vghe Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Salutare Poate cineva sa-mi spuna si mie ce se intampla ? Un prieten ma rugat sa-i descarc mail-urile (in jur de 140MB) de pe server-ul vechiului nostru isp (care a fost preluat de RDS). Si dupa ce am treminat, SURPRIZA : toata chestia asta mi-a fost contorizata :> . Este normal ? Eu m-am oferit tocmai sa nu stea tipu' pe dialup o saptamana pana termina de descarcat mailurile, stiind ca este gratuit. Va rog sa ma lamuriti. Multumesc anticipat :)
alex Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 mailul gratuit in rds este cel care se afla la adresa : http://www.rdslink.ro/login.phtml care are doar 10mb deci este normal sa se fi contorizat... parerea mea.
vghe Posted October 18, 2004 Author Posted October 18, 2004 Ok, de acord cu chestia asta. Dar RDS se lauda ca traficul dintre doi abonati (ori eu banuiesc ca vechiul server e tot un abonat RDS) din acelasi oras e GRATUIT :> . Tocmai de aici si nelamurirea mea :)
andrei.UnDeAth Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 habar n-am dar oricum mie nu-mi ia din trfic :P :P :P