Jump to content
Random Hero

Concurs foto - Dulciuri

Recommended Posts

REGULAMENT

Duminica 15 august - Vineri 27 august va fi perioada de inscriere a fotografiilor in concurs

Sambata 28 august - Marti 31 august va fi perioada in care cei care au inscris fotografii in concurs pot sa voteze top3. In situatii speciale, se adauga o zi de vot la cele 4: daca nu au votat toti participantii. In ziua 3 de vot voi trimite un PM si un e-mail celor ce inca nu au votat. Daca cei in cauza nu voteaza pana la sfarsitul zilei suplimentare, fotografia lor este descalificata.

Concursul fiecarei saptamani are o tema diferita Castigatorul alege tema pentru saptamana urmatoare si participa doar cu o fotografie facuta ulterior anuntarii temei alese de catre el. Pentru evitarea situaaiei de tipul votam persoana si nu fotografia, fotografiile vor fi trimise prin email la organizatori (R_SupeRstaR) email: linkmania.concursfoto@gmail.com

Fotografiile TREBUIE sa fie personale. Fotografiile se vor incadra in cerintele temei saptamanale Minimum de photoshop (mici ajustari la culori, filtre foto, rame, levels, curves, shadows/highlights etc, atat timp cat imaginea nu se indeparteaza de original). Se interzic fotografiile luate de pe alte siteuri

NU ESTE VOIE SA VA VOTATI FOTOGRAFIILE PROPRII

Fotografia va fi postata pe un site de genul photobucket de catre organizator; daca este posibil, expunerea fotografiei va fi insotita si de cateva detalii despre aparat, ajustari photoshop (detaliile de acest gen le trimiteti tot pe email impreuna cu fotografia in original si fotografia care intra in concurs). Intra in concurs o singura fotografie; daca o persoana posteaza o fotografie iar pe parcursul saptamanii se razgandeste, trimite o alta prin email; va intra in concurs ultima fotografie trimisa. Topicul de vot cuprinde expunerea fotografiilor si posibilitatea participantilor de a realiza un top 3 al fotografiilor preferate (votul este doar pentru participanti)

In cazul in care pe primul loc se afla doua sau mai multe fotografii cu acelasi numar de voturi, se va vota din nou si se va alege un castigator. Se interzic comentariile malitioase la adresa celorlalti forumisti / fotografiilor lor. In cazul incalcarii regulamentului, participantul in cauza va fi descalificat. La trei concursuri castigate, warn down.

Asteptam si ceva respect din partea celor care nu participa, respect pe care il putem "castiga" prin avertismente daca altfel nu se poate.

Tema concursului: "Dulciuri"

Link to comment
Share on other sites

Mie,eu am pus o poza pe aici dar ai zis sa ti'o trm prin email si nu prea stiu,ar fi mai simplu sa le postam aici...

Citeste regulamentul ca sa vezi de ce nu se (mai) pun pozele direct aici. Iar despre cealalta problema, cat de greu e sa trimiti un mail cu o fotografie atasata?

Link to comment
Share on other sites

Avem 11 voturi, dar le voi lua in considerare pe toate si voi reveni in putin timp cu rezultatele.

Participantii, in ordinea in care si-au inscris fotografiile:

dan!el | Lemonade | -HoneyBfly- | R_SupeRstaR

iar clasamentul:

1. R_SupeRstaR

2. Lemonade

3. dan!el

4. -HoneyBfly-

Urmatoarea tema: hartie (aranjata in orice fel, decupata, mototolita). Voi deschide topicul ceva mai tarziu (il deschid de acum pentru a lasa mai mult timp de inscriere).

Edited by R_SupeRstaR
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...