DeejayR8 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Se cunoaste faptul ca Google, inainte de introduce o noua facilitate, fie ca este vorba de produsul lor numarul 1, cautarea, fie ca este vorba de diverse alte servicii, alege sa experimenteze. O functie noua este introdusa ca experiment si poate fi folosita doar de un numar limitat si, de regula, aleator de utilizatori. Acesta este si cazul update-ului pe care modul de afisare a rezultatelor il va primi intr-un viitor inca nedeterminat. Anumiti utilizatori au observat in zilele precedente ca Google le afisa rezultatele in timp ce scriau. Ulterior, cei de la Google au confirmat ca acesta este unul din numeroasele experimente pe care le ruleaza in prezent. Practic, este vorba de afisarea respectiv actualizarea rezultatelor in timp real. Pe parcurs ce utilizatorul tasteaza sunt afisate si rezultatele. De asemenea, cu fiecare litera tastata este modificata in timp real si lista de rezultate. Odata cu lista de rezultate se schimba atat categoriile din coloana stanga, cat si reclamele text din dreapta. Deocamdata, nu se stie cand va fi disponibila pentru publicul larg noua facilitate. Chiar daca i-au confirmat existenta, cei de la Google nu s-au grabit sa ofere si alte informatii.
flakyn1 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ar fi interesant daca ar reusi sa faca acest update legat de afisare, este chiar util si mult mai rapid.
GoodHope Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Daca nu ai conexiune buna, presupun ca-ti creeaza mult lag la fiecare incarcare a paginii search cu diferite site-uri
Lemonade Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Nu mi se pare ceva care o sa ne ajute foarte mult. Pana la urma, chiar daca apar rezultatele in timpul cautarii, tot trebuie sa dai click pe site-uri ca sa te lamuresti de continutul lor, apoi sa rescrii ceea ce te intereseaza, apar alte rezultate si pana la urma este acelasi efort de cautare, nu cred ca va influenta in mod pozitiv rapiditatea de a gasi informatii.
The Wizard Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 e util cand vrei sa cauti ceva dar nu stii exact si iti arata siteurile fara sa dai enter.
Shadow * ClimaCool Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ar trebui sa fie o optiune in plus la site, nicidecum sa il introduca sa fim toti nevoiti sa il folosim in aceasta forma noua. Are si parti pozitive dar ii dezavantajeaza mult pe cei care au net slab, spre exemplu eu la lucru cu stick-ul de la rds nu as fi prea incantat de acel "gadget".
*Kegan* Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Mai sunt unii cu calculatoare nu chiar bune care nu ar putea rula pe google cu aceasta optiune noua. De exemplu am o vecina pe care o vizitez zilnic ( :whistle: ) si careia i se misca pc-ul ... no comment. :) La fiecare click se blocheaza calculatorul iar asta ar insemna ca daca va cauta "tele enciclopedia" , va astepta in jur de 17 / 20 secunde pentru fiecare litera? Pe mine unul nu ma va ajuta cu nimic , dar poate pentru altii va fi ceva 'cool'.
Lucian Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 yay nu mai trebuie sa scriu cuvantul intreg, pot sa scriu doar por
bunny Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Eh, nu ca ti-ar fi lene sa scrii direct...portocale. :whistle: Util, neutil, mie nu-mi mai place google-ul. A inceput sa se miste cam greu dupa noile update-uri.
Lucian Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 mie-mi merge bine am si background cu un motociclist la el http://img823.imageshack.us/img823/4556/xxx3.png? au idei marfa astia de la google
Sensini Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 eu folosesc extensia fastestfox pt firefox care implica cam acelasi lucru atunci cand tastezi ceva in bara de adresa este intr-adevar util, in functie de tehnologia folosita va fi bun doar pt cei cu banda buna, dar google probabil va implementa sistemul astfel incat si cei cu internet mobil sau dialup sa se poate bucura de el.
Mihnea Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Tehnologia avanseaza , era si normal . Daca o vor face ca si cei cu banda proasta sa se bucure de acceasta facilitate e perfect .