SantiagO Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Mai bine dai 11 lei pe un kent normal,decat sa iei din acelea moldovenesti sa iti vina rau de la ele. :nanana:
Linky Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Am mai "sapat" pe net si se pare ca baietii si-au schimbat numele din duty-free in travel-free: http://www.heinrig.ro/ro/contact-heinrig.php Cineva din Constanta, cRs poate, care sa verifice? :whistle: De altfel, majoritatea fostelor duty-free-uri ?i-au luat o m?sur? de precau?ie pentru a-?i putea continua activitatea. Acestea se transform? în magazine de tip „travel free“ " „Nu este nici o diferen?? de pre?uri între un travel free ?i un magazin obi?nuit. Pre?urile sunt ca, de exemplu, într-un supermarket“, spune administratorul unei companii. ?i atunci care e miza, dac? nu se câ?tig? din comercializarea produselor f?r? taxe? A?a cum se poate vedea din cele de mai sus, nu din marj?, ci din volum se face profitul în comer?ul de frontier?... Text extras din capital.ro La ce nu s-au gandit e si numarul de cetateni romani care mergeau si cumparau din aceste magazine doar pentru faptul ca erau ieftine. In momentul in care acestia ridica preturile la cele de tip "supermarket", nu mare le va fi mirarea ca nivelul de vanzari va scadea dramatic datorita raportului calitate/pret, calitatea ramanand aceeasi (proasta) pretul crescand la nivelul celor originale. In consecinta aceste magazine de tip "travel free" nu vor avea viata lunga, parerea mea fiind ca dupa un bilant la 3 luni, acestea isi vor inchide portile.
SantiagO Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Cel mai bine este sa va lasati de tigari,dauneaza. :>
Lemonade Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Cel mai bine este sa va lasati de tigari,dauneaza. :> +1 Oricum tigarile de "contrabanda"sunt mai ieftine, dar sunt de c****. Mi-a aratat un prieten un pachet de Pall Mall rusesc si ramanea un gust de catran dupa ele, plus ca filtrul era dintr-o vata care nu filtra deloc. Raportul pret calitate se pastreaza.
SantiagO Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 +1 Oricum tigarile de "contrabanda"sunt mai ieftine, dar sunt de c****. Mi-a aratat un prieten un pachet de Pall Mall rusesc si ramanea un gust de catran dupa ele, plus ca filtrul era dintr-o vata care nu filtra deloc. Raportul pret calitate se pastreaza. Chiar ca iti ramane un gust de catran,,iar ele sunt de ............Mai bine dai 11 lei pe un packet dar stii ca fumezi original :>