Guest geve Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 deci cum fac shi y0 sa meara COD (Call Of Duty) sa mearga pe servaru de linkmania.mi`am facut cont, am incercat sa dau play`online si nu reusesc nu merge,ce se intampla,poate sa ma ajute cineva? multzumesc anticipat
Luc Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 probabil ai jocul copiat de undeva, trebuie sa il instalezi dp cd-uri
barracudaz Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 (edited) toleranta e o caracteristica a oamenilor inteligenti no need to be cruel a fost o gresala de confuzie :> :) :) :) :) got the ideea si fi mai explicit pentru ca nu am inteles daca nu merge jocul sau nu ai creat contul / nu indeplinesti conditiile necesare pt. acesta :) meri, mere mi se pare mie ca is regionalisme deci gramatical nu ar fi fos' incorect daca era consecvent in a pastra forma termenilor Edited October 14, 2004 by barracudaz
alex Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 baracudaz please no ilegal stuff here. te rog editeaza`ti postul redshark... :> am impresia ca KIZ nu se referea ca a scris cand cu litere mari cand cu litere mici ci la "y0 sa meara COD (Call Of Duty) sa mearga pe servaru " un exemplu... poate era emotionat... sau nervos ... sau obosit :)