Jump to content
WuTangClan

scoala......

Recommended Posts

Posted

Si la mine e departe scoala, cred k atunci cand incepe iarna iau vancata pana primavara biggrin.gif

De distruzi...........as vrea si eu sa vad ce am prin clasa.....dak ma enerveaza kreva.. qleft1.gif (CS RULZ) biggrin.gif

Posted

Crede-ma k o sa ai o surpriza placuta. O sa te intelegi bine cu toata clasa. O sa ai putzini distrusi. Cel putin asa e la mine biggrin.gif.

Voi aveti norok

nu ca mine

Ma inteleg cu 3-4 baieti

In rest : Distrusi , Distrusi si dinou Distrusi

Daca faci ceva rau asteapta sa nu vii la scoala , si te parasc

Sunt Distrusi

Ma intreb ce colegi noi o sa am clasa !

Pardon

Ce distrusi noi o sa am in clasa

Posted

DarkAng3l' date='Sep 10 2005, 12:00 AM'] Si la mine e departe scoala, cred k atunci cand incepe iarna iau vancata pana primavara biggrin.gif

De distruzi...........as vrea si eu sa vad ce am prin clasa.....dak ma enerveaza kreva.. qleft1.gif (CS RULZ) biggrin.gif

Bah taceti in P@$% mea... apartamentul meu si scoata sunt situate in colturi diferite ale craiovei... asta inseamna ca atunci cand ma duc la scoala strabat toata craiova...

Oricum teoretic(am stat si m-am gandit)... aia idiotii, distrusii, tziganii, tzaranii prosti si alte haimanale sigur nu pica cu mine in clasa... aia se duc ori la profesionala ori la licee cu profil tehnic and sh$t... adica oricum nu scot ei nici macar un 7.50... iar eu am sccos aproape 9... deci e o chestie wink.gif

In general sunt sanse mari ca toti din clasa sa fie cam ca tine ...

Riddick frate-tau e a 6-a si tu ??? tot a 6-a??

Parca ziceaic a esti curios sa vezi ce colkegi ai... sa nu-mi spui ca esti a 9-a ca nu te cred.

PS: hmm ce intersant o sa fie... cand ne adunam la inceputul anului pe terenul de sport si o sa vorbeasca popa... si o sa ne cunoastem colegii wink.gif

Hmm... 2 days left.

SI TOTUSI PREFER VACANTA!!!

PEntru cei de a 8-a au fost de fapt 2 luni de vacanta... daca nu chiar mai putzin sad.gif

Posted

DarkAng3l' date='Sep 10 2005, 12:00 AM'] Si la mine e departe scoala, cred k atunci cand incepe iarna iau vancata pana primavara biggrin.gif

vad scoala de la balcon tongue.gif

Posted

de-abia astept scoala...pe bune!!! prietenii prietenele razboiu cu profii orele de istorie... smile.gif) super atmosfera!!! chiar nu va intzeleg de ce urati scoala. btw nu is un tocilar cu bube pe fatza si cu lentile ca un fund de borcan...sunt un gamer ca voi care asteapta distractia de lascoala smile.gif)

Posted

Lol ... scoala mea este situat la o distanta de 20 mertii de pe cel mai bun si cel mai mare net cafe din oras ... laugh.gif o sa am ce sa fac in ora de gimastica laugh.gif ... Si CS e un sport nu? biggrin.gifcool.gif

Posted

hehe cat mi`a placut clasa a 8`a....nu pot spune ca am avut colegi/colege tampiti,m`am intzeles cu toti...la banchet...awoleo...au cazut idiotzii betzi manga pe jos...dansam printre ei 24.gif..examenu` l`am luat cu bine.....dar puteam sa fac mai mult...am fost prost ca n`am invatzat in timpu` anului...life goes on.

Posted

Im sad

Ma duk la scoala ! vine un coleg la mine ( pe care l-a calcat masina si a fost in coma ) si imi zice ca i-am trimis un mesaj cu injuraturi lu un prieten de al lui si ca o sa fiu exmatriculat !

OMG !

O sa fie un an lungggg !

sad.gif

Posted

Ajung la 8 acolo stam vreo 2 ore si ceva in picioare, pans sa vorbeasca la microfon ne baga michal jeacson(sau cum so scrie tongue.gif ) inceput promitator angry9.gif

Ceva mai tarziu: da nu am vazut nici o gagica sad.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...