[k1ll] Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 La multi ani abuser`ule sa ai tot ce`ti doresti! :D :D
Guest erifeek Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 La multi ani bossu , sa traiesti 10000 de ani , si tu si blogu ala de fatalishky :wub: Apropo ... scrie ca ai facut 22 de ani , si tu esti inca la liceu . Hmmm , ciudat . Esti cumva repetent ? :D Yonel 2 ??? NU CREDETI CAND VA SPUNE CA E BUG DE LA FORUM !
liquidlove Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Multumesc baietii ! Apreciez intradevar urarile voastre, a fost un an frumos .. urmatorul cu siguranta va fi mai bun :D . Voi sunteti lumea mea virtuala, imi da o lacrima (..not), va pupacesc (..not) , va dau un group hug (..maybe) ..si pentru alte chestii in materie de satisfactii sexuale contactati-l pe rene, daca sunteti cu moralul la pamant contactati-l pe bunny, daca v-a suparat careva kill i va termina pe toti, pile pe forum ? legacy e persoana potrivita , irnk ..irnk e fata la care apelezi cand ai nevoie de sfaturi, te ajuta cat ai zice "irnk" , ioana ..ioana cand te plictisesti seara poti vorbii cu ea pe mess, e disponibila oricand la orice ora , superstar e acel prunc care-ti face dintr-o zi buna, o zi proasta, dar fara sa vrea, asa e el . pitiko, e acolo oricand ai nevoie de el :D , mousey e computer man, acel soricel al calculatorului, se baga peste tot . zbk, e horor ...nu zic nimic de el /scared . Deci, desi n-ar fi fost momentul sa scriu acum, m-am bazat pe autocontrol desi am ceva sus la bord, v-am tucat si merci din nou .
Guest MaGic_MaStEr Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 La multi ani,sanatate,fericire si tot ce-ti doresti :) !!!
liquidlove Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Ce vrei, sa-ti spun si tie ceva ? N-ai sa vezi, dispari ! (merci draga :*)
marius_truckerfan Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 La multi ani Liquid :D ! Sa traiesti 100 de ani fara reparatii !!
liquidlove Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Bah fanule care mi-ai furat numele fanule denis ! equi ? _)_ @Merci marius :D
blk Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ma gandeam ca vrei sa il mai las deschis pentru intarziati. De obicei nu inchid topicurile de LMA. Anyway, La Multi Ani si closed.