WuTangClan Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Si la mine e departe scoala, cred k atunci cand incepe iarna iau vancata pana primavara De distruzi...........as vrea si eu sa vad ce am prin clasa.....dak ma enerveaza kreva.. (CS RULZ)
Sesshomaru Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Crede-ma k o sa ai o surpriza placuta. O sa te intelegi bine cu toata clasa. O sa ai putzini distrusi. Cel putin asa e la mine .
quicKsh00T Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 cica cs ruls am vazut un reportaj in china cum un elev supart pe profi si colegi a luat un pistolsi ia dilit=)) asa o sa ajuni (normal la luat polizia)
revan Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Crede-ma k o sa ai o surpriza placuta. O sa te intelegi bine cu toata clasa. O sa ai putzini distrusi. Cel putin asa e la mine . Voi aveti norok nu ca mine Ma inteleg cu 3-4 baieti In rest : Distrusi , Distrusi si dinou Distrusi Daca faci ceva rau asteapta sa nu vii la scoala , si te parasc Sunt Distrusi Ma intreb ce colegi noi o sa am clasa ! Pardon Ce distrusi noi o sa am in clasa
WuTangClan Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Eee...vedem noi cum sta treaba, luni va anuntz pe cine am impushcat Sa va uitati la stirile de la ora 5
quicKsh00T Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 vin cu awp la scoala ma pun pe acoperis P.S. luni si de relax
ZaZoNe.exe Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 lol clasa a 8a cea ma tzava ) nam invatat nika da tot am luat 7+
{JM}Alex Lifetaker Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 DarkAng3l' date='Sep 10 2005, 12:00 AM'] Si la mine e departe scoala, cred k atunci cand incepe iarna iau vancata pana primavara De distruzi...........as vrea si eu sa vad ce am prin clasa.....dak ma enerveaza kreva.. (CS RULZ) Bah taceti in P@$% mea... apartamentul meu si scoata sunt situate in colturi diferite ale craiovei... asta inseamna ca atunci cand ma duc la scoala strabat toata craiova... Oricum teoretic(am stat si m-am gandit)... aia idiotii, distrusii, tziganii, tzaranii prosti si alte haimanale sigur nu pica cu mine in clasa... aia se duc ori la profesionala ori la licee cu profil tehnic and sh$t... adica oricum nu scot ei nici macar un 7.50... iar eu am sccos aproape 9... deci e o chestie In general sunt sanse mari ca toti din clasa sa fie cam ca tine ... Riddick frate-tau e a 6-a si tu ??? tot a 6-a?? Parca ziceaic a esti curios sa vezi ce colkegi ai... sa nu-mi spui ca esti a 9-a ca nu te cred. PS: hmm ce intersant o sa fie... cand ne adunam la inceputul anului pe terenul de sport si o sa vorbeasca popa... si o sa ne cunoastem colegii Hmm... 2 days left. SI TOTUSI PREFER VACANTA!!! PEntru cei de a 8-a au fost de fapt 2 luni de vacanta... daca nu chiar mai putzin
rhazek Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 DarkAng3l' date='Sep 10 2005, 12:00 AM'] Si la mine e departe scoala, cred k atunci cand incepe iarna iau vancata pana primavara De distruzi...........as vrea si eu sa vad ce am prin clasa.....dak ma enerveaza kreva.. (CS RULZ) vad scoala de la balcon
Elf Soldier Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 de-abia astept scoala...pe bune!!! prietenii prietenele razboiu cu profii orele de istorie... ) super atmosfera!!! chiar nu va intzeleg de ce urati scoala. btw nu is un tocilar cu bube pe fatza si cu lentile ca un fund de borcan...sunt un gamer ca voi care asteapta distractia de lascoala )
sKiLL_™ Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Lol ... scoala mea este situat la o distanta de 20 mertii de pe cel mai bun si cel mai mare net cafe din oras ... o sa am ce sa fac in ora de gimastica ... Si CS e un sport nu?
GReedy Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 hehe cat mi`a placut clasa a 8`a....nu pot spune ca am avut colegi/colege tampiti,m`am intzeles cu toti...la banchet...awoleo...au cazut idiotzii betzi manga pe jos...dansam printre ei ..examenu` l`am luat cu bine.....dar puteam sa fac mai mult...am fost prost ca n`am invatzat in timpu` anului...life goes on.
{JM}Alex Lifetaker Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Maine...of... macar sa am colegi k lumea Si COLEGE... ca am 22 fete in clasa... all mine(except the ugly ones). Muhahahaha
quicKsh00T Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Dupa ce ii cunosc o sa va anunt daca o sa fie un an bun sau rau
{JM}Alex Lifetaker Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Pai fiind intr-0o clasa cu 6 baieti si 22 fete... pare destul de bine... acum sa vedem ce fel de baieti/fete avem ... PS: eu ma inteleg bine cu toti in general... asa ca ... o sa fie juust fine
SW Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Dupa ce am tinut doliu 2 saptamani acum ma duc la moarte .... Va doresc un an cat mai usor la scoala
WuTangClan Posted September 12, 2005 Author Posted September 12, 2005 Si....a inceput scoala.........hihi.....ce colegi bestiali am din 35 de copii, numa7-8 baietzi......
revan Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Im sad Ma duk la scoala ! vine un coleg la mine ( pe care l-a calcat masina si a fost in coma ) si imi zice ca i-am trimis un mesaj cu injuraturi lu un prieten de al lui si ca o sa fiu exmatriculat ! OMG ! O sa fie un an lungggg !
quicKsh00T Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Ajung la 8 acolo stam vreo 2 ore si ceva in picioare, pans sa vorbeasca la microfon ne baga michal jeacson(sau cum so scrie ) inceput promitator Ceva mai tarziu: da nu am vazut nici o gagica