{JM}Alex Lifetaker Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 najpa am stat de la 8 pana la 12 in picioare... prin curtea scolii... din fete nu e nici macar una buna ... sau poate nu m-am uitat bine.Iar dintre baieti doar unul e mai k lumea si de treaba... restul vai de ei... n-am scos nici 3 cuvinte de la ei saracii nush ce au ca nu prea vorbesc(sunt de la tzara deh).Ma mananca sa ma mut la Cuza... sau Pedagogic(de unde am plecat)...ma manana ma mananca ma mananca ce?Sa ma mut in cuza...
WuTangClan Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 La mine momentan ii fain, vreau sa vad cum o fi peste vreun semestru cand incep sa-i cunosc de ce is in stare
{JM}Alex Lifetaker Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Hmm iaca ma duc in clasa mea plina de miros de estrogen... bleah... sunt total dezamagit... macar am gasit pe cineva cu , care am ce vorbi... ca altfel muream de singuratate De la ceilalpti baieti nu scoti o vorrba nici cu forcepsul nush ce au le e frica de scoala ca draqului de biserica PS: si totusi daca aveam macar... MACAR o fata buna... da sa fie buna eram multumit
±RA±LionHeart Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 ca de obicei alex, mereu dezamagit Oricum, yo unul nu ma plang. La Sava chiar sunt fetele dragute asa, mai ales pentru ca suntem toti boboci si vorbareti Exact cum ati zis si voi, clasa a-8-a rulz, desi o sa vi se para groaznica pana la examen. Si dup-aia o sa stati in fotoliu linistiti stiind ca ati facut ce puteati mai bine si in timp ce ascultati Aerosmith - Crazy, o sa va bucurati de toate prostiile care le-ati facut in timpul anului. Clasa a-8-a e groaznica, dar e fantastic de fun Oricum, scul rulz.... colegi...misto-uri....replici...copiere de teme...gagici...chiuluri in masa...si cea mai tare chestie: gashk Bafta tuturor in noul an si fie ca toate idealurile voastre sa se indeplineasca (bine, mai putin al lui alex ca el e mai dezamagit asa , dar sunt sigur ca se va descurca perfect). Tin minte cand aveam yo asa o informatie despre ce urma sa pice la romana (evident nu era adevarata ), moama ce speriati eram yo cu alex, shaquille, jordy si cu nick Oricum, liceul o sa fie cea mai tare parte din viata fiecarei persoane, asa ca: Enjoy it
quicKsh00T Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Chiuluri in masa mi-a duc aminte, inchideam usa si ne plimbam prin parc si a doua zi facea dirigu gura Sa trecem peste faptu ca ma trezesc la 6:25/30 ca sa ajung la scoala In banca stam cate 3 (mese dalea mari ) si sunt 2 randuri (yo le numesc Randu Normalilor si Randu Anormalilor). Randu de la fereastra (unde este eu) este compus din oameni normali (fete frumoase, baieti de baieti, oameni cu care poti comunica) iar randu de la perete (aia anormali) abia poti scoate un cuvant din ei (unu este rr-it si mai face si panarama ) Dupa ce am cunoscut profi cea mai a dracu este cea de fizica ne tot ameninta cu teste peste teste Astazi am avut ora de sport = football la greu
{JM}Alex Lifetaker Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Lol lion faza cu ce urma sa pice la romana a fost belea... cica : "Va pica: 1. Balada 2. Romanul 3. Comedia 4. Nuvela 5. Basmul " Se stia ca una din astea pica, ,doar nu pica doina, imnul sau pastelul Profii sunt de treaba, cel putin pana acum... iar cu colegii...numa noi baietii ne adunam si stam la un chat, cu fetele nu prea vorbim ca nu merita
MAD3 Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Trist eu trec a XI-a detest schoala!!! Scoala consider eu ca este facuta pt. a ne stresa!!! Die in hell bitch!!!! RAMMS+EIN RULZZZZZZZZZZZZ!!!
WuTangClan Posted September 16, 2005 Author Posted September 16, 2005 La mine scoala ii faina...azi e sambata si nu ma intalnesc cu colegii .ne intelegem f. bine chiar dak ne cunoastem de o saptamana
{JM}Alex Lifetaker Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 yaya avem o diriga care ne da ordine... ahh urasc sa primesc comenzi de la cineva... mai ales de la O FEMEIE...fuc^ing idiot!parca e hitler... da ma fac eu al draq si eu voi fi stalin...muhahahha Mai bine era la Liceul Militar... aaah si acum regret ca nu m-am dus ... Im soooo saaad....