Jump to content
Guest Dark_Nova

am si io o problema

Recommended Posts

Guest Dark_Nova
Posted

ba intai pe linkmania serv si gasii niste serv

in orice caz . dupa ce stinsei calc si intrai mai tarziu intrai direct in joc si serverele erau tot acolo . io (miam bagat netu acu vreo 2 zile) si nu stiu cum vine treaba

sper ca nam jucat pe alceva care se contorizeaza ca daca e asa in 10 ore s-a dus giga ul

ziicetimi si mie carei faza cu serverele astea

Posted

Vezi daca mamica si taticu ti-au luat calculator in loc sa te puna sa-ti faci lectiile la limba romana si la gramatica!!Nu esti in stare nici macar sa-ti exprimi coerent si corect o parere/intrebare sau ce naiba oi fii vrut sa zici.

Posted

deci daca te temi intradevar sa nu ti se contorizeze traficul pe serverele care le joci si esti abonat kable link din cite inteleg.....te poti conecta pe link mania (serverul de joc care il cauti este la sectiunea on line).

dar stai linistit ca n-o sa-ti pape tot gb pe care il ai inclus in abonament din 2 3 ore de jucat pe alte servere...

si oricum s-ar putea sa ai surpriza ca pe unele servere sa nu gasesti mai pe nimeni in timpul zilei asa ca vei fi obligat sa joci si pe alte servere

eu de exemplu te invit sa descarci American Army`s si te astept pe link mania....sa vad de ce esti instare...siti mai dau un sfat...daca joci on line...descarca neaparat XFIRE fiindca poti monitoriza cine ce joaca si cind si unde... :>

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...