Jump to content
DeejayR8

Soldatii americani trag pe nas ca sa reziste la inaltime!

Recommended Posts

Pentru a face fata dificilelor misiuni din munti, soldatii americani vor primi substante prizabile care ii vor ajuta sa se acomodeze extrem de rapid la altitudini mari - in maximum doua minute. in mod normal, la inaltimi ridicate (peste 3000 de metri), corpul uman are nevoie de zile sau chiar saptamani pana sa isi regleze functiile.

Nu se specifica daca respectivul medicament da dependenta si nici nu se spune nimic despre efectele sale secundare. Momentan substanta este testata pe animale. in trei ani, se doreste ca ea sa fie folosita si de catre militari.

Proiectul de 4,7 milioane de dolari este dezvoltat de catre cercetatorii de la institutul Case Western Reserve School of Medicine si sprijinit financiar de DARPA, agentie care se remarca prin concepte si realizari tehnologice uimitoare: EATR (roboti complet autonomi), Transformer (masina zburatoare) si multe altele.

aviators-full.jpg?width=440&height=289

Link to comment

:)) nust pastile, cum poti priza pastile :naughty: , substante prizabile adica prafuri si nu a zis nimeni ca o sa fie droguri ;) nu tot ce prizezi e drog :blink:

Da,dar iti dai seama ce dependenta creeaza prafurile acestea? Ei nu o sa poata sa se acomodeze la inaltimile acelea fara aceste prafuri

Link to comment

Ba mai terminati cu comparatiile astea "cand or avea si romanii" da gata stim cu totii suntem inapoiati dar mai terminati odata.

Aici chiar si-au ales prost sa scrie replica asta: pentru ce sa avem noi substante de genul acesta pentru soldati? Muntii nostri ajung la maxim 2544m inaltime si n-am auzit despre expeditii ale militarilor romani pe marile lanturi muntoase ale lumii.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...