Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[quad]

Lancelot

Recommended Posts

Posted

orice caracter care s apropie d img .. scrie numele .. chiar dak nu este in imagine .. deci asta o sa ti-o zica toti cei care folosesc CLIKER GUY , si a facut bine k l-a inventat...

O EXPLICATIE MAI BUNA ASTEPTAM nu vrajeli

Posted

ija zimi u mie cum am murit io asa repede ... bk 30k agi 32k vit +swel pe mine ...am murit cu toti deodata

explicami treaba asta...ca nu mor chear asa usor

Posted

ija si totusi characterul meu nu avea Guild doar eram in party cu BeFunny,

cum poti explica chestia asta? sa ajung in kanturu 2 la intrare kanturu3?

de pe primul spot kanturu3?

Posted

si inca ceva PERLA NARE NICI O TREABA CU ALLYANTA ADDICTED

e in alta guilda din afara aliantei .... ija explica asta sa te vedem...stim ca vreti (poate) sa`i scoateti din kktu asta dar nu prea mere

Posted

Inca o chestie Perla nu era in ally Addicted :) ,si avea cam 30k agi am inteles ,cum sa moara asa instant toti mai ?:) Nu ti se pare suspect ija ?:P

Posted

ija din cate se vede cauti numa SCUZE....

EXPLICA CUM AU MURIT 5 CHAR INSTANTANEU @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

EXPLICA CUM AU MURIT 5 CHAR INSTANTANEU

EXPLICA CUM AU MURIT 5 CHAR INSTANTANEU

ASTA TRE SA EXPLICI U , NU CU CN ARE HOSTILITY .....

Posted

Pai, hai ca Addicted are hostility dar Glamour ce are :)? ila^_^ era si este din Glamour.

aveti alianta ma si prin tranzitivitate rezulta ca si voi aveti hostility cu hh #-o

Posted

aveti alianta ma si prin tranzitivitate si voi aveti hostility cu hh #-o

Ok, dau switch pe sm si ma duc sa iau la pk pe cineva din HH.

Revin cu "tranzitivitatea".

Posted

AM ZIS EU K IJA ASTA CAUTA DOAR SCUZE ..... ESTI CUMVA D PARTEA LOR ????

ON NE-ON NU VAD NICI 1 PRINT IN CARE S SCRIE VASILE MURDERER.... SAU NU S FACE MURDERER CAND OMORI 1 CHAR

A FOST ON KENVELO LA EL IN POZE D C NU APARE MURDERER (dak u zici k sa facut murderer p perla..k in print s vede cum are vita 0000)

MI SE PARE K TRE SA CUTATI 1 SUPER SCUZA DATI DOVADA D OMENIE K DAK ERA ALTU NU S AJUNGEA AICI .. AVE 99 D INAINTE SA S INCHIDA TOPICU SI CU 5 MIN DUPA C LA DESCHIS

Posted

http://a.imageshack.us/img208/6969/screen080818330009.jpg

LE: unde e tranzitivitatea?

Aglaia ,Addicted are hostility cu HH-HH-HH nu cu HHunterZ

Posted

ce sa mai comentam ....nu avem ce comenta.Fiecare cu ce cun ce stie etc etc etc.....

e hostility guild nu hostility alianta.....daca era alianta aparea la alianta nu la guild :violent:

verificati log-urile :banghead:

cand sau adus acuzatii precum ca honey/hh sau care erau cei implicati (nu imi pasa) ca fol nush ce hack la cs sa inchis topicul si ast log-urile.....asa a ramas:crazy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...