Jump to content
Juan

Facebook ca re?ea social? a criminalilor în serie

Recommended Posts

Posted

De la Campionatul Mondial din 1994, când un fotbalist columbian a fost asasinat din motive fotbalistice, ?tim cu to?ii c? omuciderea nu înseamn? mare lucru pentru "b?ie?ii r?i" din Columbia. Dar s? folose?ti Facebook pentru crime în serie, deja este ceva nou. Chiar ?i pentru ei!

În alt? ordine de idei, în ultimele 10 zile au fost uci?i trei tineri în sud-vestul Columbiei. Partea bizar? const? în faptul c? numele celor trei tineri erau pe ni?te a?a-zise liste negre publicate pe Facebook.

Dou? dintre crime s-au petrecut pe 15 august, cu dou? zile înainte de publicarea primei liste negre. Apoi, a ap?rut o a doua list? neagr?, tot pe Facebook. De pe aceast? list? a fost ucis? o persoan? în timp ce alta a reu?it s? scape doar r?nit?.

Este ca ?i cum cineva ar ini?ia un joc în care ar posta pe Facebook numele persoanelor care ar dori s? fie ucise, iar un uciga? s-ar ocupa de treaba murdar?. Poli?ia, care a început s? investigheze pista listelor negre abia dup? a dou? ucidere, ofer? pentru orice informa?ie util? o recompens? de aproximativ 2.750 de dolari.

Sursa Go4it.ro

Posted

Psihopa?i , mai mult nu pot spune! Doar in filme am mai vazut ceva de genul si nici acolo sa parcurga un drum atat de lung pentru o lista neagra de pe internet.

Nu am cuvinte , poate candva o sa fiu si eu afisat pe lista aia neagra daca-l bat la joculetele de pe FaceBook pe criminal! :cool2:

?i pe ce criterii sunt adougate anumite persoane pe lista neagr?? pentru cele întâmplate în via?a real? sau cum am spus mai sus , dac?-l bat la pac-man?

Posted

De respectat sau de ras pana nu mai poti ar fi ca cel ce stie totul despre criminal sa il dea in gat pe individ contra sumei de bani pe fiecare victima de pe lista neagra. Si interesant ar fi sa fie inchisi amandoi pentru cele savarsite iar asa s-ar duce cativa zeci de mii de dolari pe apa sambetei.

Posted

Din cei 500 de milioane de utilizatori mi se pare normal sa fie cativa cu probleme.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...