WuTangClan Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 offf......dupa 3 luni de putina liniste ,iar incepe ............razboiu cu profii si notele acelea minunate. Asa k , m-am decis sa deschid acest topic pt toti ce-i care au ceva de zis despre scoala . Sa va aud! Aaaa...si era sa uit....Bafta celor care intra in clasa a 8-a k mai putin si vine capacitatea
quicKsh00T Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Mah invatati din timp nu ca noi Nu lasati pe ultimile saptamani ca noi Lasati calculatoru nu ca noi Pt cei care sunt a 8-a
WuTangClan Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Mah invatati din timp nu ca noi Nu lasati pe ultimile saptamani ca noi Lasati calculatoru nu ca noi Pt cei care sunt a 8-a Sfatul perfect. in ultimele nopti invatam de numai stiam ce-i cu mine.....
quicKsh00T Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Ma batea maicamea la cap sa invat nopti nedormite las ca vedeti voi
LuCiFeR Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 La scoala cu voi.....ati frecat destul duda......la scoala sa invatati , nu sa pierdeti zile prin i-cafeuri si sa va imbatati si sa va duceti la orgiii...LA SCOALA CU VOI
Guest Mateiush Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 EU TREC A8-a.Sunt trist k incepe scl.Mie nu mi`e frik de scl.Doar de examen.putin.
PrinceOfPersia Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Eu trec in a 6-a Inca nu am terminat temele
quicKsh00T Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 "EU TREC A8-a.Sunt trist k incepe scl.Mie nu mi`e frik de scl.Doar de examen.putin."Cica putin(asa am zis si eu) ce usor simplu nu invat nimic blah blah oricum noi am facut katerinca cu profi care ne asistau=))
Sesshomaru Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Eu trec a 10-a mai am putzin si scap de liceu !! P.S. Prince pune-l pe Riddik la treaba sa iti scrie temele
WuTangClan Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 P.S. Prince pune-l pe Riddik la treaba sa iti scrie temele LOL, asta da faza faina ONTOPIC: yo intru in a9-a , acu am scapat de examen mai putin si vine bacu........nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!
WuTangClan Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 scoala e pentru noobi asta e clar LOL, da ......dar...totusi, altii mai mari care au trecut deja de scoala uita k au fost si ei copii odata....si asta e cam trist ....k pana la urma toti au fost "noobi" dar unii au uitat asta....(si nu ma refer la MU k nu vor sa dea party )
{JM}Alex Lifetaker Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Eu anu trecut a 8-a am frecat frunza pana prim martie... in octombrie mi-am bagat RDS si sa vezi atunci ce CoD, Warcraft Dota si Jedi jucam... si dup-aia in ultimile luni stateam sa tocesc comentarii and shit... de le stiu si acuma pe toate(daca ma uit o data pe comentariu il spun pe de rost) Si orice ar zice ceilalti, NU VA FIE FRICA IT'S JUST A FUC#%NG EXAM! Ah totusi imi pare rau de perioada apusa... acuma alti colegi.. alte profesoare handicapate si babaciuni proaste... si cat uram eu meditatiile la mate ... acuma parca le simt lipsa Hehe, clasa a noua, vin la tine!
rhazek Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 numai lucruri rele despre a 8-a. People STOP. ma speriati
{JM}Alex Lifetaker Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Cat timp vei fii in clasa a 8-a O VEI URI DIN TOT SUFLETUL , o sa-ti fie sila sa te duci la scoala, te vei duce la meditatii ca un sclav... Dar dupa ce scapi de examene ... o sa te uiti in urma razand... si o sa te gandesti... "ce prost eram intr-a 8-a". No offence dude!
WuTangClan Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 De abia a trecut 3 luni de cand am terminat a 8-a si deja mi-i dor de colegi si toate restu....mai ales de banchet....un banchet k in vise
{JM}Alex Lifetaker Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 hehe ma bucur ca am scapat de unii din clasa... niste idiots... sa vedem ce colegi voi avea acu Nu duc dorul decat la vreo 2-3 colegi restul f@#k them all
WuTangClan Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 yeah man , asa te vreau si la mine erau idiots, dar fetele............
rhazek Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Cat timp vei fii in clasa a 8-a O VEI URI DIN TOT SUFLETUL , o sa-ti fie sila sa te duci la scoala, te vei duce la meditatii ca un sclav... Dar dupa ce scapi de examene ... o sa te uiti in urma razand... si o sa te gandesti... "ce prost eram intr-a 8-a". No offence dude! de ce mi-era frica n-am scapat...ms pt incurajari ps: traiesc cu gandul k intr-o zi (f. indepartata) imi voi aduce aminte razand de postul asta
Sesshomaru Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Lasati-va ma de scoala jucati pe linkmanaia JA si mu
WuTangClan Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Lasati-va ma de scoala jucati pe linkmanaia JA si mu hmmmm.......sincer sa fiu cred k asta o sa fac
PrinceOfPersia Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 La mine era unul care s-a suit intr-o masina ,a cazut si a intrat in coma 2 sapt. Acum ne terorizeaza. Sa dea domnu sa nu mai fie aici. Baietii ,idiots(in afara de mine) Si fetele ,urate Ce mai clasa/
quicKsh00T Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Cica vacanta, astea 3 luni parca au fost 3 saptamani scoala este departe iarna nu stiu cm o sa ma duc (zapada de 5 metri) da ma rog abia astept sa vad c distrusi am in clasa