca 500 de roni Sumele astea de 1.500 - 2.000 ron, 500 ron, sau 1.000 de euro pot fi asociate cu ideea de investitie, castig sau return in Zair, Congo sau zonele rurale din India. In Europa nu poti vorbi despre un business de 300-400 de euro. 3. tu compari un mare director de banca care ii vin peste 70-80 milioane salariu pe luna Ii cam jignesti pe "bancheri". 70-80 milioane pe luna are un director de agentie de banca (din aia de la coltul strazii) Un Director de banca din Romania (caruia i se zice Presedinte) castiga sume cu 6 cifre (pe an) in euro. Un director de prin centrala bancii are 4-6.000 eur / luna.
Random Hero Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Da, este normal ca doar foarte putini reusesc sa scoata bani din asta. Dar te-ai intrebat de ce? Pentru ca majoritatea variantelor presupun ceea ce mai nou se cheama "multi-level marketing", popular "joc piramidal" si stiintific "schema Ponzi" (care schema Ponzi a fost inventata acum mai bine de 100 de ani, dar iata ca inca functioneaza). Problema la jocurile piramidale este ca exista o masa critica de potentiali participanti inca de la inceputul jocului. Functie de tipul jocului, piramida poate avea cateva niveluri pana la cel mult zeci de niveluri. Astfel ca, in contextul tau, exista o oarecare contradictie. Nu are legatura cu cat de mult te duce capul ci cu cat de sus esti in schema. Adicatelea daca ai avut noroc sa fii intre primii. Altfel, daca ajungi pe randurile lungi de la baza piramidei degeaba te duce capul, nu vei face parte dintre cei foarte putini care castiga din joc. Majoritatea bux-urilor de pe Internet sunt scheme Ponzi, primul despre care am aflat asta (desi majoritatea se transofrma in asa ceva) a fost GagaBux: cat a avut un numar restrans de useri a platit la timp, desi scria ca se plateste in 5-7 zile platile ajungeau in 2 ore. Acum, la vreo 6 luni de la deschidere, oamenii se bucura ca primesc o plata la 3 luni de la solicitarea ei.
Benny Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Banii sunt facuti pentru a sta in mana/portofel...cei care fac bani pe net sunt 1 la 100.000.E greu sa faci bani in Romania pe net pentru ca la noi sunt prea multi "destepti".Ca sa faci bani pe net iti trebuie ceva cu care sa dai teapa
Random Hero Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Banii sunt facuti pentru a sta in mana/portofel...cei care fac bani pe net sunt 1 la 100.000.E greu sa faci bani in Romania pe net pentru ca la noi sunt prea multi "destepti".Ca sa faci bani pe net iti trebuie ceva cu care sa dai teapa Banii sunt facuti pentru a circula, ca daca ii tii la pastrare degeaba ii tii. Ce conteaza ca faci bani pe net in Romania? Ideea e ca netul te conecteaza cu intreaga lume si lucrurile devin mult mai simple.
Stargate Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 daca nu lucri pt google sau facebook, nu prea ai sanse sa te tii doar prin click pe net sau.. ? :dontknow: