Jump to content
Lemonade

Miss Universe 2010 - Mexic

Recommended Posts

Reprezentanta Mexicului, Jimena Navarrete, in varsta de 22 de ani, a fost incoronata noua Miss Universe, luni, la Las Vegas, infirmand toate pronosticurile care anticipau o victorie a unei reprezentante din Irlanda, Venezuela sau SUA.

Miss-Mexico-Ximena-Navarrete-Rosete.jpg

Podiumul a fost completat, in ordine, de Miss Jamaica - Yendi Phillipps, Miss Australia - Jesinta Campbell, Miss Ucraina - Anna Poslavska si Miss Filipine - Venus Raj.

Originara din Guadalajara, noua regina a frumusetii, manechin profesionist de la varsta de 15 ani, purtand o rochie de seara de culoare rosie, a declarat ca doreste sa studieze gastronomia. Insa, in urmatorul an, Jimena Navarrete va trebui sa isi consacre tot timpul, in calitate de Miss Universe, altor cauze, precum lupta impotriva maladiei SIDA si a cancerului mamar. Jimena Navarrete a primit, totodata, o bursa de studii pe un an la New York Film Academy, dar si numeroase perechi de pantofi si produse cosmetice.

Aceasta este pentru a doua oara cand o reprezentanta a Mexicului castiga titlul de Miss Universe, dupa victoria Lupitei Jones, in 1991.

Jimena Navarrete ii succede reprezentantei Venezuelei, Stefania Fernandez, care a fost desemnata Miss Universe 2009, la varsta de 19 ani.

Anul trecut, dupa o pauza de 11 ani, Romania a avut o reprezentanta la Miss Universe, pe Bianca Elena Constantin, insa aceasta nu s-a calificat in primele 15 locuri.

Anul acesta, reprezentanta Romaniei a fost Oana Paveluc, care nu a reusit sa se califice in finala concursului din Las Vegas.

Concursul a fost difuzat de postul de televiziune NBC si a fost transmis in 125 de tari.

Miss Universe este un concurs de frumusete anual, organizat de Miss Universe Organization, firma detinuta de Donald Trump din 1996, si in parteneriat cu NBC, din 2003, cand postul TV a castigat drepturile de difuzare. Concursul Miss Universe a fost difuzat prima oara pe posturile de televiziune in anul 1955 si a devenit unul dintre cele mai populare si mediatizate competitii de frumusete din lume.

Tarile care au obtinut cele mai multe titluri Miss Universe sunt Statele Unite ale Americii (sapte victorii), Venezuela (sase victorii) si Porto Rico (cinci victorii).

Cea de-a 59-a editie a concursului de frumusete a avut loc la Mandalay Bay Events Center din Mandalay Bay Resort and Casino, Las Vegas, Nevada. Gala a fost prezentata de Bret Michaels si Natalie Morales.

Sursa

Fotografii

_______________________________________________________________________________

Felicitari! Aici puteti gasi poze cu romanca noastra, Oana paveluc.

Link to comment

Sincer, ma bucur ca romanca nu a castigat (nici nu ma gandesc la faptul ca am avea sanse) si ca nu s-a calificat. Daca era sa castige, imediat ii gaseau unii si altii nod in papura. Dar asta e o sabie cu doua taisuri: "normal ca nu s-a calificat, nu vedeti ce urata e?"

Cum sa te bucuri ca nu s-a calificat romanca?

Astia sunt romanii, pun tot timpul raul in fata.

Mie imi place Oana foarte mult, mai ales ca arata ca o fata din anii 70-80.

Link to comment

Cum sa te bucuri ca nu s-a calificat romanca?

Astia sunt romanii, pun tot timpul raul in fata.

Mie imi place Oana foarte mult, mai ales ca arata ca o fata din anii 70-80.

Am spus de ce ma bucur, imi amintesc foarte clar reactiile pe care le-au avut cei de pe forum cand au vazut castigatoarea ultimului concurs de Miss (nu stiu cum se numea concusrul): "ba e cracanata, ba are ochii crucis, ba are sanii departati." Oricum, acum vor sari cu gura ca e urata si de-aia nu s-a calificat, cum am spus si mai devreme.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...