Jump to content
LuckyShot

Borduri intre bucuresti si snagov

Recommended Posts

Borduri la iesirea din Capitala, pe drumurile judetene

Bordurile nu tin cont de criza. Dupa ce, prin Bucuresti, au fost amplasate pe câte doua rânduri, acum se pun borduri si pe drumuri judetene. Se întâmpla la iesirea din Capitala, spre Snagov.

În plina criza, în România se pun borduri între câmp ii padure. Pe DJ101B se efectueaza lucrari de reabilitare pe 18 km. Lucrarile includ si montarea de borduri între localitati.

"Borduri vechi n-au existat aici", spune Gabi Dumitra?cu, sef de echipa la firma executanta.

Edilul din Snagov nu vede nici o problema.

"Nu stiu de ce va puneti întrebarea, orice drum sau trotuar se face cu borduri. Pentru mine e un mare avantaj ca se face acest drum. Se face cu pista de biciclete, cu sant pentru apa fluviala, cu canal pentru apa fluviala, nu s-au cheltuit degeaba banii europeani, nu e cheltuita degeaba contributia Guvernului", a declarat primarul din Snagov.

Problema este ca proiectantii s-au cam încurcat, iar apa, pluviala, nu fluviala, nu mai ajunge în sant, pentru ca nu trece de borduri.

Oamenii spun ca ar fi preferat canalizare, pentru ca nu au, si nu lucrarile cu borduri.

sursa

mai amuzant de-atat ce se mai poate intampla?

Link to comment
Guest spanky

Pista pentru biciclete , borduri..Snagov ..ah ce frumoasa va fi viata de acum in colo.Ma e bine ..daca suntem in criza nu inseamna ca tre' sa si aratam ca atare. ;)

cu pistele de biciclete ce ai ? sunt misto :D

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...